طراحی سایت با وردپرس یا php
26 بهمن 1400 1400-11-24 10:47طراحی سایت با وردپرس یا php
وردپرس یا phpاین سوال را خیلی از مشتریانی که با ما تماس می گیرند برای سفارش کار طراحی سایت از ما سوال می پرسند وردپرس بهتر هست یا php ؟مطمئن هستم این سوالی هست که توی ذهن شما کابران عزیز سایت تدریس 24 وجود دارد؟نگران نباشید ما اینجا هستیم که سوالات شمارا جواب بدهیم.
اگر انتخاب قطعی واصلی ای وجود داشت که کدام یک از این دو بستر برای طراح سایت بهتر است بهتر است، دیگر جایی برای بحث و گفتگو وجود نداشت. در واقع انتخاب های متعددی وجود دارد و بسته به نیاز، تخصص و بودجه شما هر کدام می تواند مناسب و بهترین باشد.
وردپرس یک بستر مناسب برای راه اندازی یک وب سایت است اما php هم یک چارچوب برای توسعه است که بسیار انعطاف پذیر است، اگرچه هزینه بردار و زمان بر است. در این مقاله سعی داریم به بررسی این دو بستر طراحی سایت بپردازیم تا بتوانیم در این دو مورد نتخاب مناسب تر تصمیم گیری کنیم.
آنچه در این مقاله می خوانید:
وردپرس یا php
عوامل متعددی می توانند بر روی انتخاب نوع طراحی سایت ما تاثیر گذار باشند. شما اگر خودتان از ابتدا با زبان برنامه نویسی php سایتتان را طراحی و پیاده سازی کنید میتوانید تمام نیازها و خواسته های خود را پیشبینی و طراحی کنید و حتی اگر در آینده به یک ویژگی اختصاصی برای وبسایت خود نیاز پیدا کردید میتوانید آن را اضافه کنید و یا اگر دوست داشتید قسمتی از سایت خود را تغییر دهید.
که برای این کار کافیست شما زبان php را یاد بگیرید و یا از برنامه نویسانی که این زبان را یاد گرفته و به صورت تخصصی روی این زبان کار میکنند که تعدادشان هم در ایران کم نیست استفاده کنید.خیلی از کاربران طراحی سایت هستند که کار خودشان یعنی طراجی سایت را ترجیح میدهند با زبان برنامه نویسی php انجام دهند که این اصلا بد نیست.
اما اگر سایت شما وردپرسی باشد و با وردپرس آن را طراحی کرده باشید تنها می توانید از امکانات موجود در قالب و ساختار وردپرس خودتان استفاده کنید یا از افزونه های موجود در بازار در صورتی که با قالب وردپرس شما سازگاری داشته باشند.نمیشود گفت که تعداد این افزونه ها و قالب ها کم است ولی برای استفاده از بعضی از آنها باید پول پرداخت کنید.
اما اگر برای خواسته شما افزونه ای تا به امروز وجود نداشته باشد تنها راه شما این است که دنبال برنامه نویسانی در حوزه php وردپرس بگردید تا بتوانید نیازهای خود را در وب سایتتان پیاده سازی کنید که معمولا زمان و هزینه زیادی باید صرف پیاده سازی مواردتان کنید.

بررسی کلی وردپرس و php
Html
HTML یا Hyper-Text Markup Language یک زبان نشانه گذاری است که شامل برچسب هایی است که برای طبقه بندی عناصر و طراحی صفحه وب سایت استفاده می شود. معمولاً برای ایجاد یک وبسایت با زبان HTML برای حرفه خود، نیاز به یک توسعه دهنده ی سایت دارید.
آن ها ممکن است از JavaScript، HTML، (سیستم مدیریت محتوا)Css و دیگر زبان ها برای ایجاد سایت شما، استفاده کنند. اما بهصورت کلی ساختار اصلی سایت توسط HTML ارائه میشود و سپس توسط دو مورد دیگر بهبود پیدا میکند.
php
Php چارچوبی ست که انعطاف پذیرتر بوده و امکان طراحی سایت پویا را فراهم می کند. به این معنا که برای داشتن ویژگی و یا امکانات ویژه هیچ محدودیتی ندارید و به راحتی با کدنویسی می توان آن قابلیت مورد نظر را به سایت اضافه کنید که یکی از تفاوت های php و وردپرس است. php خود یک زبان برنامه نویسی است که به شما کمک می کند وب سایت ها، نرم افزار ها و سایر ابزار ها را ایجاد کنید.
نکات مثبت و منفی وردپرس و php
مهم ترین نکات مثبت وردپرس
- بهروزرسانی آسان
- قدرت باور نکردنی
- تسلط کامل و مالکیت کامل
- امکان نصب در کمتر از 5 دقیقه
- عدم نیاز به مهارت در کد نویسی
- امکان سفارشیسازی کردن تمامی عناصر سایت
- امکان استفاده از پوستهها و پلاگینها برای راحتی در اعمال تغییرات
مهم ترین نکات منفی وردپرس
- منحنی یادگیری
- نگهداری
- امنیت
مهم ترین نکات مثبت php
- برای طراحی وب ایجاد شده است.
- متن باز و رایگان است.
- انجمن بزرگ و فعالی دارد.
- دامنه کاربرد وسیعی در حوزه وب دارد.
- از پارادایمهای مختلف برنامه نویسی پشتیبانی میکند.
- مولتی پلتفرم است.
- مستندات و منابع یادگیری فراوانی دارد. نسبت به سایر زبانهای برنامه نویسی فرصتهای شغلی بیشتری دارد.
- تعمیر و نگهداری آن آسان است.
- در پلتفرم های مختلفی مثل ویندوز، لینوکس ، مکینتاش و … اجرا می شود
- با تمام سرور هایی که امروزه استفاده می شود مثل (iis,Apache) سازگاری کامل دارد .
مهم ترین نکات منفی php
- یکی از مهمترین معایب این زبان آن است که برای برنامه های تحت دسکتاپ مناسب نمیباشد.
- نسبت به زبان های برنامه نویسی دیگر php کم و بیش به صورت آهسته تر اجرا میگردد.
- به دلیل امکان سفارشی سازی کدها، php ممکن است دارای باگ های امنیتی بیشتری نسبت به زبان هایnet باشد.
- پردازش خطاها در php نسبت به سایر زبانهای برنامه نویسی قدیمی تر بوده و حل و علت آن ممکن است زمان بیشتری بگیرد.
- نسبت بهnet امنیت کمتری دارد.
- مدل Client-Server قدیمی.
کدام را برای طراحی سایت خود انتخاب کنیم؟
و در آخر باید گفت که انتخاب با شما هست ولی اگر سایتی شرکتی دارید برید سراغ وردپرس در ضمن سئو سایت هم می خواهید وردپرس برای این کار بهتر است ولی اگر می خواهید فعالیت جدی در فضای اینترنت را دارید و احساس میکنید که سایت شما در نهایت قرار است ویژگی های منحصر به فردی داشته باشد.
ا گر امکانات مورد نیاز شما با وردپرس قابل تامین است، بودجه ی شما محدود است و یا کسب و کار نوپایی هستید و تازه اول کار شماست انتخاب وردپرس بهتر است.
ولی براساس دانشی که دارم کار با ورردپرس بهتر است .راستی راستی یادم رفت بگم که در سایت تدریس 24 آموزش کار با وردپرس را به صورت کاملا رایگان برای شما دوستان قرار داده ایم در ضمن شما میتوانید بعد از یادگیری دوره وردپرس در شرکت پایاروب استخدام شوید و شروع به کار کنید.به لینک زیر برو و هرچه سریع تر ثبت نام کن تا هرچه زودتر در شرکت پایار وب استخدام بشی.
پست های مرتبط
VDI چیست و چه کاربردی دارد؟
مزایا و معایب اس ام اس مارکتینگ چیست؟
فریم ورک چیست؟
توپولوژی مش چیست؟
دلایل عدم اتصال دامنه جدید به هاست چیست؟
اعضا
-
Active ماه 3, 4 هفته قبل
-
Active ماه 8 قبل
-
Active ماه 8 قبل
-
Active ماه 9, 1 هفته قبل
-
Active ماه 11, 2 هفته قبل
بروز رسانی
سمیرا مردانی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 4 قبل
محمد جواد محمدی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 4 قبل
مریم نوری's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 4 قبل
محمد امین طاهری's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 4 قبل
نگار حجتی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 4 قبل