آموزش گام به گام نصب افزونه وردپرس
23 فروردین 1401 1401-01-16 22:14آموزش گام به گام نصب افزونه وردپرس
نصب افزونه وردپرس یکی از مراحل طراحی سایت با وردپرس ، نصب و فعال سازی افزونه ها است. بعد از نصب وردپرس اولین کاری که باید در سایت خود انجام دهید، نصب افزونه های آن است. در این مقاله از تدریس24 ابتدا توضیح مختصری درباره افزونه داده سپس نحوه نصب افزونه وردپرس را آموزش می دهیم.
افزونه یا پلاگین چیست؟
افزونه ها یا پلاگین ها (Plugin) اسکریپت هایی هستند که آنها را به هسته ی وردپرس اضافه کرده و با استفاده از آنها قابلیتی را به سیستم وردپرس اضافه می کنیم یا به طریقی رفتار وردپرس را تغییر می دهیم مانند اضافه کردن گالری، نمایش اسلاید و غیره.
افزونه ها می توانند کوچک یا بزرگ، سبک یا سنگین، پیچیده و یا بسیار ساده باشند اما در نهایت یا قابلیتی به سیستم اضافه می کنند و یا رفتار بخش یا بخش هایی از سیستم را مطابق نیازهای ما تغییر می دهند.
در انتخاب و استفاده از افزونه ها همیشه باید به یاد داشته باشید که:
- بیهوده به نصب افزونه وردپرس اقدام نکنید.
- افزونه های خود را همیشه به روز نگه دارید.
سعی کنید از افزونه های قابل اعتماد و بهینه استفاده کنید تا سایت شما دچار مشکل نشود.
هزاران افزونه رایگان و غیررایگان برای وردپرس وجود دارد. از آنجا که بیشتر افزونه های وردپرس رایگان هستند قبل از اقدام به نصب و فعال سازی آنها باید از عملکرد بهینه افزونه ها مطمئن باشید زیرا بسیاری از آنها دارای پشتیبانی فنی قوی نیستند. افزونه های ضعیف می توانند تأثیر نامطلوبی بر روی سرعت سایت وردپرس یا حتی امنیت آن داشته باشند. بنابراین یکی از مهمترین کارهایی که برای افزایش امنیت وردپرس می توانید انجام دهید، استفاده از افزونه های باکیفیت و طراحی شده توسط توسعه دهندگان معتبر است.
همانطور که گفته شد افزونه ها قابلیت های سایت وردپرس را افزایش داده و رفتار آن را به گونه ای تغییر می دهند. اما بعضی افزونه ها وجود دارند که برای هر سایت وردپرسی لازم هستند. شما می توانید لیستی از این افزونه ها را در مقاله معرفی افزونه های ضروری وردپرس پیدا کنید.
در این راهنمای گام به گام به شما نشان می دهیم که چگونه اقدام به نصب افزونه وردپرس بر روی سایت وردپرسی خود کنید.
چگونه یک افزونه وردپرس نصب کنید؟
چهار روش برای نصب یک افزونه در وردپرس وجود دارد:
- نصب افزونه وردپرس با استفاده از جستجوگر افزونه ها
- آپلود کردن یک افزونه وردپرس در بخش مدیریت
- نصب دستی افزونه با استفاده از FTP
- نصب افزونه از طریق هاست
نصب افزونه وردپرس با استفاده از جستجوگر افزونه ها
آسان ترین راه برای نصب افزونه این است که از جستجوگر افزونه ها استفاده کنید. تنها نکته در این روش این است که افزونه باید در مخزن افزونه های وردپرس باشد که تنها شامل افزونه های رایگان است.
اولین کاری که باید انجام دهید این است که به قسمت مدیریت (پیشخوان) وردپرس خود بروید و روی افزونه ها » افزودن کلیک کنید.

صفحه ای مانند صفحه بالا مشاهده می کنید. در باکس جستجو، نام افزونه دلخواه خود را تایپ کرده و منتظر بمانید تا افزونه های مطابق با جستجوی شما برایتان به نمایش در بیایند. (در نسخه های قبل از وردپرس ۴٫۶ لازم است بعد از وارد کردن عبارت دلخواه، کلید اینتر را فشار دهید)

مناسب ترین افزونه برای کارتان را انتخاب کنید. سپس روی دکمه “هم اکنون نصب کن” کلیک کنید.
اکنون وردپرس افزونه را برای شما دانلود و نصب می کند. بعد از آن پیام نصب موفقیت آمیز همراه با لینک فعال سازی افزونه را مشاهده می کنید یا به قسمت نصب افزونه برمی گردید.
افزونه وردپرس می تواند روی سایت شما نصب شود اما این افزونه تا وقتی که آن را فعال سازی نکنید، برای شما کار نمی کند. پس روی لینک فعال کردن کلیک کنید تا افزونه روی سایت شما فعال سازی شود.

شما اولین افزونه را با موفقیت و به خوبی نصب کردید.
مرحله بعدی تنظیم افزونه ها است. این تنظیمات برای هر افزونه متفاوت است که با مراجعه به صفحه آموزش تنظیمات هر افزونه در سایت مدیر وردپرس می توانید اطلاعات مربوط به آن را به دست آورید.
نصب افزونه با استفاده از پیشخوان مدیریت
افزونه های غیر رایگان در قسمت دایرکتوری افزونه های وردپرس لیست نمی شود و بنابراین با روش اول قابل نصب نیستند.
به همین دلیل است که وردپرس روش آپلود را برای نصب افزونه های غیر رایگان قرار داده است. در این قسمت از آموزش به شما نشان خواهیم داد که چگونه اقدام به نصب افزونه وردپرس با استفاده از گزینه آپلود در پیشخوان کنید.
ابتدا باید افزونه را (که یک فایل زیپ شده است) روی کامپیوتر خود نصب کنید. سپس در پیشخوان وردپرس به مسیر افزونه ها » افزودن بروید.

بعد روی دکمه بارگذاری افزونه در بالای صفحه کلیک کنید.

این کار شما را به صفحه آپلود افزونه هدایت می کند. روی دکمه Browse برای انتخاب فایل کلیک کرده و فایل افزونه ای که قبلاً آن را در کامپیوتر خود دانلود کرده اید را انتخاب کنید.
بعد از اینکه فایل مود نظر خود را انتخاب کردید، روی دکمه “هم اکنون نصب کن” کلیک کنید.

اکنون وردپرس فایل افزونه را از کامپیوتر شما آپلود کرده و آن را برای شما نصب می کند. بعد از پایان نصب، پیام موفقیت آمیزی مشابه زیر خواهید دید.

بعد از نصب، روی لینک فعال کردن افزونه کلیک کنید تا بتوانید از افزونه استفاده نمایید.
نصب افزونه وردپرس به صورت دستی با استفاده از FTP
در بعضی موارد ارائه دهنده هاستینگ وردپرس شما ممکن است محدودیت های فایل داشته باشد و اجازه آپلود فایل های حجیم را به شما ندهد که می تواند باعث شود شما قادر به نصب افزونه وردپرس از قسمت پیشخوان مدیریت وردپرس نباشید.
در این شرایط بهترین راه این است که افزونه را به صورت دستی با استفاده از FTP نصب کنید. روش مدیریت FTP ممکن است برای مبتدی ها کمی دشوار است.
اول باید افزونه (که ممکن است یک فایل زیپ شده باشد) را نصب کنید. بعد باید فایل زیپ شده را در کامپیوتر خود استخراج (extract) کنید.
بعد از استخراج فایل افزونه زیپ شده، یک فولدر جدید به همین نام دارید. این فولدری است که باید آن را به صورت دستی درون وب سایت خود با استفاده از سرویس گیرنده FTP آپلود کنید.
شما باید دسترسی به وردپرس از طریق FTP ایجاد کنید. اگر به نام کاربری و کلمه عبور FTP خود دسترسی ندارید، با سرویس دهنده هاست وردپرس خود تماس بگیرید و از آنها بپرسید.
سرویس FTP را بر روی کامپیوتر خود باز کنید و با استفاده از اطلاعات لاگین که هاست وب سایت شما در اختیارتان قرار داده است به وب سایت خود وصل شوید. به محض اینکه وصل شدید باید به مسیر wp-content/plugins بروید.
بعد فولدری که از فایل زیپ شده استخراج کرده بودید را در فولدر wp-content/plugins در وب سرور خود آپلود کنید .

پس از آپلود کردن فایل ها باید به قسمت مدیریت وردپرس خود بروید و در صفحه پیشخوان روی لینک افزونه ها کلیک کنید. خواهید دید که شما افزونه خود را با موفقیت در صفحه افزونه ها نصب کرده اید.

حال باید روی لینک فعال سازی کلیک کنید. بعد از فعال شدن افزونه ممکن است لازم باشد که تنظیمات افزونه را پیکربندی کنید. هر کدام از افزونه های وردپرس تنظیمات خاص خود را دارند.
نصب افزونه از طریق هاست
برای نصب افزونه وردپرس از طریق هاست باید وارد کنترل پنل هاست خود شوید. اینکه چه هاستی باشد زیاد تفاوت خاصی ندارد فقط محیط آنها با یکدیگر گوناگون است.
بعد از ورود به هاست باید مدیریت فایل File Manager را باز کنید. داخل فایل منیجر وارد روت هاست یعنی پوشه public_html بشوید . فایل های وردپرس درون این پوشه هستند. در این قسمت هم حتما باید ابتدا وارد پوشه wp-content و بعد وارد پوشه plugins شوید. یعنی مسیر به صورت public_html/wp-content/plugins می شود.
پس از ورود به پوشه plugins افزونه هایی که نصب شده و روی وردپرس شما وجود دارند را خواهید دید که هر کدام به صورت یک پوشه جداگانه هستند.
برای بارگذاری افزونه باید در این قسمت افزونه مورد نظر خود را آپلود کنید (افزونه را به صورت zip آپلود کنید).
پس از آپلود افزونه به صورت زیپ می تونید افزونه را از حالت zip خارج کنید، که به شکل پوشه تبدیل شود، در اینجا کارمان داخل هاست تمام می شود، برای ادامه کار باید وارد مدیریت وردپرس شده و به قسمت افزونه های نصب شده بروید، بعد از باز کردن این قسمت میبینید که افزونه آپلود شده در این قسمت است، کافی است روی گزینه فعال کردن در زیر اسم افزونه کلیک کنید تا افزونه برای شما فعال شود.
پست های مرتبط
VDI چیست و چه کاربردی دارد؟
مزایا و معایب اس ام اس مارکتینگ چیست؟
فریم ورک چیست؟
توپولوژی مش چیست؟
دلایل عدم اتصال دامنه جدید به هاست چیست؟
اعضا
-
Active ماه 5, 2 هفته قبل
-
Active ماه 9, 2 هفته قبل
-
Active ماه 9, 3 هفته قبل
-
Active ماه 10, 3 هفته قبل
-
Active 1 سال, ماه 1 قبل
بروز رسانی
سمیرا مردانی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
محمد جواد محمدی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
مریم نوری's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
محمد امین طاهری's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
نگار حجتی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل