چگونه یک بلاگ پست بنویسم؟
3 مهر 1401 1401-07-28 12:07چگونه یک بلاگ پست بنویسم؟
حتما تا به حال بلاگ پست خواندهاید. نظرتان در مورد بلاگ پستها چیست؟ اگر پستها برایتان کارآمد و مفید واقع شوند، احتمالا نظر مثبت شما در مورد نویسنده یا برند مرتبط را در پی خواهند داشت.
هر کسی میتواند از طریق وبلاگ نویسی با مخاطبان خودش ارتباط برقرار کند. مزایای بی شمار وبلاگ نویسی شامل جذب ترافیک ارگانیک از موتورهای جستجو، تولید محتوای تبلیغاتی برای شبکههای اجتماعی و شناخت مخاطب جدید است.
اگر با وبلاگ نویسی آشنا شدهاید، اما مبتدی هستید و نمیدانید از کجا شروع کنید، این مقاله از تدریس24 نحوه نوشتن و مدیریت یک بلاگ حرفه ای را در اختیارتان قرار میدهیم. همچنین الگوهای مفیدی را برای ساده کردن وبلاگ نویسی ارائه میکنیم.
بیایید کارمان را با یک سوال مهم شروع کنیم. آیا وبلاگ نویسی بسته به جایگاه کسب و کارتان، معانی مختلفی دارد؟
بلاگ پست چیست؟
بلاگ پست به هر مقاله، خبر یا راهنمای منتشر شده در بخش وبلاگ یک وب سایت، بلاگ پست میگویند. یک بلاگ پست معمولاً موضوع یا کنکاش خاصی را پوشش میدهد، ماهیت آموزشی دارد، از ۶۰۰ تا ۲۰۰۰+ کلمه متغیر است و شامل انواع محتوای چند رسانهای مانند تصاویر، ویدئوها، اینفوگرافیکها و نمودارهای تعاملی است.
بلاگ پستها به شما و کسب و کارتان این امکان را میدهد تا بینش، افکار و داستانها با هر موضوعی را در وب سایت خودتان منتشر کنید. آنها میتوانند به شما در افزایش آگاهی از برند، اعتبار، تبدیل و درآمد کمک کنند. مهمتر از همه، آنها میتوانند به افزایش ترافیک وب سایت شما کمک کنند.
اما برای شروع تهیه پست بلاگ برای یک وبلاگ، ابتدا باید چگونگی راه اندازی وبلاگ را یاد بگیرید.

نحوه راه اندازی یک وبلاگ
۱.مخاطبانتان را بشناسید.
۲.رقبا را بررسی کنید.
۳.موضوعات مدنظرتان را مشخص کنید.
۴.دیدگاه منحصر به فردتان را تعیین کنید.
۵.نام بلاگ خودتان را مشخص کنید.
۶.دامنه بلاگ را مشخص کنید.
7.یک CMS (سیستم مدیریت محتوا) انتخاب کنید و بلاگ خودتان را راه اندازی کنید.
۸.ظاهر بلاگ خودتان را سفارشی کنید.
۹.اولین بلاگ پست خودتان را بنویسید.
اهمیت نوشتن وبلاگ در کسبوکار چیست؟
بلاگ پست در دنیای امروز و با رشد و افزایش انواع مشاغل، یافتن یک مجموعه از میان دیگر کسبوکارها کاری دشوار است، مگر آنکه بتوانیم از راهی، وجود خودمان را به دیگر کسبوکارها نشان دهیم. وبلاگ هر شرکت میتواند نقطه عطفی برای معروف شدن آن باشد. برای اینکه واضحتر متوجه شوید چرا به وبلاگ نیاز دارید به این چند دلیل توجه کنید
وبلاگ باعث میشود مخاطبانتان بیشتر در مورد کسبوکارتان بدانند.
وبلاگ برای ساخت کلمات کلیدی بلند و ایجاد ترافیک مناسب است.
وبلاگ به ساخت لینکهای درونی کمک میکند.
میتوانید به کمک وبلاگ از مشتریان خود بازخورد بگیرید.
با کمک وبلاگ میتوانید پایگاه داده ایمیلتان را ایجاد کنید.
با کمک وبلاگ میتوانید بیشتر درباره محصولاتتان اطلاع رسانی کنید.
بلاگ پست با کمک پست وبلاگ میتوانید بهتر در برابر دید شبکههای اجتماعی قرار بگیرید.
البته داشتن وبلاگ کمکهای دیگری نیز به بهبود وضعیت کسبوکارتان نیز میکند. اگر تا امروز به فکر ایجاد یک وبلاگ نبودهاید، حتما از امروز اقدام کنید.
چه روشهایی برای کسب درآمد از وبلاگ وجود دارد؟
از چند راه مختلف میتوانید در وبلاگتان درآمد ایجاد کنید:
تبلیغات بگیرید: میتوانید محصولات یا خدمات دیگران را با لینکی که در مطالبتان میدهد، تبلیغ کنید.
بلاگ پست از سیستم همکاری در فروش استفاده کنید: یکی از روشهای درآمدی برای انواع بلاگ، استفاده از سیستمهای همکاری در فروش یا افیلیت مارکتینگ است.
پست وبلاگی اسپانسردار بنویسید: در این حالت از افرادی که میخواهند برای محصول یا خدماتشان تبلیغ شود میتوانید پست کاملی بنویسید و آنها را اسپانسر ویژه محتوایتان قرار دهید.
عضویت در وبلاگتان را پولی کنید: اگر محتوای وبسایتتان آنقدر خوب باشد که مخاطب را جذب کند، میتوانید حتی برای استفاده از این محتوا از او بخواهید حق عضویت بپردازد.
بلاگ پست محصولات دیجیتالی را از طریق وبلاگتان بفروشید: میتوانید محصولاتی مانند ایبوک یا کلاسهای آنلاین را از طریق وبلاگتان بفروشید.
راهکارهای موفقیت یک وبلاگ در چیست؟
برای اینکه وبلاگی موفق داشته باشید و بتوانید از طریق آن کسب درآمد بکنید، باید حتما موارد مهمی را در نظر بگیرید. از جمله این موارد میتوان به نکات زیر اشاره کرد:
با خواندن بیشتر و بیشتر نویسنده بهتری میشوید. هر چه بیشتر بخوانید بهتر هم مینویسید.
بلاگ پست با وبلاگتان مانند یک کسبوکار برخورد کنید. باید نیازها و دغدغههای مخاطبانتان را بشناسید و طبق آن راهکارهایی ارائه کنید. این راهکارها مانند محصولات یا خدماتتان در کسبوکار هستند.
انسجام را حفط کنید. انسجام و موفقیت با یکدیگر میآیند. اگر به طور منظم و مرتب روی وبلاگ خود کار کنید قطعا نتیجه مناسبتری خواهید گرفت.
بلاگ پست لیست ایمیل خود را افزایش دهید. با ایمیل مارکتینگ میتوانید درصد محبوبیت وبلاگ خود را بسیار افزایش دهید. بنابراین سعی کنید بیشتر ایمیل مخاطبانتان را بگیرید.
اثر طراحی خوب را دست کم نگیرید. به ظاهر وبلاگتان رسیدگی کنید تا بهتر مخاطب را جذب خود بکنید.
ارزش ایجاد کنید. مخاطبان باید با خواندن وبلاگ شما چیزی عایدشان شود. اگر بتوانید برای آنها ارزشی خاص ایجاد کنید قطعا موفق میشوید.
خاص باشید و کپی نکنید. هیچ کس مطالب تکراری و عادی را دوست ندارد. پس سعی کنید خاص باشید و از کپی کردن مطالب دیگران بپرهیزید.
سئو را یاد بگیرید. بهینه سازی مطالب برای موتورهای جستجو به شما کمک میکند در نتایج بهتر نمایش داده شوید.
با شبکههای اجتماعی رفیق شوید. شبکههای اجتماعی به شما کمک میکند پست وبلاگ خود را بهتر در معرض دید عموم قرار دهید.
مراحل نوشتن یک پست وبلاگ
۱- شناختن مخاطبان خود: قبل از اینکه شروع به نوشتن وبلاگ خود بکنید باید شناخت واضحی از مخاطبان خود داشته باشید و آنها را به خوبی درک کنید که چه چیزی قرار است بدانند. این کار لازمهی آن است که از پرسونای مخاطب خود اطلاعات کافی داشته باشید. پرسونا یعنی اطلاعاتی دربارهی شخص خریدار و اینکه او چه علائق و طرز تفکری در زندگی خود دارد و الگوهای رفتاری او چیست. شناخت پرسونای مخاطب به ما کمک میکند تا موضوع مناسبی برای وبلاگ خود انتخاب کنیم.
۲- بلاگ پست ساختن دامنهی وبلاگ: در این مرحله شما به یک جایی در اینترنت نیاز دارید تا بتوانید مطالب خود را انتشار دهید و این مرحله مستلزم داشتن یک دامنه، هاست و سیستم مدیریت محتوا است که بتوانید به راحتی مطالب خود را به انتشار دهید. دامنه و هاست خود را میتوانید از شرکتهایی که در زمینهی میزبانی وب کار میکنند تهیه کنید. برای یک سیستم مدیریت محتوا میتوانید برای شروع کار از وردپرس استفاده کنید که نحوهی کار با آن بسیار راحت است.
۳- استفاده از یک تم رنگی و لوگوی متناسب با وبلاگ: این دو مورد در امر وبلاگنویسی بسیار مهم هستند چرا که در برندسازی شما نقش مهمی ایفا میکنند. شما بخاطر مطالبی که مینویسید و منتشر میکنید قطعا زحمتهای بسیاری میکشید تا یک مقاله یا مطلب بازخورد خوبی در مخاطبان شما ایجاد کند و اگر قرار باشد که مخاطبان شما مطالب شما را بخوانند ولی اصلا متوجه نشوند که چه کسی آن را نوشته پس چرا اصلا بلاگ منتشر میکنید .
پس از تهیهی دامنه و هاست برای وبلاگ حالا نوبت آن است که تم رنگی مناسب برای آن انتخاب کنید. امروزه مشاهده میکنیم که شرکتها برای شروع کار خود رنگ سازمانی خود را انتخاب میکنند مثل ایرانسل که تم سازمانی آن زردرنگ است یا شرکت دیجیکالا که قرمزرنگ است.
انتخاب تم رنگی امری سلیقهای است و بهتر است متناسب با موضوعهای وبلاگ شما انتخاب شود. به عنوان مثال اگر برای طبیعت مطلب مینویسید رنگ سبز میتواند گزینهی مناسبی باشد که باید هنگام طراحی ظاهر سایت خود حتما آن را در نظر داشته باشید.
این امر در طراحی لوگوی خود نیز صدق میکند که این لوگو میتواند نام شما یا نمادی از شغل شما یا حتی عکس شما باشد که تأثیر خوبی در ذهن خوانندگان شما بر جای بگذارد که وقتی مطلبی را منتشر میکنید آنها به راحتی متوجه میشوند که چه کسی این مطلب را منتشر کرده، این عمل نیز بستگی به خودتان دارد که تا چه حد میخواهید از طریق مطالب خود برندسازی شخصی یا سازمانی انجام دهید.
۴- موضوع اولین پست وبلاگ خود را مشخص کنید: حال موقع آن است که اولین موضوع خود را انتخاب کنید و قبل از نوشتن هر چیزی برای آن فکر کنید. موضوعات میتوانند کلی و جزئی باشند و در نظر داشته باشید که زیاد هم در انتخاب موضوع سختگیر نباشید فقط کافیست تا دست به قلم شوید و بنویسید.
به عنوان مثال اگر شغل شما تعمیر لوازم برقی است اولین موضوع شما میتواند در مورد محافظت از تلویزیون و نحوهی استفاده از آن باشد. دقت کنید که شما میتوانید برای انتخاب موضوعات بهتر از پنج مدلی که در قسمت بالای مقاله برای شما توضیح داده شد استفاده کنید مثلا میتوانید از تکنیک به کار بردن کلمات سوالی “چطور” و “چگونه” کمک بگیرید که باعث میشود راحتتر موضوع خود را انتخاب کنید.
پست های مرتبط
VDI چیست و چه کاربردی دارد؟
مزایا و معایب اس ام اس مارکتینگ چیست؟
فریم ورک چیست؟
توپولوژی مش چیست؟
دلایل عدم اتصال دامنه جدید به هاست چیست؟
اعضا
-
Active ماه 5, 2 هفته قبل
-
Active ماه 9, 2 هفته قبل
-
Active ماه 9, 3 هفته قبل
-
Active ماه 10, 3 هفته قبل
-
Active 1 سال, ماه 1 قبل
بروز رسانی
سمیرا مردانی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
محمد جواد محمدی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
مریم نوری's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
محمد امین طاهری's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
نگار حجتی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل