سئو سایت چند زبانه چیست؟

سئو سایت چند زبانه
سئو مقالات وردپرس

سئو سایت چند زبانه چیست؟

سئو سایت چند زبانه وقتی صحبت از سئو سایت های بین المللی و چند زبانه می شود، در واقع به عنوان یک سئوکار، پا را چند پله فراتر نهاده اید. دلیل این امر هم کاملا واضح است. سایت های چند زبانه بسیار بزرگ و پیچیده هستند و از این رو نیاز به تخصص یک سئوکار بسیار حرفه ای را دارند.

 اگر درگیر سئو و بهینه سازی یک سایت بین المللی شوید، می بایست استراتژی های سایت را برای کاربرانی از زبان ها و مکان های مختلفی از نو بنویسید.خوشبختانه ما در این مقاله از تدریس24 به بررسی جامع سئو سایت های بین المللی و چند زبانه پرداخته ایم.

بنابراین حتی اگر برای اولین بار است که می خواهید دست به چنین کاری بزنید، لیستی از اقدامات سئو در این مطلب وجود دارد که شما را از بروز اشتباهات دور می کند. دقت داشته باشید که فاکتورهای سئو بین المللی، همواره در حال تغییر هستند و نیاز است که خود را همیشه با آخرین تغییرات به روز نگه دارید تا دچار اشتباهات جبران ناپذیر نگردید.

 

سایت دو زبانه و چند زبانه چیست؟

 

سئو سایت چند زبانه با رونق گرفتن فضای دیجیتال مارکتینگ، رقابت در سطح داخل کشور به بیرون از کشور رسیده است. از این رو تعداد سایت های دوزبانه و چند زبانه که در بازار جهانی رقابت می کنند نیز بسیار بیشتر از گذشته شده است. با بیشتر شدن این وب سایت ها، سئو سایت های دو زبانه و چند زبانه هم به یک ضرورت تبدیل شده است.

سئو سایت چند زبانه بر بهینه سازی وب سایت برای زبان های مختلف تمرکز دارد. درواقع هدف این نوع سئو این است که با طراحی و پیاده سازی استراتژی های درست، وب سایت مد نظر را در معرض دید مردم کشورهای مختلف دنیا قرار دهد.

برای مثال یک فروشگاه آنلاین را تصور کنید که پلاگین های وردپرس را به کشورهای مختلف می فروشد. این وب سایت باید برای کاربران ایرانی محتوای فارسی و برای کاربرانی آلمانی خود محتوایی به زبان آلمانی داشته باشد. با این کار این کسب و کار یک وب سایت دارد که صفحات آن دارای نسخه های متفاوتی برای زبان های مختلف هستند.

البته در مواقعی که چند کشور به یک زبان صحبت می کنند یا در یک کشور چند زبان یا گویش مختلف وجود دارد، شرایط کمی چالش برانگیز می شود. در هر صورت سئو سایت دوزبانه یا چند زبانه این مسیر پرچالش را هموار می کند.

شایان ذکر است که وب سایت های دوزبانه و چند زبانه می توانند در هر حوزه ای فعالیت کنند؛ مثل حوزه های پزشکی، صنعتی، فروشگاهی، شخصی، گردشگری و … . در هر صورت با سئو سایت چند زبانه می توانید کسب و کار خود را در عرصه بین الملل در ویترین گوگل قرار دهید.

سئو سایت چند زبانه
بهترین شیوه های سئو چند زبانه از نظر گوگل

سئو سایت چند زبانه از آنجایی که گوگل محتوای مرتبط را برای کاربرانش می خواهد،سئو سایت چند زبانه بهترین شیوه ها را برای سئو چند زبانه منتشر کرده است. این دستورالعمل‌ها مستقیماً از Google می‌آیند و حاوی نکات اضافی از سایر محتوای برتر در وب هستند.

قبل از ایجاد هر گونه تغییر در سایت خود، زمان خود را صرف یادگیری نحوه اجرای این استراتژی ها در سئو چند زبانه کنید. ساختن یک وب سایت چند زبانه و سئو چند زبانه نیاز به دقت دارد (به خصوص در قسمت فنی). اگر مراقب این تکنیک‌ها نباشید، می‌توانید بر رتبه‌بندی فعلی سایت خود در این فرآیند تأثیر منفی بگذارید.

  1. از URL های منحصر به فرد برای نسخه های زبان های مختلف استفاده کنید

سئو سایت چند زبانه با استفاده از URL های مجذا برای زبان مختلف، محتوای خود را به مخاطبان بین المللی برسانید. داشتن URL های مختلف برای محتوای انگلیسی و فرانسوی آمریکایی، نتایج جستجوی گوگل را دقیق تر می کند. این یک راه ساده و موثر برای ارسال محتوای چند زبانه به خزنده‌های موتور جستجو است.

اگر می خواهید URL های جداگانه بسازید، از یک تگ hreflang استفاده کنید تا مشخص کنید کدام صفحه به کدام زبان تعلق دارد.انجام این کار به از بین بردن این احتمال کمک می کند که گوگل به نسخه زبان اشتباهی در SERP پیوند دهد. با نتایج دقیق تر، کاربران تجربه جستجوی بهتری دارند.

  1. زبان صفحه را در سئو چند زبانه مشخص کنید

وقتی گوگل یک صفحه را می خزد، از محتوا برای تعیین زبان مقصد استفاده می کند. اگر می‌خواهید کاربران مناسب آن را پیدا کنند، باید زبان صفحه را واضح کنید.

فناوری ترجمه اغلب محتوایی با زبان ترکیبی ایجاد می کند. این بدان معنی است که برخی از بخش ها ترجمه می شوند در حالی که برخی دیگر به زبان اصلی باقی می مانند. گوگل توصیه می کند که برای تولید محتوای چند زبانه به ترجمه خودکار اعتماد نکنید.

سئو سایت چند زبانه بسیاری از مواقع، فناوری ماشینی متن را کلمه به کلمه ترجمه می‌کند و مفهوم متن را در نظر نمی‌گیرد. این باعث ایجاد صفحات وب گیج کننده می شود که می تواند به اعتبار برند شما آسیب برساند.

اگر به هر دلیلی از ترجمه خودکار استفاده می‌کنید،سئو سایت چند زبانه مطمئن شوید که موتور جستجو آن صفحات وب را نمی‌خزد. با استفاده از فایل robots.txt می توانید این کار را انجام دهید :

سئو سایت چند زبانه به یاد داشته باشید، سئو چند زبانه نمی تواند رتبه خوبی برای محتوای ضعیف ایجاد کند. به همین دلیل است که همیشه باید قبل از اجرای بهترین شیوه های سئو ، محتوا را ترجمه کنید . کپی رایترهای چند زبانه یا یک مترجم استخدام کنید که بتواند محتوای با کیفیت بالا را تضمین کند.

  1. به کاربران اجازه دهید زبان صفحه را انتخاب کنند

سئو سایت چند زبانه تمام صفحات ترجمه شده خود را برای مشاهده کاربران در دسترس قرار دهید. می توانید این کار را با افزودن هایپرلینک به نسخه های مختلف صفحه انجام دهید. البته بسیاری از سایت ها ممکن است گزینه انتخاب زبان در پایین صفحه نیز داشته باشند.

سئو سایت چند زبانه کلمات کلیدی مورد نظر خود را هم در زبان اصلی و هم در زبان ترجمه تعیین کنید. عبارات/کلمات مشابهی را که می توانید در محتوای جدید نیز استفاده کنید، شناسایی کنید. اگر با زبان محلی آشنا نیستید یا به ایده های جدیدی برای منطقه مورد نظر نیاز دارید،سئو سایت چند زبانه از ابزار جستجوی کلمات کلیدی SEO مانند برنامه ریز کلمات کلیدی Google استفاده کنید :

همانطور که محتوای خود را ترجمه می کنید، مطمئن شوید که کلمات کلیدی را که انتخاب کرده اید در سراسر صفحه قرار دهید. این شامل استفاده از آنها در برچسب عنوان و توضیحات متا ، محتوا، سرصفحه ها و غیره می شود. همه این عناصر ترکیب می شوند تا محتوای شما را برای موتور جستجو آسان تر درک کنند.

مراحل سئو سایت چند زبانه

سئو سایت چند زبانه بسیار از مراحل بهینه سازی سایت های چند زبانه، با سئو سایت های معمولی مشترک است. این مراحل مشترک را می توانید در

  • خدمات سئو

ریراکو مشاهده فرمایید. اما یک سری اقدامات ویژه برای سئو این نوع سایت ها وجود دارد که باید توسط تیم سئو روی سایت مد نظر پیاده شوند. در ادامه چند مورد از گام های ضروری سئو وب سایت چند زبانه را می بینیم.

  • تحقیق کلمات کلیدی برای زبان های مد نظر

تکنیک اصلی سئو کردن صفحات سایت چند زبانه، استفاده از کلمات کلیدی محبوب برای هر یک از زبان های هدف است. به لطف کلمات کلیدی می توانیم سیگنال هایی را به موتورهای جست و جو بدهیم تا متوجه شوند که سایت ما دقیقاً برای چه زبان های بهینه شده است. بنابراین کیوردهای محبوب که Volume بالا (یعنی حجم جست و جوی زیاد) و رقیب کم دارند باید برای هر یک از زبان ها لیست شوند.سئو سایت چند زبانه این کلمات کلیدی در همه صفحات و همینطور در متن محتواها استفاده می شوند.

  • تولید محتوای چند زبانه

بعضی از کاربران عباراتی مانند «خرید دوربین عکاسی»، «دوچرخه کوهستانی» و … را در گوگل جست و جو می کنند. در این صورت شما باید بتوانید صفحه دسته بندی محصولات، هوم پیج یا صفحات این چنینی سایتتان را به او نشان دهید. اما نکته مهم اینجاست که حجم زیادی از ترافیک شما از محتواهای بلاگ به دست می آید. چراکه درصد بیشتری از کاربران، روزانه در حال سؤال کردن از گوگل هستند.

«بهترین تکنیک های عکاسی»، «روش نگهداری دوچرخه کوهستانی» و عباراتی از این دست، کوئری هایی هستند که کاربران را به صفحات وبلاگ شما می رسانند.سئو سایت چند زبانه اینجاست که اگر محتوای خوبی به مخاطب ارائه دهید، اعتبار خود را نزد او بالا می برید. بنابراین احتمال این که این کاربر را به مشتری تبدیل کنید، بیشتر و بیشتر خواهد شد.

تولید محتوا برای بخش بلاگ یا مجله، برای همه وب سایت حیاتی است. سایت های چند زبانه هم از این قاعده مستثنی نیستند.

سئو سایت چند زبانه اما بدیهی است که این فرآیند در مورد سایت های چند زبانه بیشتر زمان می برد. چراکه باید محتواهایی سئو شده برای زبان های مختلفی که کاربران هدف سایت دارند تولید شوند. شما می توانید تولید محتوای خود را به افراد متخصص بسپارید اگر فرصت کافی برای جمع اوری افراد متخصص جهت تولید محتوا ندارید به صفحه خدمات تولید محتوا مراجعه کنید.

  • پیاده سازی تگ Hreflang

یکی از مهم ترین نیازهای سایت های چندزبانه این است که نسخه درست صفحات به کاربران نشان داده شود. مثلاً نسخه فارسی به کاربران ایرانی یا سایر فارسی زبانان دنیا و نسخه انگلیسی به کاربران انگلیسی زبان نشان داده شود. اما چطور می توانیم چنین چیزی را از گوگل بخواهیم؟ به کمک تگ های Hreflang.

تگ Hreflang، روشی است که به کمک آن زبان های هدف سایتمان را به گوگل نشان می دهیم. سپس گوگل هم سعی می کند به هر کاربر (متناسب با زبان و مکان جغرافیایی او)سئو سایت چند زبانه نسخه صحیح صفحات را نشان دهد.

  • مدیریت ساختار وب سایت

سئو سایت چند زبانه ساختار وب سایت های چند زبانه به دلیل تعدد صفحاتی که دارند، کمی منفاوت از سایت های دیگر است. این سایت ها باید طوری معماری شوند که صفحات به طور تفکیک شده باقی بمانند و هر صفحه دقیقاً به کاربر هدف آن نمایش داده شود.

به طور کلی 5 روش برای مدیریت URLهای سایت های چند زبانه وجود دارد:

  1. دامنه های سطح بالا با کد کشوری
  2. دامنه های فرعی در یک دامنه سطح بالای جهانی
  3. فولدرهای فرعی در یک دامنه سطح بالای جهانی
  4. استفاده از پارامترهای URL
  5. استفاده از کوکی ها برای کنترل زبان

این که برای هر سایت چند زبانه، دقیقاً کدام روش ایدئال است، به تصمیم تیم سئو بستگی دارد. متخصصان سئو بنا به منابع موجود و کشورهای هدف بهترین روش را برای مدیریت URL صفحات انتخاب خواهند کرد.

  • چند زبانه کردن متا تگ ها

متا تگ ها اطلاعات زیادی را درباره محتواهای سایت به موتورهای جست و جو می دهند. اما در مورد سایت های چند زبانه، زمانی متا تگ ها رسالت خود را به درستی انجام می دهند که به چند زبان نوشته شده باشند. بنابراین یکی از وظایف تیم سئو سایت های چند زبانه،سئو سایت چند زبانه این است که متا تگ های صفحات را بر اساس استانداردهای زبان های مد نظر بهینه کند.

  • سئو تکنیکال

سئو سایت چند زبانه فرقی نمی کند که به چند کشور خدمت رسانی می کنید و تفاوتی ندارد که چه قدر محتواهای ترجمه شده باکیفیتی دارید؛ در هر صورت اگر سایتتان ایرادات فنی داشته باشد، جایی در نتایج گوگل نخواهید داشت. برای مثال ایندکس نشدن صفحات یکی از رایج ترین مشکلاتی است که در بخش فنی سایت رخ می دهد.

به خصوص در سایت های چند زبانه که صفحات متعددی برای زبان های مختلف ارائه می شود، اگر صفحات به درستی توسط گوگل ایندکس نشوند تمام زحماتتان بیهوده خواهد بود.

علاوه بر این کُند بودن سایت نیز مشکلی است که می تواند تمام کاربرانتان را از هر جای دنیا فراری دهد. فراموش نکنید که در عصر دیجیتال «سرعت» حرف اول را می زند و این در همه جای دنیا صدق می کند. بهینه سازی سرعت سایت یکی از خدماتی است که ریراکو سئو ارائه می شود.

بر این اساس، رسیدگی به سئو تکنیکال وب سایت های چند زبانه و رفع مشکلات احتمالی، از وظایف مهم یک تیم سئو محسوب می شود.

  • سئو خارجی

مهم ترین اقدامی که باید در بحث سئو خارجی انجام شود، ساخت بک لینک برای سایت است. گوگل برای نظر سایر وب سایت ها ارزش زیادی قائل است؛ بنابراین، هر یک بک لینک را نشانه ای از معتبر بودن سایت شما تلقی می کند.

بک لینک سازی در سئو سایت های چند زبانه، کمی چالش برانگیزتر از وب سایت های دیگر است. برای مثال یکی از روش های رایج ساخت بک لینک، چاپ رپورتاژ در سایت های دیگر است. حالا اگر بخواهید مثلاً سایتتان را برای زبان انگلیسی سئو کنید، باید رپورتاژی انگلیسی را در یک سایت انگلیسی زبان (یا چند زبانه) منتشر کنید.سئو سایت چند زبانه این می تواند برای کسب و کارها کمی چالش برانگیز باشد؛ به خصوص برای وب سایت های نوپا.

اما خبر خوب این که اگر مدیریت کمپین های رپورتاژ خود را به یک تیم متخصص بسپارید،سئو سایت چند زبانه دلیلی برای نگرانی از این بابت نخواهید داشت. یک تیم متخصص و باتجربه رپورتاژهای باکیفیتی را در سایت های مناسب منتشر می کنند و برای سایت چند زبانه شما بک لینک می سازند.

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اعضا

‫بروز رسانی

سمیرا مردانی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل

محمد جواد محمدی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل

مریم نوری's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل

محمد امین طاهری's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل

نگار حجتی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل

فیلدهای نمایش داده شده را انتخاب کنید. دیگران مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد سفارش ، بکشید و رها کنید.
  • عکس
  • شناسه محصول
  • امتیاز
  • قیمت
  • در انبار
  • موجودی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیحات
  • محتوا
  • عرض
  • اندازه
  • تنظیمات بیشتر
  • ویژگی ها
  • ویژگی های سفارشی
  • زمینه های دلخواه
برای پنهان کردن نوار مقایسه ، بیرون را کلیک کنید
مقایسه
مقایسه ×
Let's Compare! Continue shopping