نرم افزار Laravel چیست؟
26 مهر 1400 1400-08-09 11:47نرم افزار Laravel چیست؟
Laravel در این مقاله از تدریس24 قصد داریم، درباره فریم ورک لاراول صحبت کنیم و روند رشد سریع آن را در مدت زمان کوتاه بررسی کنیم.
من حدس میزنم کسانی که هم اکنون این مقاله را در اینترنت جستجو کرده و در حال مطالعه آن هستند، به دو دسته تقسیم میشوند؛ کسانی که لاراول را به خوبی میشناسند و از امکانات منحصر به فرد آن نسبت به سایر فریم ورکهای PHP مطلعند و قصد دارند اطلاعات کاملتری درباره آن بدست آورند. دسته دوم افرادی هستند که هیچ شناختی از فریم ورک لاراول ندارند، و مشتاقند که اطلاعلاتی درباره این فریم ورک بدست آورند تا اطمینان حاصل کنند که این فریم ورک محبوب PHP همان چیزی است که برای طراحی سایت به دنبال آن هستند. در هر صورت همراه ما باشید تا در ادامه این مقاله، اطلاعات کامل و جامعی درباره این فریم ورک حرفهای PHP در اختیار شما همراهان همیشگی قرار دهیم.
تاریخچه Laravel Framework چیست؟
در پاسخ به تاریخچه Laravel چیست بایستی گفت در سال ۲۰۱۱، انجمن PHP شاهد انبوهی از رقابتها بر سر ساخت فریمورک بوده است. کنفرانس PHP پر از طراحان مختلف بود که در خصوص معرفی فریم ورکهای خود با هم رقابت میکردند. فریمورک لاراول نتیجه اینگونه رقابتها بود
اولین نسخه آزمایشی فریم ورک Laravel ، در ژوئن سال ۲۰۱۱ در دسترس عموم قرار گرفت و نسخه ۱ آن نیز در همان ماه عرضه شد. با معرفی امکانات جدید و افزایش عملکرد، نسخه دوم لاراول در سپتامبر ۲۰۱۱ ارائه شد. نسخه ۲، یک نسخه کاملا سازگار با ساختار MVC بود.

Laravel Framework چیست؟
زمانی که در مورد فریم ورکهای توسعه وب اپلیکیشن صحبت میشود، همیشه نام لاراول به میان میآید. از لاراول میتوان به عنوان محبوبترین فریم ورک زبان برنامه نویسی PHP یاد کرد. این فریم ورک توانسته است در زمانی کوتاه، به اولین گزینهی توسعه دهندگان برای توسعه برنامههای پیچیده تحت وب تبدیل شود.لاراول فریم ورکی مبتنی بر معماری MVC است که به صورت رایگان و متن باز ارائه شده است. این فریم ورک امکانات هوشمندی در اختیار برنامه نویسان قرار میدهد و برنامه نویسی را برای آنها لذت بخشتر میکند.قبل از یادگیری لاراول بهتر است تا حدودی به زبان PHP مسلط باشید. بهاین منظور میتوانید آموزش PHP را دنبال کنید تا در کنار لاراول، یک برنامه نویس PHP هم باشید.
این فریم ورک در بین سایر فریم ورکهای PHP از امنیت و سرعت توسعهی بیشتری برخوردار است و از طریق آن شما قادر خواهید بود بدون اینکه تغییری در کدهای اصلی ایجاد کنید، عملکرد بسیاری از بخشها را تغییر دهید. لاراول کتابخانههای بسیار متنوعی دارد و از اغلب کتابخانههای فریم ورک سیمفونی نیز استفاده میکند. همچنین این فریم ورک سرویسهای مختلفی را برای برنامه نویسان ارائه میدهد. به عنوان مثال سرویس هایی همچون تأیید هویت، دسترسیهای کاربران، کنسول Artisan، پرداخت و صورتحساب، کش (Cache) و … که تنها بخش کوچکی از سرویس هایی است که این فریم ورک در اختیار برنامه نویسان قرار میدهد.
قابلیت ها و مزایای Laravel Framework چیست؟
Laravel Frameworkمزایای بسیار زیادی دارد که با هر بروزرسانی شمار آنها افزایش مییابد. از Laravel تحت عنوان هایی مانند جادوگر دنیای وب هم یاد میشود. زیرا بسیاری بر این اعتقادند که کارهایی که این فریم ورک در فرآیند توسعه وب اپلیکیشن انجام میدهد، جادویی میباشند.
در لاراول با کمترین میزان کدنویسی و با وارد کردن دستوراتی کوتاه، کارهای بزرگی را میتوان انجام داد. از جمله میتوان به سیستم پیاده سازی فرمهای عضویت و ورود در Laravel اشاره کرد. این بخش در لاراول تنها با وارد کردن یک دستور پیاده سازی میشود. همچنین برای این که فریم ورک Laravel پاسخگوی نیازهای مختلف ما باشد، از Composer استفاده میکند که برای بروز رسانی لاراول نیز دقیقا از همین ابزار استفاده میشود. در ادامه به توضیح هر کدام از این مزایای Laravel میپردازیم.
تنها بعضی از مزایای لاراول :
- استفاده از معماری MVC
- متن باز (Open Source) بودن
- آسانی در یادگیری
- افزایش سرعت توسعه پروژه
- امنیت بالا
- بروز رسانی آسان
- آسان تر کردن اعمالی همچون احراز هویت (Authentication) ، مسیریابی (Routing) و Cache کردن
- استفاده از Remote Component
- افزایش چشمگیر سرعت کد نویسی
- توسعه برنامه بدون به خطر افتادن قابلیتها و کدهای قبلی برنامه
- محدود کردن Eloquent با استفاده از دستوراتی ساده
- قابلیت اجرای آزمایشهای متعدد مانند Unit Testing با استفاده از دستوراتی ساده
- قابلیت دسترسی آسان به Database توسط Migration ها
- خط فرمان فوق العاده Artisan
- قابلیت ایجاد Package های مختلف
- استفاده از خصوصیت auto-loading
- استفاده از ابزار ORM
- استفاده کردن از موتور Template Blade

در اینجا بهترین ویژگیهای PHP Laravel Framework ارائه شده است که باعث محبوبیت آن در بین توسعهدهندگان و مشاغل میشود.
موتور قالب
چارچوب Laravel برای قالبهای سبک وزن داخلی که میتواند برای ایجاد پوستههای شگفت انگیز با استفاده از محتوای پویا مورد استفاده قرار گیرد، مشهور است. علاوه بر این، چندین ویدجت را شامل میشود که کد CSS و JS را با ساختارهای مستحکم ترکیب میکند. قالبهای لاراول به صورت خلاقانهای طراحی شدهاند تا طرحهای ساده و پیچیدهای با بخشهای مشخص ایجاد کنند.
پشتیبانی از معماری MVC
Laravel از الگوی معماری MVC پشتیبانی میکند که باعث میشود منطق کسب و کار و لایههای مختلف از هم جدا شود. الگوی MVC لاراول دارای توابع داخلی زیادی است. این الگو عملکرد برنامه را بهبود میبخشد و امنیت و همچنین مقیاس پذیری را افزایش میدهد.
Eloquent ORM (نقشه برداری رابطه ای شیء)
لاراول نقشه برداری رابطهای (ORM) را ارائه میدهد که شامل پیاده سازی ساده PHP Active Record است. این امر به توسعه دهندگان برنامه وب اجازه میدهد برای نمایش دادههای پایگاه داده به جای نوشتن کد SQL، با زبان PHP بنویسند. ORM نسبتاً سریعتر از سایر چارچوبهای PHP است.
امنیت
فریمورک لاراول امنیت وب بسیار قوی را ارائه میدهد. لاراول از مکانیسم رمز عبور hashed استفاده میکند. بنابراین رمز عبور هرگز به عنوان متن رمز نشده در دیتابیس ذخیره نمیشود. همچنین از “الگوریتم Bcrypt Hashing” برای تولید رمز عبور رمزگذاری شده استفاده میکند. علاوه بر این، این چارچوب توسعه وب PHP از عبارات آماده شده SQL استفاده میکند که از حملات Injection SQL جلوگیری میکند.
محیط کدنویسی اختصای Artisan:
چارچوب Laravel یک ابزار خط فرمان داخلی به نام Artisan دارد که به خودکارسازی بیشتر کارهای تکراری و خستهکنندهی برنامهنویسی کمک میکند. این ابزار همچنین میتواند برای ایجاد ساختار پایگاه داده نیز مورد استفاده قرار گیرد. بنابراین Artisan یک سیستم مدیریت دیتابیس بسیار آسان نیز است. علاوه بر این، می تواند فایلهای اصلی MVC را از طریق خط فرمان ایجاد کرده و همچنین تنظیمات مربوطه آنها را مدیریت کند. Artisan حتی به توسعهدهندگان کمک میکند تا دستورات خود را ایجاد کرده و در صورت لزوم از آنها استفاده کنند.
کتابخانهها و ماژولار بودن
لاراول مجهز به کتابخانههای از پیش نصبشده شیگرا و ماژولار است که در بسیاری از چارچوبهای دیگر PHP در دسترس نیست. به عنوان مثال، یک کتابخانه تأیید هویت که به راحتی قابل اجرا است و دارای امکان چککردن کاربران فعال، هک کردن Bcrypt، بازنشانی گذرواژه و رمزگذاری است. علاوه بر این، این فریم ورک به ماژولهای فردی تقسیم میشود که تسهیل توسعهی برنامه های وب ریسپانسیو و ماژولار را تسهیل میکنند.
سیستم مهاجرت بانک اطلاعاتی
سیستم مهاجرت لاراول به تغییر ساختار پایگاه داده برنامه وب، بدون ایجاد مجدد در هر بار تغییر کد، کمک میکند. به دلیل این ویژگی، خطر از دستدادن دادهها بسیار کم است. این کار نه تنها امکان تغییر ساختار پایگاه داده را فراهم میکند بلکه به استفاده از کد PHP به جای SQL کمک میکند.
تست واحد (Unit-Testing)
امروزه Laravel به دلیل روشی که آزمایش واحد (Unit-Testing) را تسهیل میکند، یک چارچوب برتر برای توسعهدهندگان برنامه وب است. این فریم ورک قادر است چندین تست واحد را اجرا کند تا اطمینان حاصل شود که تغییرات جدید انجام شده توسط توسعه دهنده، برنامه وب را به طور غیرمنتظره خراب نمیکند. در حالت ایده آل، برنامههای وب مستقر در لاراول قادر به انتشار پایدار هستند زیرا در مورد خرابیهای شناختهشده دقت میکنند. همچنین نوشتن تستهای واحد را برای توسعه دهندگان آسان میکند.

بهترین Framework های PhP
SQL سرور دارای استفادههای فراوان و گسترده ای در صنعت و تجارت است. اولین و کاربردیترین آنها این است که دیتابیسها یا پایگاههای داده برای ذخیره سازی اطلاعات استفاده میشوند و این کاری است که ۹۹ درصد کسب و کارهایی که بر اساس سیستمهای مدرن و تکنولوژی به روز کار میکنند انجام میدهند.نرم افزار sql server یکی از بهترینها برای انجام این کار است.
همچنین مشاغل دارای اطلاعات حساس مشتری مانند مشخصات شخصی، اطلاعات کارت اعتباری و سایر اطلاعات محرمانه از امنیت بسیار بالایی که این سرور ارائه میدهد بهره مند میشوند. میتوان گفت در بسیاری از سازمانهای دولتی و حتی شرکتهای خصوصی هم تمامی اطلاعات مهم را در این پایگاه داده ذخیره کرده و به عنوانی آرشیوی در دسترس هر زمان که نیاز به آن داشته باشند به آن مراجعه میکنند.این سیستم همچنین امکان به اشتراک گذاری پروندههای داده توسط رایانهها در یک شبکه را فراهم میکند، این عاملی است که باعث میشود بتوان به این سرور اعتماد کرد. همچنین ازاسکیوال سرور برای افزایش سرعت پردازش دادهها استفاده میشود.این سرور طوری طراحی شده که باعث میشود عملیاتی که در حال عادی زمان زیادی میبرد و بسیار بزرگ است به راحتی و با سرعت انجام پذیرد و همین امر حاکی از این است که استفاده از این سرور برای کسب و کارها بسیار سود آور خواهد بود و در عین کم هزینه بودن بسیار در دسترس و قابل توسعه است.همچنین به دلیل این که اطلاعات به صورت مداوم و به شکلی بسیار منظم در حال ذخیره شدن در دیتابیس یا پایگاه داده است بیزینسهای مختلف همیشه یک بکاپ یا پشتیبان از اطلاعات خود دارند تا با مشکلات ناگهانی مواجه نشوند و هر زمان که خواستند بتوانند آنها را بازیابی کنند که این خود یک مزیت فوقالعاده برای کسب و کارهای مدرنی است که نقش مدیریت اطلاعات در آنها بسیار کلیدی است.
پست های مرتبط
VDI چیست و چه کاربردی دارد؟
مزایا و معایب اس ام اس مارکتینگ چیست؟
فریم ورک چیست؟
توپولوژی مش چیست؟
دلایل عدم اتصال دامنه جدید به هاست چیست؟
اعضا
-
Active ماه 3, 4 هفته قبل
-
Active ماه 8 قبل
-
Active ماه 8 قبل
-
Active ماه 9, 1 هفته قبل
-
Active ماه 11, 2 هفته قبل
بروز رسانی
سمیرا مردانی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 4 قبل
محمد جواد محمدی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 4 قبل
مریم نوری's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 4 قبل
محمد امین طاهری's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 4 قبل
نگار حجتی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 4 قبل