مجنتو Magento چیست؟
28 مرداد 1401 1401-07-28 11:53مجنتو Magento چیست؟
مجنتو از آنجا که نیاز به راه اندازی کسب و کار اینترنتی در این روزها قوت بیشتری گرفته است، بر آن شدیم تا با آموزش گام به گام نصب Magento بر روی هاست، یکی از فروشگاه ساز های قدرتمند امروزی را به شما معرفی کنیم.
در این مقاله از تدریس24 می گوییم مجنتو چیست؟ سپس از فواید راه اندازی فروشگاه با مجنتو قدرتمند جهانی صحبت خواهیم کرد. در نهایت مراحل نصب Magento و همچنین نصب افزونه در magento را گام به گام به همراه تصویر به شما آموزش خواهیم داد.
مجنتو چیست؟
مجنتو جزو پلتفرمهای تجارت الکترونیک متن باز است. از ویژگیهای این پلتفرم، میتوان به سیستم سبد خرید انعطاف پذیر و امکان مدیریت نحوه نمایش و کنترل عملکرد وبسایت فروشگاهی اشاره کرد. علاوه بر این مجنتو به موتور جستجوی بهینه و ابزارهای مدیریت کاتالوگ نیز، مجهز است.
مجنتو، محبوبترین پلتفرم مورد استفاده در وبسایتهای فروشگاهی است. با کمک این پلتفرم میتوانید در مدت زمان کم، یک وبسایت فروشگاهی ایجاد کنید. ممکن است مبتدیان به تواناییهای خود اعتماد کامل نداشته و از نصب این پلتفرم، کمی هراس داشته باشند.
در واقع این پلتفرم طوری طراحی شده، تا افرادی که توسعه دهنده و برنامه نویس نیستند هم بتوانند از آن استفاده کنند. این سیستم حتی در سادهترین حالت نیز، بسیار فوقالعاده است. اگر تعداد محصولات وبسایت خود را افزایش دهید، حتما به کمک توسعه دهندگان متخصص نیاز خواهید داشت. اما برای انجام کارهای ابتدایی، میتوانید خودتان دست به کار شده و برای این کار حتما از آموزش مجنتو، کمک بگیرید.

چه سایت هایی از مجنتو استفاده می کنند؟
مجنتو در حالت کلی اگر بخواهیم یک سیستم تولید محتوا را مورد بررسی قرار دهیم، معتبرترین و موثرترین معیار، بررسی میزان اعتبار این سبستمها در نزد کاربران و درصد استفاده آنها از این سیستم خواهد بود. بدون شک درصد استفاده از سیستمهای بزرگی همچون وردپرس و جوملا بسیار زیاد خواهد بود.
اما اگر بخواهیم درصد استفاده از سیستم مجنتو را بیان کنیم، باید بگوییم که مجنتو تنها یک درصد را به خود اختصاص میدهد. به عبارت دیگر طبق آماری که منبع معتبری همچون W3techs ارائه کرده، یک درصد از کل سایتهایی که با استفاده از CMS ها راه اندازی شده اند، از سیستم مدیریت محتوای مجنتو استفاده میکنند.
مطالب مفید کسب درآمد از فروش هاست
شاید فکر کنید که یک درصد بسیار ناچیز و کم اهمیت است و نشان از کارایی کم مجنتو دارد. اما اگر سایتها را خوب مورد بررسی قرار دهیم، حقایق بزرگی آشکار میشوند. با توجه به آمارهای ارائه شده، نزدیک به ۷۰ درصد از آمار استفاده از CMS ها در دستان وردپرس و جوملا قرار گرفته است.
البته سیستم سایت ساز آماده آمازون که شاپیفای نام دارد نیز در تمامی این آمارها در نظر گرفته میشود. با این حساب نزدیک به ۸۰ درصد از آمار استفاده از سیستمهای تولید محتوا توسط سه غول اصلی این بازار تصرف شده و از ۲۰ درصد بقیه مجنتو یک درصد سهم را به خود اختصاص داده است.
با وجود تمام این درصدها، اگر به تصویر و آمار زیر خوب دقت کنید، متوجه یک موضوع عجیب و غریب میشوید. آن هم جایگاه مجنتو است. همانطور که در تصویر مشاهده میکنید، محور افقی نشان دهنده تعداد سایتهایی است که از یک سیستم استفاده می کنند و محور عمودی تعیین کننده ترافیک سایت هاست. یعنی هر چه به سمت بالا برویم سایتهای بزرگتر از این سیستمها استفاده میکنند.
مجنتو اگر به جایگاه وردپرس در نمودار توجه کنید، متوجه میشوید که وردپرس جلوتر از سایر سیستم، حتی جوملا و شاپیفای قرار گرفته و این آمار نشان دهنده این است که سایتهای زیادی از سیستم وردپرس برای تولید محتوای سایت خود استفاده میکنند و مجنتو مقام پنجم را دارد.
اما نکته جالب این است که با وجود اینکه تعداد سایتهایی که از مجنتو استفاده میکنند، کم است اما ترافیک و بازدید این تعداد از سایتها بیشتر از سایر سایت هاست. پس میتوانیم بگوییم مجنتو انتخاب سایتهای بزرگ است و سایت هایی که ترافیک خوبی دارند از مجنتو استفاده میکنند.
نسخه های موجود مجنتو
مجنتو تا به امروز چند نسخه از مجنتو ارائه شده که در ادامه به بررسی و تشریح هر کدام میپردازیم.
- مجنتو متن باز (Magento Open Source)
اگر دقت کرده باشید، بیشتر کاربران مجنتو از نسخه رایگان و متن باز آن استفاده میکنند. این نسخه از امکانات زیاد و تنظیمات بسیار عالی برخوردار است. پس اگر میخواهید از تمام این امکانات سر در بیاورید و آنها را کنترل و تنظیم کنید، یک توسعه دهنده میتواند کمک خوبی برای شما باشد.
این نسخه امکاناتی همچون دستهبندی محصولات، گروههای کاربران، کوپن تخفیف و همچنین افزونه های هیجان انگیزی مانند «چند فروشگاهی»، «محصولات مرتبط»، «پیش فروشی» و «فروش جانبی» را در اختیار شما قرار میدهد.
- مجنتو ابر تجاری (Magento Commerce Cloud)
نسخه دیگری که امکانات زیادی را در اختیار کاربران قرار میدهد، نسخه پرمیوم مجنتو است. این نسخه کارایی و سرعت بیشتری دارد و به شما این امکان را میدهد که به طور تمام وقت به متخصصین پشتیبان دسترسی داشته باشید. همچنین این نسخه افزونه و تجهیزات زیادی را در اختیار شما قرار میدهد و کنترل سایت را برای شما آسانتر میکند.
اگر سایت شما تازه شروع به کار کرده یا میان رده محسوب میشود، پیشنهاد میکنم از این نسخه مجنتو استفاده نکنید؛ زیرا این نسخه بسیار گران قیمت است. حتی استفاده از آن برای سایت های خارجی به هزینه زیادی نیاز دارد.
مزایا:
- Magento بسیار قابل تنظیم است، با بسیاری از برنامه های افزودنی شخص ثالث در دسترس است که می تونین برای افزودن ویژگی های اضافی از آنها استفاده کنین.
- مجنتو با Magento می تونین بسیاری از محصولات و مشتریان رو اداره کنین. این پلتفرم به شما امکان میده بدون اینکه سایت شما کند بشه، کسب و کار شما به راحتی رشد کنه. (هر چند احتمالاً باید برنامه میزبانی خود رو ارتقا بدین.)
- برند های معروف زیادی وجود دارن که از Magento استفاده می کنن، از جمله نایک، فورد و کوکا کولا.
- می تونین درگاه های پرداخت مختلف رو به Magento متصل کنین. همچنین می تونین گزینه های خاصی مانند PayPal، وجه نقد هنگام تحویل و انتقال بانکی که از قبل تعبیه شده است رو ارائه بدین.
معایب:
- اگر تازه در تجارت الکترونیک شروع به کار کردین، مجنتو طاقت فرسا به نظر می رسه.
- یافتن حرفه ای ها برای پروژه های مجنتو می تونه مشکل باشه و استخدام آنها بسیار گران است.
- پشتیبانی موجود ممکنه متفاوت باشه، به خصوص اگه از Magento Open Source استفاده می کنین که برای کمک به انجمن های آنلاین تکیه داره.
پست های مرتبط
VDI چیست و چه کاربردی دارد؟
مزایا و معایب اس ام اس مارکتینگ چیست؟
فریم ورک چیست؟
توپولوژی مش چیست؟
دلایل عدم اتصال دامنه جدید به هاست چیست؟
اعضا
-
Active ماه 5, 2 هفته قبل
-
Active ماه 9, 3 هفته قبل
-
Active ماه 9, 3 هفته قبل
-
Active ماه 11 قبل
-
Active 1 سال, ماه 1 قبل
بروز رسانی
سمیرا مردانی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
محمد جواد محمدی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
مریم نوری's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
محمد امین طاهری's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
نگار حجتی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل