مزایا و معایب سایت وردپرسی
9 آذر 1401 1401-07-27 21:36مزایا و معایب سایت وردپرسی
مزایا و معایب سایت وردپرسی امروزه بیشتر کسب و کارها به سمت مجازی شدن و ارائه خدمات آنلاین رفته اند و طراحی سایت یکی از روش های ورود به فضای وب می باشد. طراحی سایت قابلیت نوشتن و طراحی با زبان ها متفاوتی دارد؛ اما وردپرس بدلیل سهولت کار با آن بیشترین استفاده و کاربرد را برای طراحی سایت دارد.
تا به امروز در سال ۲۰۲۰، بیش از ۴۵۰ میلیون وب سایت وردپرسی ایجاد شده است. این زبان مزایا و معایبی دارد. این مقاله درباره مزایا و معایب طراحی سایت با وردپرس نوشته شده است.در ادامه این مقاله از تدریس24 همراه ما باشید.
وردپرس چیست؟
مزایا و معایب سایت وردپرسی وردپرس (WordPress) ابزاری برای راه اندازی وب سایت است. ویژگی مهم این ابزار که آن را به یک سیستم مدیریت محتوای محبوب در سرتاسر دنیا تبدیل کرده رایگان و متن باز بودن آن است. وردپرس به زبان PHP نوشته شده و در رده آسانترین و محبوبترین پلتفرمها در طراحی سایت به شمار میرود. طراحی سایت با وردپرس بسیار پرطرفدار است.
در ادامه میخواهیم بدانیم چه چالشهایی در این مسیر رو به روی ما قرار خواهد گرفت و چه نکاتی را باید رعایت کنیم، تا معایب طراحی سایت با وردپرس را پوشش دهیم.

مزایا طراحی سایت با وردپرس
- سرعت بالا در اجرا و پیاده سازی
مزایا و معایب سایت وردپرسی مهمترین ویژگی طراحی سایت با وردپرس، سرعت اجرای آن است. امروزه، برای کسب و کارهایی که می خواهند وارد فضای مجازی شوند، اجرای سریع پروژهها و کسب اهداف تعیین شده در کمترین زمان، اهمیت ویژهای دارد. با وردپرس براحتی می توانید در صورت داشتن محتوا و عکس مناسب،۰ وبسایت خود را در یک روز بسازید.
در گذشته کسب و کارهای سنتی، در سطح وسیعی وجود داشتند. این کسب و کارها بر اساس سرمایه گذاری، تولید، اجرا و خدمات پس از فروش فعالیت میکنند. به عنوان مثال، کارخانه فولاد ذوب آهن یک مجموعه صنعتی است و پارامترهای کسب و کارش متفاوت از کسب و کاری است که تنها بر پایه حضور در فضای مجازی است.
- هزینه پایین وردپرس
مزایا و معایب سایت وردپرسی نکته دوم هزینههای نگهداری پایین است. سایتهایی که با ورد پرس طراحی میشوند،هزینههای نگهداری ارزانتری دارند. زیرا ارایه دهندگان خدمات پس از فروش ورد پرس، سرویس دهندگان هاست وردپرس اروپا و تعداد کسانی که کار با آن را در سطح جهان بلد هستند، بسیار زیاد است.
مزایا و معایب سایت وردپرسی بنابراین برای توسعه وب سایت در آینده مشکلی نخواهید داشت. از طرفی فرایند نگهداری وب سایت به خوبی انجام خواهد شد. این نگهداری میتواند شامل افزایش امکانات، پشتیبانی، سرعت، بررسی خطاها و به روز رسانی هسته نرم افزار یا موارد دیگر باشد.
- امنیت وب سایت
مزایا و معایب سایت وردپرسی نکته سوم، داشتن امنیت بیشتر است. هنگامی که اسم ورد پرس به میان میآید، بسیاری معتقد هستند که امنیت سایت کمتر خواهد شد، زیرا همه افراد از کدهای متن باز (Open Source) اطلاع دارند.
این نظرات تا جایی منطقی است. کدی که اشکال داشته باشد و افرادی هم به آن دسترسی نداشته باشند، احتمالا باگ آن به این سرعت در نمیآید.مزایا و معایب سایت وردپرسی اما نباید فراموش کرد که تعداد زیادی برنامه نویس و شرکت های متعدد بر روی ورد پرس کار فعالیت میکنند و هر کدام از آنها بخشی را در این کسب و کار پیش میبرند، و روزانه برای تمام افزونهها و قالب و هسته نرم افزاری، آپدیتهای امنیتی میگذارند.
مزایا و معایب سایت وردپرسی نگرانی بابت به کارگیری یک تیم حرفهای برای رفع این موضوع و هزینههای آن نداشته باشید. حفظ امنیت وب سایت توسط تیم امنیتی وردپرس، امنیت کسب و کار شما را تضمین کرده و در صورت بروز مشکل، مساله را به سرعت و بدون هزینه رفع میکند.
طراحی سایت با وردپرس چگونه است؟
سادگی و راحتی در استفاده
مزایا و معایب سایت وردپرسی این ویژگی به وردپرس کمک کرده است تا در رقابت با جوملا و دروپال پیروز باشد و آن را تبدیل به انتخاب مورد علاقه طراحان وب در همه جا ساخته است. همچنین نیاز به تخصص در تکنولوژیهای پیچیده PHP, HTML و CSS را از بین برده است. حتی اگر نخواهید از هیچ کد برنامهنویسی در وردپرس استفاده کنید به راحتی میتوانید از آن استفاده کنید.
شما میتوانید قالبهای آماده را برای وبسایت وردپرسی انتخاب کنید و یا اگر به دنبال یک طراحی وب سفارشی و منحصر به فرد هستید یا نیاز به ویژگیهای خاصی در طراحی وبسایت خود دارید میتوانید از یک توسعهدهنده حرفهای وب در این زمینه کمک بگیرید. این ویژگی باعث شده تا شما مجبور نباشید زمان زیادی را صرف یادگیری طراحی وبسایت کنید و این زمان را میتوانید در جنبههای دیگر کسبوکار خود به کار گیرید.
همه گیر بودن آن
مزایا و معایب سایت وردپرسی وردپرس بدلیل آنکه مدیریت محتوا آسانی دارد و کاربر به راحتی می توانید محتوا و نوشته ها و سایر کارهای خود را ویرایش کند، یک سیستم مدیریت محتوای معروفیست و برنامه نویسان در سراسر جهان و ایران تمایل به استفاده از ویردپس جهت طراحی سایت دارند.
بهینهسازی موتورهای جستجو(SEO)
مزایا و معایب سایت وردپرسی وردپرس برای سئو و بهینه سازی سایت مناسب است. به راحتی با نصب پلاگین یواست سئو یا رنک مث، می توانید سایت خود را برای سئو بهینه سازی کنید و به راحتی سایر مطالب و کارهای انجام شده بر سایت را بهینه سازی کنید
منبع باز
وردپرس یک منبع نرم افزاری باز است و به همین دلیل امکان اختصاصی سازی و اصلاح و ارتقاء دارد. این نرم افزار هر چند ورقت یکبار بهبود می یابد. به راحتی با طراحی توسط وردپرس می توانید یک سایتی منحصر بفرد طراحی کنید. این از مهم ترین مزایا طراحی سایت با وردپرس می باشد.
معایب طراحی سایت با وردپرس
۱. آسیب پذیری
WordPress یک پلتفرم منبع باز بوده و بسیاری عقیده دارند این موضوع میتواند امنیت آن را تا حد زیادی تحت تاثیر قرار دهد. همچنین برای سفارشیسازی نیز نیاز به بسیاری از افزونهها و پلاگینها است.
مزایا و معایب سایت وردپرسی همچنین برخی از افراد سودجو ممکن است از منابع اطلاعاتی شما از این طریق استفاده کرده و آن را هک کنند. بنابراین انتخاب شرکت مناسبی که بتواند در برابر خدمات ارائه شده به شما تضمین دهد و گارانتی ارائه کند بسیار مهم است.
۲. نگه داری مداوم
این پلتفرم به حداقل چندین افزونه، برای این که درست کار کند، نیاز دارد. هرچه پلاگینهای بیشتری استفاده کنید، احتمال بیشتری وجود دارد که با مشکلات سازگاری روبرو شوید.کل فرآیند نگهداری وبسایت در وردپرس میتواند بسیار چالش برانگیز باشد و شما باید برای داشتن یک سایت کاربردی، افزونه ها و پلاگینهای خود را تنظیم کنید.
۳. هزینهها
در حالی که خود وردپرس رایگان است، اما در نهایت هزینههایی ایجاد میکند. وردپرس برای شخصی سازی به افزونه ها و پلاگین ها متکی است. در حالی که برخی از آنها رایگان هستند، اما همیشه قابل اعتماد و ایمن نیستند.
اگر شما طراح وردپرس هستید، یا دانش های مربوطه را دارید، میتوانید خودتان تنظیمات مورد نظر را انجام دهید. به طور کل اگر بخواهید یک طراحی سایت اختصاصی داشته باشید تنها با بخشهای رایگان نمیتوانید یک سایت حرفهای طراحی کنید.
۴. سئو (SEO)
مزایا و معایب سایت وردپرسی وردپرس قطعاً یک بستر دوستانه برای سئو است، اما تقریباً مثل هر سیستم مدیریت محتوا متن باز است. برای افرادی که تجربه و دانش کمی در سئو دارند، وردپرس میتواند برای آنها مشکلاتی ایجاد کند.
به عنون مثال در سیستم طبقهبندی و برچسب زدن وردپرس، اگر محتوایی بیش از حد برچسب زده شود، گوگل آن را به عنوان محتوای تکراری نشانه گذاری میکند. این موضوع بر رتبه بندی سئو سایت، تأثیر منفی میگذارد.
۵. شخصی سازی به برنامه نویسی نیاز دارد
برای ایجاد تغییرات خاص در سایت وردپرس، باید دانش برنامه نویسی با زبان هایی چون HTML ، CSS و PHP را داشته باشید.مزایا و معایب سایت وردپرسی اگر میخواهید سایت خود را شخصی سازی کنید یا طراحی آن را ارتقا دهید، احتمالا لازم است که چندین خط کد بنویسید. اگر با این زبان ها آشنا باشید، همه چیز راحت است. اما اگر سعی کنید بدون داشتن تخصص، اقدام به نوشتن کد کنید، ممکن است سایت با مشکل جدی مواجه شود
پست های مرتبط
VDI چیست و چه کاربردی دارد؟
مزایا و معایب اس ام اس مارکتینگ چیست؟
فریم ورک چیست؟
توپولوژی مش چیست؟
دلایل عدم اتصال دامنه جدید به هاست چیست؟
اعضا
-
Active ماه 5, 2 هفته قبل
-
Active ماه 9, 2 هفته قبل
-
Active ماه 9, 3 هفته قبل
-
Active ماه 10, 3 هفته قبل
-
Active 1 سال, ماه 1 قبل
بروز رسانی
سمیرا مردانی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
محمد جواد محمدی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
مریم نوری's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
محمد امین طاهری's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
نگار حجتی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل