پوش نوتیفیکیشن چیست؟
27 آذر 1401 1401-07-27 21:19پوش نوتیفیکیشن چیست؟
پوش نوتیفیکیشن اگر شما هم صاحب کسبوکار یا رسانه باشید، میدانید که ارتباط با مشتریان و کاربران بالقوه و تبدیل آنها به مشتریان و کاربران وفادار، همیشه با هزینههای مختلف همراه است و بعضا راهکارهای سنتی و استفاده از هر پلتفرمی مناسب نیاز شما نیست.
پوش نوتیفیکیشن و سرویسهای ارسال نوتیفیکیشن برای همین هدف بهوجود آمدهاند. با ما همراه باشید تا بیشتر با سرویس ارسال پوش نوتیفیکیشن یا پوش نوتیفیکیشن آشنا شوید. پوش نوتیفیکیشن پیامی است که میتواند در بسیاری از ابزارها از قبیل مرورگر وب، اپلیکیشن یا سیستم عامل ارسال شود و نیازی به داشتن اطلاعات تماس مشتری برای ارسال پیام نیست و کاربر با اختیار خود و با عضویت در سرویس پوش نوتیفیکیشن شما، پیامهای ارسالی شما را دریافت میکند.
در ادامه این مقاله از تدریس24 همراه ما باشید.
پوش نوتیفیکیشن چیست؟
بعد از اینکه اپلیکیشنی را در گوشی نصب میکنید، پیامی برای شما ارسال میشود. این پیامها با اهداف مختلفی ارسال میشوند و کاربر اطلاعاتش را شخصاً وارد میکند تا پوش نوتیفیکیشن را دریافت کند. این سرویس با خدمات ارسال پیام کوتاه فرق دارد و تلاش میکند که کاربرهای بالقوه را به مشتریهای وفادار تبدیل کند.
در این مطلب از وبلاگ نجوا، میخواهیم دربارهٔ پوش نوتیفیکیشن و انواع کمپینهای آن صحبت کنیم. اگر شما هم تصمیم گرفتهاید، این کمپین را اجرا کنید؛ با ما همراه باشید. قبل از اینکه سراغ مزایا و اهمیت پوش نوتیفیکیشن برویم، به یک سؤال اصلی پاسخ میدهیم: نوتیفیکیشن چیست؟

نوتیفیکیشن چیست؟
روزانه، صدها نوتیفیکیشن از اپلیکیشنهای مختلف روی گوشیهای هوشمند ظاهر میشوند. شبکههای اجتماعی، اپلیکیشنهای آموزش زبان، برنامههای بانکی و فروشگاههای مختلف برای ما پیامک و نوتیفیکیشن میفرستند.
بعضی از آنها کاربرد اطلاعرسانی را دارند و رمز عبور اپلیکیشن را ارسال میکنند. این پیامها در بالای گوشی تلفن همراه کاربر ظاهر میشوند و کاربر با کلیک روی آن وارد اپلیکیشن میشود.
یکی از مثالهای معروف پوش نوتیفیکیشن، پیامهای شخصیسازیشدهٔ اپلیکیشن آموزش زبان دولینگو است. این اپلیکیشن با معرفی شخصیتهای مختلف و ارسال پیامی شخصی به گوشی، کاربر را تحریک میکند که سراغ اپلیکیشن برود. در چنین مواقعی، کاربر احساساتش برانگیخته میشود.
اهمیت استفاده از پوش نوتیفیکیشن
با استفاده از سرویس پوش نوتیفیکیشن، بازدیدکنندهٔ سایت یا کاربر اپلیکیشن شما در بالای مرورگر یا گوشی تلفن همراهش یک پیام کوتاه دریافت میکند.
این روش در برقراری ارتباط سریع با کاربر به شما کمک میکند. با کمک این اعلان سریع، توجه کاربر با وجود این مسئله که در سایت یا اپلیکیشن حضور ندارد، جلب میشود؛ همچنین، میتوانید اطلاعات جدیدی به کاربر در پیام پوش نوتیفیکیشن بدهید و با این کار، بازدید را افزایش دهید. علاوه بر این، بازگشت کاربر و تعامل هم افزایش پیدا میکند. بعد از توضیح نوتیفیکیشن چیست و اهمیت استفاده از آن، حالا نوبت انواع پوش نوتیفیکیشنهاست.
انواع پوش نوتیفیکیشنها
پوش نوتیفیکیشن از نظر بازاریابی به دو دستهٔ ریتنشن و تبلیغاتی تقسیم میشود. پوش ریتنشن در گروه بازاریابی بازگشتنی قرار میگیرد و مشتری را به خرید مجدد ترغیب میکند. ما در نجوا، سرویس پوش ریتنشن را ارائه میدهیم. پیامکهای پوش ریتنشن براساس فضای نمایشی هم دستهبندی میشوند:
پوش نوتیفیکیشن وب دسکتاپ؛
پوش نوتیفیکیشن وب موبایل
پوش نوتیفیکیشن اپلیکیشنهای موبایل؛
پوش نوتیفیکیشن پوشیدنیهای هوشمند مثل اپل واچ
ما در نجوا، خدمات پوش نوتیفیکیشن وب و پوش نوتیفیکیشن اندروید را ارائه میکنیم. هر کدام از این سرویسها مزایا و خدمات مختلفی دارند. شما میتوانید با توجه به بودجهتان، سرویس مناسب را انتخاب کنید. امکان آزمایش سرویسهای پوش نوتیفیکیشن هم وجود دارد. در تصویر زیر، میتوانید پنل پوش نوتیفیکیشن نجوا را ببینید.
کاربران میتوانند دریافت پوش نوتیفیکیشنها را انتخاب کنند یا از دریافت آنها انصراف دهند
مردم اگر نخواهند پیام شما را ببینند، پوش نوتیفیکیشن را خاموش میکنند. قابل کنترل بودنِ این روش ارتباطی به وسیله کاربر، آن را از پیامهای متنی متمایز میکند. اگرچه پوش نوتیفیکیشنهای خوب و بهجا میتوانند نرخ کلیک بالایی داشته باشند اما ارسال بیاندازه آنها نیز میتواند نتیجه معکوس داشته باشد.
بیش از نیمی از کاربران اپلیکیشنها، پوش نوتیفیکیشن را آزاردهنده میدانند. اما همه اینطور فکر نمیکنند. ۲۶٪ از کاربران به پوش نوتیفیکیشنها علاقه دارند زیرا از دریافت آخرین اخبار درباره علایقشان لذت میبرند. ۲۰٪ از کاربران میگویند پوش نوتیفیکیشن بهرهوری آنها را افزایش میدهد.
پس نکته کلیدی برای شما این است که برای کسانی که میخواهند پوش نوتیفیکیشن دریافت کنند محتوای ارزشمندی فراهم کنید، بدون آنکه برای کاربرانی که پوش نوتیفیکیشن را آزاردهنده میدانند مزاحمت ایجاد کنید.
اما در بیشتر موارد، اکثریت کاربران یک اپلیکیشن، دریافت پوش نوتیفیکیشن را انتخاب میکنند.البته در دریافت پوش نوتیفیکیشنها بین دستگاههای IOS و اندروید تفاوت وجود دارد که جلوتر به آن پرداخته میشود.
بهترین روش برای اطمینان از اینکه کاربران اپلیکیشن از دریافت پوش نوتیفیکیشنهای شما انصراف نمیدهند، ارسال گزینشی است. ارسال تعداد زیادی اعلان، سریعترین راه در ترغیب کاربران به انصراف از دریافت آنهاست. این مشکل بزرگی است زیرا وقتی کاربری یک بار از دریافت اعلان انصراف میدهد، بازگرداندن دوبارهاش به دریافت آن کار آسانی نیست زیرا شما دیگر بهترین راه برقراری ارتباط با او را از دست دادهاید.
وقتی اپ، در هفته بین ۲ تا ۵ اعلان ارسال میکند، حدود نیمی از کاربران از دریافت پوش نوتیفیکیشن انصراف میدهند. علاوه بر آن، حدود ۳۰٪ از کاربران اپ اگر بین ۶ تا ۱۰ اعلان در یک هفته دریافت کنند، استفاده از اپ را به کلی متوقف خواهند کرد.
روشن است که افراط در ارسال اعلانها ممکن است سبب اثرگذاری منفی بر روی اپ یا برند شما شوند. بنابراین مطمئن شوید که گزینشی عمل میکنید. از محتوایی استفاده کنید که برای کاربران ارزشمند است.
پوش نوتیفیکیشنها را بر مبنای موقعیت مکانی کاربران ارسال کنید
از آنجایی که نمیخواهید بیش از اندازه اعلان ارسال کنید، باید دلیل خوبی برای استفاده از آن پیدا کنید. یکی از استراتژیهای خوب در این زمینه ارسال اعلان با توجه به موقعیت مکانی کاربران است.
مشاغل بزرگ برای هدایت فروش مشتریانی که اپ آنها را روی تلفن همراه خود نصب کردهاند، از فناوری اتصال موقعیت جغرافیایی به پوش نوتیفیکیشنها استفاده میکنند. به این صورت که اپلیکیشن را طوری تنظیم میکنند که موقعیت مکانی کاربر را ردیابی کند؛ البته مسلما با اجازه خود کاربر. در این صورت میتوانید ارسال نوتیفیکیشن مرتبط با موقعیت مکانی را در برنامه خود قرار دهید. مثلا میتوانید فردی را از زمان و مکان برقراری مسابقه ورزشی در شهری که ساکن آن است باخبر کنید.
این یک اعلان کارآمد است زیرا زمانبندی شده و مرتبط است. کسی که این اپ را روی تلفن خود نصب کرده حتما به فعالیتها و رویدادهای ورزشی علاقه دارد. پس ارسال اعلان درباره رویداد مرتبط با علایقش که در نزدیکی محل زندگیاش اتفاق میافتد منطقی به نظر میرسد. به همان اندازه نیز فرستادن چنین اعلانی به فردی که در شهر دیگری زندگی میکند غیرمنطقی است. ضمن اینکه چنین شخصی احتمالا اصلا طرفدار این رویداد هم نیست.
میتوانید ارزانترین بلیتهای این رویداد را در پلتفرم خود بفروشید. اگر هم سریع عمل نکنند، بلیتها به فروش میرسد. این به کاربران انگیزه باز کردن برنامه را میدهد. تمام اینها با استفاده از سرویسهای مبتنی بر مکان محقق میشود.
پست های مرتبط
VDI چیست و چه کاربردی دارد؟
مزایا و معایب اس ام اس مارکتینگ چیست؟
فریم ورک چیست؟
توپولوژی مش چیست؟
دلایل عدم اتصال دامنه جدید به هاست چیست؟
اعضا
-
Active ماه 5, 2 هفته قبل
-
Active ماه 9, 2 هفته قبل
-
Active ماه 9, 3 هفته قبل
-
Active ماه 10, 3 هفته قبل
-
Active 1 سال, ماه 1 قبل
بروز رسانی
سمیرا مردانی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
محمد جواد محمدی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
مریم نوری's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
محمد امین طاهری's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
نگار حجتی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل