کامنت مارکتینگ چیست؟
27 خرداد 1401 1401-07-27 23:40کامنت مارکتینگ چیست؟
کامنت مارکتینگ یکی از روشهای مفید در حوزه بازاریابی است که از گذشته تاکنون مورد توجه قرار داشته است. رعایت اصول کامنت مارکتینگ میتواند به شما در افزایش میزان بازدید و تعامل بیشتر با مخاطبان کمک کند. این کار باعث رشد کسبوکار شما میشود. اما کامنت مارکتینگ دقیقا به چه معناست و چه تأثیری بر رشد فعالیت و کسبوکارهای مختلف دارد. در ادامه این مقاله از تدریس24با ما همراه باشید تا به بیان مطالب مفیدی در این زمینه بپردازیم.
کامنت مارکتینگ چیست؟
کامنت مارکتینگ یکی از روشهای نسبتا قدیمی در حوزه بازاریابی است که هنوز هم قدرت بالایی داشته و مورد استفاده قرار میگیرد. در واقع نسبت به سالهای گذشته تعداد افراد و کسبوکارهایی که از این روش برای انجام بازاریابی استفاده میکنند، کاهش یافته است.
استفاده از کامنت مارکتینگ در دنیای بازاریابی دیجیتال تأثیر بسیار زیادی دارد. امروزه استفاده از وبلاگها کاهش یافته اما استفاده از شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام، لینکدین، توییتر یا… با رشد قابل توجهی روبرو شده است. علاوه بر آن بخش نظرات در سایتهای محتوایی یا فروشگاهی نیز فعال بوده و افراد به ثبت و تبادل نظر میپردازند.
کامنت مارکتینگ به معنای استفاده از کامنت و نظرات بازدیدکنندگان سایت برای افزایش رتبه سایت و بهبود وضعیت فروش و کسب درآمد است. از کامنت مارکتینگ برای معرفی برند، ارتباط موثر با کاربران و افزایش اعتماد آنها و در نهایت افزایش میزان ترافیک استفاده میشود.

چه کامنتی برای کامنت مارکتینگ مناسبتر است؟
آیا هر کامنتی که بنویسیم میتواند نتیجه بخش باشد؟ آیا باید بر روی کمیت و تعداد تمرکز کرده و وبسایت و وبلاگ دیگران را بمباران کنیم؟ مشخصاً پاسخ چنین پرسشهایی منفی است. اساساً اگر میخواهید کامنت مارکتینگ برای شما فایده داشته باشد و نه ضرر، پیامهایتان همیشه باید باکیفیت و فوق العاده (یعنی فراتر از پیامهای معمولی) باشد. برای اینکه یک کامنت، فوق العاده و مناسب محسوب شود، باید موارد زیر را رعایت کنید:
1- کامنت شما باید با موضوع مطلب مرتبط باشد
کامنت شما باید با مطلبی که در زیر آن قرار میگیرد یا بحثی که احتمالاً در قسمت دیدگاهها شکل گرفته هماهنگ باشد؛ یعنی علیرغم اینکه احتمالاً اطلاعات جالب و کاربردی زیادی در چنته دارید که مشتاق در میان گذاشتن آنها با دیگران هستید، اما حتی اگر آن اطلاعات بسیار خاص و سودمند باشد باز هم به مذاق مسئول تأیید کامنتها و همچنین خوانندگان و شرکت کنندگان در گفتگو چندان خوش نمیآید. در واقع، مردم برای خواندن مطالب و ایدههای ارزشمند شما به مطلب مربوطه مراجعه نکردهاند؛ لذا باید در رابطه با موضوعی که برای خواندن آن وارد آن صفحه شدهاند بنویسید.
2- به نویسنده و سایر افرادی که کامنت گذاشته و میگذارند احترام بگذارید
لازم است که در تک تک کامنتهای خود از یک لحن محترمانه استفاده کنید و مُبادی آداب باشید. البته منظور ما این نیست که نباید با دیگران مخالفت کنید. در واقع، اگر در جایی از چنین متنی استفاده کنید خیلی هم خوب خواهد بود: «واقعاً این پست تون عالی بود. به نظرم به نکتههای خیلی خوبی اشاره کردید، اما در مورد نکته شماره 3 و 4 که در اینجا اشاره کردید یا این مورد و آن مورد به این دلیل با شما هم نظر نیستم. این بر اساس تجربه من/ اطلاعاتی که جمع آوری کردهام/ یک نظرسنجی که قبلاً انجام دادهام هست که اگر مایل باشید میتوانید با مراجعه به اینجا [لینک] به طور مبسوط اون رو مطالعه کنید.» تا وقتی که محترمانه و مؤدبانه صحبت میکنید میتوانید با وجود مخالفت، ارزش آفرین باشید. در واقع، مخالفت شما ارزش آفرین است؛ به این معنی که چیزی به مطلب اضافه میکند و برای مخاطب سودمند خواهد بود.
3- کامنت شما باید به طور خاصی ارزش آفرین باشد
در مورد ارزش آفرینی یا سودمندی کامنت، باید تلاش کنیم تا دیدگاه ما ارزش خاص و منحصر به فردی برای خواننده داشته باشد؛ بنابراین نمیتوانیم همان چیزهایی که در مطلب اصلی و کامنتهای دیگر نوشته شده یا چیزهایی را بنویسیم که جزو اطلاعات عمومی محسوب میشوند؛ به ذهن همه میرسند؛ یا به طور کلی خاص به شمار نمیروند.
کامنت ما باید ایده، تاکتیک، کمک، مثال، اطلاعات و چیزهایی را دربرداشته باشد که در مطلب اصلی وجود ندارد و از طریق منابع عادی نیز در دسترس نیست. از این طریق، کامنت ما متمایز به نظر خواهد رسید؛ مردم به آن امتیاز میدهند؛ و روی تصویر پروفایل و لینکهای داخل آن کلیک میکنند. چنین کامنتهایی به کاربر کمک میکنند و هوشمندانه به نظر میرسند.
4- کامنت شما باید خوش نگاشت باشد
منظور از خوش نگاشت بودن کامنت در اینجا این است که باید اصول و قواعد دستوری، املایی و کلیه موارد مربوط به نگارش درست زبان را رعایت کنید تا نوشته شما به راحتی قابل درک باشد. بدیهی است که وجود هرگونه اشتباه در کامنت شما کل ارزش آن را به زیر سؤال میبرد.
5- باید از قالب بندی درست و مناسب استفاده کنید
برای اینکه نوشته شما مانند یک کلاف در هم تنیده از کلمات و جملهها به نظر نرسد و خواندن و درک آن آسانتر شود، لازم است که آن را پاراگراف بندی کنید، هر جا که لازم است علائم نوشتاری مناسبی را به کار ببرید و در صورت امکان از لیست استفاده کنید. اگر از جملات و پاراگرافهای بسیار طولانی استفاده کنید، چه بسا مردم اصلاً به خواندن نظر شما رغبت پیدا نکنند و همه تلاشهای شما در راستای کامنت مارکتینگ با همین اشتباه کوچک نقش بر آب شود.
6- در کامنت مارکتینگ، روراست و صادق باشید
در نهایت، لازم است که با مخاطبان خود روراست باشید؛ به این معنی که نباید تلاش کنید تا قصد و غرض خود از گذاشتن دیدگاه در زیر نوشتههای دیگران را پنهان کنید. به خاطر داشته باشید که حتی اگر هدف شما از کامنت مارکتینگ فقط جلب نظر مردم است، باز هم میتوانید صادق باشید.
به عنوان مثال، میتوانید چیزی شبیه به این را در کامنت خود بنویسید: «شفاف سازی: من برای شرکت X کار میکنم؛ اما این کامنت رو به این دلیل میگذارم که به نظرم مطلب ما آنقدر مفید و مرتبط با این مبحث هست که ارزش خوندن داشته باشه؛ بنابراین با اجازه، لینک به مطلب رو در اینجا قرار میدم. در صورتی که مناسب تشخیص ندادید می تونید لینک را حذف کنید. به این دلیل به مطلب مورد نظر لینک میدم و این منافع رو برای خواننده خواهد داشت.» حالا که درباره نیت، انگیزه و اهداف خود صادق بودهاید، مسئولین سایت مورد نظر بیشتر با شما کنار خواهند آمد و آزادی عمل بیشتری خواهید داشت.
پست های مرتبط
VDI چیست و چه کاربردی دارد؟
مزایا و معایب اس ام اس مارکتینگ چیست؟
فریم ورک چیست؟
توپولوژی مش چیست؟
دلایل عدم اتصال دامنه جدید به هاست چیست؟
اعضا
-
Active ماه 5, 2 هفته قبل
-
Active ماه 9, 3 هفته قبل
-
Active ماه 9, 3 هفته قبل
-
Active ماه 11 قبل
-
Active 1 سال, ماه 1 قبل
بروز رسانی
سمیرا مردانی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
محمد جواد محمدی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
مریم نوری's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
محمد امین طاهری's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
نگار حجتی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل