گوگل داپلکس چیست؟
1 فروردین 1401 1400-12-07 13:16گوگل داپلکس چیست؟
شاید تا بحال نام گوگل داپلکس در اینترنت یا از دوستان به گوشتان خورده باشد. همان دستیار مجازی که می تواند به آرایشگر شما تماس گرفته و قراری را برای شما هماهنگ کند!چه جالب مگه نه به نظر تکنولوژی بسیاری جالبی می باشد، اما در واقع گوگل داپلکس چیست؟ آیا بر روی سئو تاثیر گذار است؟
در این پست به بررسی و توضیح گوگل داپلکس می پردازیم و به بیان یک سری از مشکلات آن در مسائل مرتبط با محدوده کار ربات ها می پردازیم. در نهایت نیز به بیان عواقب تکنولوژی گوگل داپلکس خواهیم پرداخت.پس در ادامه این مقاله از تدریس24 همراه ما باشید.
اگر این سال برای شما پیش آمده که بهینه سازی بیش از حد یا Over Optimizationچیست؟ ما در این مقاله جواب این سوال را برای شما جمع آوری کردیم.پس در ادامه این مقاله از تدریس24 همراه ما باشید.
گوگل داپلکس چیست؟
گوگل داپلکس یک فناوری جدید و آزمایشی از طرف شرکت گوگل است که در سال ۲۰۱۸ در کنفرانس سالانه گوگل از آن رونمایی شد. این فناوری به گوگل این امکان را میدهد که مکالمات انسانی تقلید کند و یک گفتگوی دو طرفه ربات با انسان به وجود آید؛ بدون آن که طرف مقابل متوجه این موضوع شود که با ربات گفتگو میکند.
نکتهای که پس از معرفی گوگل داپلکس مطرح شد و برای بسیاری از افراد جای سوال باقی گذاشت این مورد است که آیا گوگل داپلکس از قوانین مربوط به ساخت ابزارهای هوش مصنوعی که به نام تست تورینگ معروف است، پیروی میکند؟
با گسترش استفاده از هوش مصنوعی، یکی از نگرانیهایی که همیشه برای افراد و جامعه بشر مطرح بوده است، این موضوع است که آیا روزی رباتها میتوانند بر انسان سلطه پیدا کنند و به انسانها آسیب برسانند؟ بعدها برای جلوگیری از بروز چنین مشکلاتی، قوانینی را تحت عنوان قوانین تورینگ یا قوانین سه گانه اصول اخلاقی رباتیک برای نظارت بر فعالیتهای هوش مصنوعی ساخته شد که در ادامه آن را شرح
میدهیم.
- یک ربات نباید قادر به آسیب رساندن به انسان باشد.
- یک ربات باید دستوراتی که انسان به او میدهد را اجرا کند؛ مگر آن که دستورات انسان مغایر با قانون اول باشد.
- یک ربات باید از خود محافظت کند مگر زمانی که با دو بند بالا در مغایرت باشد.
همانطور که مشاهده میکنید، پروژهی گوگل داپلکس هیچ یک از سه قانون بالا را نقص نمیکند و از این رو استفاده از فناوری هوش مصنوعی درست و اخلاقی است. اما بعدها قانون چهارمی نیز به این قوانین اضافه شد:
- یک ربات باید در همه حال خود را به عنوان یک ربات معرفی کند.
یکی از انتقادات مهم و گستردهای که به گوگل داپلکس وارد است، نقص قانون چهارم است. همانطور که پیشتر نیز گفتیم، هنگامی که گوگل داپلکس برای رزرو وقت آرایشگاه تماس گرفت، فردی که با اون صحبت میکرد به هیچ عنوان متوجه این موضوع نشد که در حال مکالمه با یک ربات است؛ از این رو بسیاری از افراد و دانشمندان متخصص در این حوزه، این موضوع را به عنوان یک ایراد به این فناوری مطرح کردهاند.

هدف اصلی گوگل داپلکس
هدف غایی تعاملات بین انسان و کامپیوتر این است که افراد بتوانند همانطور که با دیگر انسانها صحبت میکنند به صحبت با کامپیوترها هم بپردازند. برای سالهای متمادی این هدف تبدیل به یکی از تلاشهای اصلی کسب و کارهای فناوری شده است. تقریبا هر دفعه که با جایی تماس میگیریم اول از همه با صدایی ضبط شده مواجه میشویم.سئو سایت در اصفهان
دستیاران مجازی گوشیهای همراه و همچنین اسپیکرهای هوشمند خانهها را هم میتوان نمونههایی دیگر از این تلاشها دانست. اما علیرغم مفید بودن این سیستمهای کامپیوتری، هنوز کمبودهایی را در آنها مشاهده میکنیم.شرکت گوگل در یکی از پستهای وبلاگ خود به یکی از بزرگترین مشکلات این سیستمها اشاره کرده است.سئو سایت،
اینکه کاربران مجبور هستند خود را با سیستم مطابقت دهند در حالی که انتظار داریم این سیستمها باشند که خود را با کاربرانشان هماهنگ میکنند. به مواقعی فکر کنید که دستیار صوتی هوشمند گوشی همراهتان، حرف شما را اشتباه متوجه شده و مجبور شدهاید که دوباره حرف خود را تکرار کنید.سئو سایت در اصفهان
گوگل داپلکس این مشکل را با قادر ساختن کامپیوترها برای داشتن مکالمه ای طبیعی با انسانها حل کرده است. این بار، هوش مصنوعی است که خود را با انسان وفق می دهد و نه برعکس. بنابراین شما به عنوان یک کاربر میتوانید خیلی راحت و عادی به صحبت بپردازید.سئو سایت در اصفهان
گوگل داپلکس سعی میکند تا جای ممکن شبیه یک انسان صحبت کند. برای رسیدن به این هدف، حتی از اصطلاحات روزمره یا عباراتی مانند “امممم” که موقع فکر کردن میگوییم استفاده میکند.در مرکز گوگل داپلکس از یک شبکه عصبی بازگشتی (RNN) که بر پایه پلتفرم یادگیری ماشین به نام TFX ساخته شده است، استفاده میشود. با برقراری تماس، نمیتوان هیچ تمایزی بین این سیستم با یک انسان واقعی قائل شد.
تاثیر گوگل داپلکس روس سئو
گوگل داپلکس احتمالا مستقیما بر روی نتایج جستجو تاثیر گذار نخواهد بود. اما با توجه به آسان شدن ارتباط انسان با موبایل خود، این انتظار می رود که کاربران از طریق صحبت کردن بتوانند به جستجو در وب بپردازند. مطمئنا جستجوها محاوره ای تر و همینطور پیچیده تر خواهد شد؟
هنگامی که عبارت مورد جستجو پیچیده تر شوند، مطمئنا اهمیت محتوای صفحات بیش از گذشته خواهد شد. اینجاست که اگر میخواهید در این بازی پیروز شوید، می بایست دست به تولید محتوای بسیار با کیفیتی بزنید.
دیگر جنبه تاثیر هوش مصنوعی بر سئو، تکیه بر مسائل فنی دارد. برای اینکه هوش مصنوعی موثرتر باشد، مطمئنا راحت تر است که بر روی داده های ساختار یافته تکیه کند. اگر از یک سیستم ساختار یافته صحیح در سایت استفاده می کنید، مشکلی نخواهد بود و گوگل به آسانی می تواند از اطلاعات آن استفاده کند. بنابراین نیازی به طراحی یک سیستم جدید نخواهد بود.
حال می بایست به انتظار بنشینیم تا ببینیم که گوگل داپلکس کی و چگونه به سیستم های حال حاضر وارد شده و آن ها را دستخوش تغییر می کند.

کلام آخر
google duplex هنوز توسط گوگل آنقدر پیشرفته نشده و شاید هم در چند سال آینده این اتفاق نیفتد ولی این هوش مصنوعی از طرفی می تواند به نفع کاربران باشد و همچنین می تواند نیاز به نیروی انسانی در انجام کار ها را کمتر کند. بنظر شما آیا این هوش مصنوعی می تواند مفید باشد؟ کارشناسان ما منتظر پاسخ گویی به سوالات شما در زمینه سئو سایت هستند.
پست های مرتبط
کیورد استافینگ چیست؟
پرسونال برندینگ چیست؟
ترندهای دیجیتال مارکتینگ
الگوریتم گوگل برت چیست؟
تجارت الکترونیک یا Ecommerce چیست؟
اعضا
-
Active 4 ساعت, 34 دقیقه قبل
-
Active 3 هفته, 5 روز قبل
-
Active 3 هفته, 6 روز قبل
-
Active ماه 2 قبل
-
Active ماه 4, 1 هفته قبل
بروز رسانی
سمیرا مردانی's بروزسانی مشخصات انجام شد ماه 9, 3 هفته قبل
محمد جواد محمدی's بروزسانی مشخصات انجام شد ماه 9, 3 هفته قبل
مریم نوری's بروزسانی مشخصات انجام شد ماه 9, 3 هفته قبل
محمد امین طاهری's بروزسانی مشخصات انجام شد ماه 9, 3 هفته قبل
نگار حجتی's بروزسانی مشخصات انجام شد ماه 9, 3 هفته قبل