کوسایتیشن و کوکورنس چیست؟

مقالات نرم افزار های تحت وب

کوسایتیشن و کوکورنس چیست؟

 

کوسایتیشن و کوکورنس به زبان ساده یعنی شما در یک محتوا به عنوان مثال رپورتاژ، به دو دامنه متفاوت لینک دهید. حال می خواهیم به سوال “کاردبرد کوسایتیشن چیست؟در ادامه این مقاله از تدریس24 ” پاسخ دهیم.

مفهوم  کوسایتیشن و کوکورنس

 

گوگل همیشه مخالف لینک سازی در بوده و آن را کلاه سیاه و اسپم می داند، اما در تصور بسیاری از ایرانیان رپورتاژ یک بک لینک کلاه سفید است. نکته مهم این است که بدانید به صورت کلی هر اقدامی برای لینک سازی کلاه سیاه است.

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با لینک سازی مقاله بک لینک چیست را مطالعه کنید. متخصصان سئو همیشه در حال بروزرسانی اطلاعات خود و روش هایی هستند که لینک سازی آن ها توسط گوگل اسپم نشود.

در این مبارزه هرچه گوگل سختگیر تر می شود، راه حل های کارشناسان سئو هم بروز تر می شود و به دنبال راه هایی می روند که لینک سازی طبیعی باشد. از این رو باید لینک سازی را طبیعی جلوه ندهیم بلکه طبیعی باشیم. یکی از روش های طبیعی بودن رپورتاژ ها استفاده از Co-citation است.

 در این روش شما به یک سایت دیگر یا به صفحه ای از سایتی دیگر لینک می دهید که با شما ارتباط موضوعی دارد. در این حالت اگر شما به وب سایت خود هم لینک دهید گوگل متوجه این که هردو صفحه لینک گیرنده یک موضوع را داراست می شود.

اما فقط این تکنیک نیست که به ما کمک می کند تکنیک های زیادی در لینک سازی وجود دارد که از بحث ما خارج است. روش دوم استفاده از کوکورنس Co-occurrence است. این دو تکنیک کمی برای ادمین ها و وبمستر ها سخت است، زیرا با پرداخت هزینه اجرای این دو تکنیک برایشان کمی مشکل است. ولی تحت هر شرایطی برای طبیعی بودن لینک سازی شما باید این دو روش انجام شود.

کوسایتیشن و کوکورنس

 

 

 

کوسایتیشن چیست؟

 

کوسایتیشن و کوکورنس در این روش ما وب سایت یا صفحه ای که ارتباط معنایی با شما دارد را به گوگل معرفی می کنید و در این اتفاق گوگل بهتر متوجه حوزه کاری و مفهموم کلمات کلیدی شما می شود. اگر در سایت A محتوای رپورتاژ خود را منتشر کنید و هدف شما این باشد که به صفحه مدنظر خود (سایت B) لینک دهید، در این روش باید لینک دوم را به موضوعی مشابه در سایت C بدهید تا ارتباط موضوعی شما و سایت C برای گوگل آشکار شود.

برای مثال اگر شما یک سایت فروشگاهی دارید، که در آن تلفن های همراه می فروشید در رپورتاژ خود می توانید یک بار به دیجی کالا و یک بار به وب سایت خودتان لینک دهید. در این روش گوگل متوجه می شود وبسایت شما و دیجیکالا یک موضوع را دنبال می کند. نکته مهم این است که در این روش سعی کنید به وب سایتی با ارزش بالا لینک دهید.

 

کوکورنس Co-occurrence چیست؟

 

مفهوم کوکورنس (co-occurrence) مبتنی بر مفهوم نمایه سازی معنایی نهفته (LSI) است. از co-occurrence برای یافتن کلمات کلیدی و عبارات درون «مجموعه متن» استفاده می‌شود که معنای مشابه ای دارد یا به همان چیز اشاره دارد.

حتی اگر وب سایت شما شامل کلمه کلیدی (targeted keyword) نباشد، صفحات شما می‌توانند از آن بهره‌مند شوند. در این حالت، تمام آنچه شما نیاز دارید لینکی از یک صفحه است که مربوط به کلمه کلیدی مورد نظر شما باشد. به کوکرنس منشن بدون لینک نیز گفته می شود

در حقیقت، گوگل حق ثبت اختراع Co-occurrence را در ۳۰ ژوئن ۲۰۱۱ برای اصلاح نتایج جستجو که کلمه کلیدی را شناسایی می‌کند و روابطی بین اصطلاحات مرتبط ایجاد می‌کند، ثبت کرد. کوکورنس عاملی برای رتبه‌بندی صفحات وب برای جستجوی خاص است.

 

کوسایتیشن و کوکورنس چگونه به SEO کمک می کنند؟

 

کوسایتیشن و کوکورنس  نمودهای غیرمستقیم نیاز به محتوای با کیفیت است؛ بنابراین، دارندگان وب سایتی که قصد دارند رتبه بالاتری داشته باشند، ملزم به ارائه محتوای مفیدی هستند که به اندازه کافی خوب باشد تا توسط بازدیدکنندگان به اشتراک گذاشته شود. این محتوا باید به اندازه کافی جالب باشد که توسط سایر وب مسترها و وبلاگ نویسان ذکر شود.

به‌طور خلاصه، آینده امیدوار کننده به نظر می‌رسد. با کمی تلاش، کوسایتیشن و کوکورنس می‌توانند به سرعت در جدیدترین تکنیک‌های ایجاد ارتباط ادغام شوند. از آنجا که آنها به سادگی الگویی برای تعیین بهترین نتایج هستند، به راحتی می‌توان چنین الگویی را در استراتژی لینک سازی خود استفاده کرد. استفاده از این تکنیک در استراتژی های لینک سازی، به شما در بهبود نتایج موتور جستجو کمک می‌کند.

 

روشهای پیاده سازی Co-citation و Co-occurrence

 

  1. 1. از کلمه کلیدی همراه با نام برند استفاده کنید

کوسایتیشن و کوکورنس قبل از اولین بروزرسانی پنگوئن در سال ۲۰۱۱، همه از متن لنگر دقیق “keyword match” استفاده می‌کردند. این مورد بعداً بی‌ارزش شد و به کلمه کلیدی به همراه نام برند (branded anchor texts) تغییر یافت. این زمانی است که همه پیشوندهای “بهترین”، “پیشرو” و… را با کلمات کلیدی در anchor texts (متن لینک دار) خود استفاده می کردند.

بعد از بسیاری از به روزرسانی‌های الگوریتم Google، استفاده از anchor texts مبتنی بر کلمات کلیدی از بین رفته‌است. اکنون بهتر است “brand mentions” خود را با استفاده از لینک هایی با کلمه کلیدی همراه با نام برند افزایش دهید.

  1. 2. کلمات کلیدی را در اطراف لینک خود ذکر کنید

کلمات کلیدی ارزش یا شناخت خود را توسط موتورهای جستجو از دست نداده‌اند. با مفهوم co-occurrence توصیه می‌شود که کلمات کلیدی خود را در اطراف متن و لینک خود ذکر کنید. این امر به‌طور مؤثر از co-occurrence استفاده کرده و نمایه لینک شما را طبیعی می‌کند.

  1. 3. از نقل قول‌ها استفاده کنید

کوسایتیشن و کوکورنس ویکی‌پدیا بهترین مثال Co-citation است، بنابراین سعی کنید نقل قول‌هایی مانند این غول وب سایت را اضافه کنید. برای افزایش اعتماد و اقتدار به محتوای منتشر شده خود، به کلیه منابع مرتبط در مقالات خود استناد کنید.

افزودن نقل قول‌ها همچنین اعتبار موتورهای جستجو را افزایش می‌دهد و صفحه شما را در SERP بالاتر می‌برد. وقتی پیوندهایی را به وب سایت خود اضافه می‌کنید، سعی کنید چند لینک با کیفیت خارجی را ذکر کنید. این کار باعث می‌شود اثر اعتبار انتقالی Co-citation به صفحه شما بیشتر شود.

  1. 4. از مترادف ها استفاده کنید

مترادف‌ها همیشه بسیار مهم بوده‌اند، اما بعد از به روزرسانی مرغ مگس خوار گوگل از ارزش بیشتری برخوردار شدند. در یک مطالعه موردی توسط Cognitive SEO ثابت شد که استفاده از مترادف به رتبه‌بندی بهتر منجر می‌شود. مترادف همچنین از co-occurrence پشتیبانی می‌کند. همیشه کلمات کلیدی مترادف خود را در اطراف متن لینک شده (anchor text) اضافه کنید تا حداکثر اعتبار را از Google دریافت کنید.

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اعضا

‫بروز رسانی

سمیرا مردانی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل

محمد جواد محمدی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل

مریم نوری's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل

محمد امین طاهری's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل

نگار حجتی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل

فیلدهای نمایش داده شده را انتخاب کنید. دیگران مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد سفارش ، بکشید و رها کنید.
  • عکس
  • شناسه محصول
  • امتیاز
  • قیمت
  • در انبار
  • موجودی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیحات
  • محتوا
  • عرض
  • اندازه
  • تنظیمات بیشتر
  • ویژگی ها
  • ویژگی های سفارشی
  • زمینه های دلخواه
برای پنهان کردن نوار مقایسه ، بیرون را کلیک کنید
مقایسه
مقایسه ×
Let's Compare! Continue shopping