سئوکار کیست و چه وظایفی دارد ؟
24 شهریور 1401 1401-07-28 11:41سئوکار کیست و چه وظایفی دارد ؟
سئوکار کسی است که وب سایت ها را جهت نمایش بیشتر در نتایج موتور های جستجو بهینه سازی می کند. به عبارت دیگر او می داند چگونه ترافیک بیشتری را برای یک وب سایت، از طریق موتور های جستجو جذب کند. سئوکار سایت، جایگاه سایت را بر اساس فاکتورهای موتورهای جستجو، برای کلمات مربوط به موضوعات مدنظر، در صفحات نتایج موتورهای جستجو ارتقاء می دهد.
در ادامه این مقاله از تدریس24 همراه ما باشید.
معنی سئوکار چیست؟
همانطور که می دانید موتورهای جستجو می خواهند بهترین نتیجه ممکن را در پاسخ به جستجوی کاربرانشان به آن ها ارائه کنند؛ به همین دلیل صفحات مختلف وب سایت ها را بر اساس معیارهای مختلف بررسی کرده و برای آن صفحات مطابق با عبارات کلیدی مربوطه، امتیاز و رتبه تعیین می کنند.
بنابراین هر وب سایتی که بتواند بیشتر از سایرین خود را با معیار های موتورهای جستجو مطابق سازد، شانس بیشتری برای نمایش در رتبه های برتر نتایج جستجو و درنتیجه افزایش ورودی ارگانیک خواهد داشت.
یک سئوکار سایت با تمامی معیارهایی که موتورهای جستجو جهت امتیاز دهی به سایت ها بکار می برند آشنایی دارد و می تواند با انجام تغییرات روی سایت، آن را مطابق با آن معیارها بهینه سازی کند و رتبه و جایگاه سایت را در صفحه نتایج جستجو (SERP) افزایش دهد.

مهارت های لازم برای سئوکار
برخی از افراد گمان می کنند کارشناس سئو فقط یک محتوا نویس است و متاتگ های HTML سایت را بهینه سازی می کند، درصورتی که این یک باور اشتباه است و یک سئوکار به مهارت های زیادی نیاز دارد تا بتواند وظایفش را نحو به احسن انجام دهد.
در واقع بهترین سئوکاران افرادی هستند که در زمینه های مختلف بازاریابی دیجیتال مهارت داشته باشند. مهارتهای اصلی سئو مانند تولید و سئو محتوا و سایر مهارت های بازاریابی دیجیتال مانند نوشتن و طراحی وب نیز از مهارت های لازم برای یک سئو کار محسوب می شوند.
برخی از مهارت های کلیدی سئوکار ها:
- یافتن کلمات کلیدی با حجم جستجو بالا
- آشنایی با زبان HTML
- سئو محتوا (کجا و چگونه کلمات کلیدی را به محتوا اضافه کنیم)
- توانایی طراحی محتوای تصویری (عکس و ویدیو)
- توانایی نوشتن محتوای تبلیغاتی
- مشخص کردن صفحات کلیدی و لینک سازی برای آن ها
- درک کافی از ساختار سایت و سئو فنی
- آشنایی با الگوریتم های موتورهای جستجو و تغییرات آن ها
- توانایی کار با ابزار های تحلیل سئو مانند سرچ کنسول
یک سئوکار ماهر دقیقاً چه دانشی دارد؟
همانطور که گفتیم موتورهای جستجو با توجه به پارامترهای مختلف، الگوریتم خاصی دارند که سایتها را رتبهبندی میکنند.بنابراین یک سئوکار باید با این پارامترها، نحوه رتبهدهی و طرز کار موتورهای جستجو به خوبی آشنا باشد.
البته موتورهای جستجو معمولاً نحوه کار این الگوریتمها را افشا نمیکنند و ما با تعداد کمی از این پارامترها آشنایی داریم. با این حال سئوکار باید تا جای ممکن با آنها آشنا باشد. در ادامه با جزئیات بیشتری به دانش و توانمندیهای شخصی که در حوزه سئو کار میکند، خواهیم پرداخت.
اگر قصد فعالیت در حوزه سئو را دارید و میخواهید سفارش سئو بگیرید باید دانشی کلی در مورد نحوه کار موتورهای جستجو و همچنین جزئیاتی در مورد بهینه سازی سایت بدانید در ادامه به این دو حوزه خواهیم پرداخت.
دانش کلی در مورد نحوه کار موتورهای جستجو:
یک متخصص SEO میداند که موتورهای جستجو قصد دارند وقتی کاربری عبارتی را جستجو کرد، بهترین نتیجه ممکن را به او نشان دهند. به هرحال کاربران به نوعی مشتریان موتورهای جستجو هستند و اگر جواب سوالات و جستجوهای خود را پیدا نکنند – یا به سختی پیدا کنند – میل کمتری به جستجو پیدا خواهند کرد.
۳ نکته محوری در نحوه کار گوگل باید مد نظر قرار گیرد:
- محتوای سایت باید کاملا مرتبط با جستجوی کاربران باشد.
یک سئوکار باید بداند که افراد چرا عبارات و سوالات خاصی را در اینترنت جستجو میکنند. به عنوان مثال کسی که نحوه «ساخت ماسک در خانه» را جستجو میکند، به دنبال خرید آن نیست بلکه به دنبال مقالهای است که از طریق آن بتواند ماسک بسازد. بنابراین اگر تولید کننده محتوا قصد دارد برای عبارت «نحوه ساخت ماسک در خانه» رتبه بگیرد باید مطلبی مرتبط با آن را ایجاد کند.
- سایتهای قدرتمند و معتبر در اولویت هستند.
بحث قدرت و اعتبار یک سایت بیشتر مرتبط با قدمت سایت و بک لینکهایی است که از سایتهای دیگر دریافت کرده است. این بکلینکها به منزله تاییدیههایی برای یک سایت میباشند. کمیت و کیفیت بکلینکها اهمیت ویژهای دارد. لینک گرفتن از سایتهای مشکوک یا جریمه شده توسط گوگل میتواند پیامدهای بدی برای یک سایت داشته باشد. از سوی دیگر لینک گرفتن از سایتهای معتبری که موضوعشان مرتبط با سایت شماست میتواند به رشد شما بسیار کمک کند.
- مطالب یک سایت باید شایستگی حضور در رتبههای برتر را داشته باشند.
یک سئوکار میداند که صرف اینکه یک مطلب مرتبط با جستجوی کاربر ایجاد کند، کافی نیست. یادآوری میکنیم که گوگل قصد دارد بهترین محتوا را به کاربر نشان دهد بنابراین محتوای شما برای قرارگیری در رتبه اول، باید از مقالات مشابه شایستهتر باشد. مثلا در مورد مقاله نحوه ساخت ماسک در خانه باید مقالهای جامع بنویسید که کاربران با خواندن آن دیگر نیاز به خواندن مقالهای دیگر نداشته باشند و به هدفشان برسند.
از سوی دیگر یک متخصص سئو علاوه بر ایجاد یک محتوای با کیفیت، باید کاری کند که کاربران به راحتی از آن استفاده کنند. به عنوان مثال اگر یک مقاله عالی داشته باشید ولی کاربران در موبایل نتوانند آن را به خوبی بخوانند این مقاله شایسته قرار گیری در رتبه یک را نخواهد بود.
دانش های دیگری که یک متخصص seo باید داشته باشد:
۱. تحلیل کلمات کلیدی:
همانطور که میدانید سایتهای مختلف در کلمات و عبارات مختلفی که کاربران جستجو میکنند، رتبههای مختلفی دارند. فردی که با دانش سئو آشناست باید عبارات و کلمات مناسب را پیدا کرده مطلبی را با توجه به آن ایجاد کند و بهینه کند.
اما کلمات مناسب چه کلماتی هستند؟ یک سئوکار متخصص باید کلماتی را انتخاب کند که مردم آن را در حد قابل قبولی جستجو میکنند تا بتواند ترافیک خوبی برای سایت به ارمغان بیاورد. همچنین این کلمات باید ارزش تجاری داشته باشند یعنی کاربرانی که آنها را جستجو میکنند به نوعی مشتری بالقوه باشند که توانایی تبدیل شدن به مشتری بالفعل را داشته باشند. در آخر کلماتی باید انتخاب شوند که رقابت بسیار زیادی بین سئوکاران برای آن کلمه یا عبارت وجود ندارد.
۲. سئوی داخلی:
یک سئوکار ، محتوا را با توجه به قصد کاربران ایجاد و سازماندهی میکند. از کلمات کلیدی در تیترها و میان تیترها بهره میبرد. متا تگهای توصیفی را به بهترین شکل ایجاد میکند. تصاویر را به خوبی فشرده کرده و برای آنها متن جایگزین قرار میدهد. همچنین از لینکهای داخلی هم نهایت استفاده را میکند. از این رو آشنایی با HTML نیز میتواند بسیار مفید واقع شود.
۳. ساخت بک لینک:
در بخش قبل به اهمیت بکلینکها اشاره کردیم. یک سئوکار باید با انواع روشهای لینک سازی آشنا بوده و بهترین آنها را با توجه به بودجه و استراتژی خود برگزیند.
۴. سئوی تکنیکال:
برای اینکه موتورهای جستجو به سایت شما رتبه دهند ابتدا باید آنها را پیدا کنند! سئوکار با استفاده درست از نقشه سایت و فایل robots.txt سایت خود را به گوگل معرفی کرده و به رباتهای آن میگوید که چه صفحاتی را ایندکس کنند و کدام یک را نادیده بگیرند.
همچنین باید سعی کند با تجربه کاربری مناسبی که در سایت ایجاد میکند نرخ ترافیک و تبدیل را افزایش دهد. به عنوان مثال سرعت لود شدن سایت را افزایش داده و یا تدابیری اتخاذ کند که مطالب در موبایل به خوبی نمایش داده شوند و قابل استفاده باشند. همچنین نکات منفی در سایت، مانند وجود لینکهای شکسته که به جایی ختم نمیشوند، را نیز به حداقل کاهش دهد.
پست های مرتبط
VDI چیست و چه کاربردی دارد؟
مزایا و معایب اس ام اس مارکتینگ چیست؟
فریم ورک چیست؟
توپولوژی مش چیست؟
دلایل عدم اتصال دامنه جدید به هاست چیست؟
اعضا
-
Active ماه 5, 2 هفته قبل
-
Active ماه 9, 2 هفته قبل
-
Active ماه 9, 3 هفته قبل
-
Active ماه 10, 3 هفته قبل
-
Active 1 سال, ماه 1 قبل
بروز رسانی
سمیرا مردانی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
محمد جواد محمدی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
مریم نوری's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
محمد امین طاهری's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
نگار حجتی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل