راه های کاهش نرخ پرش سایت
2 فروردین 1401 1400-12-07 20:01راه های کاهش نرخ پرش سایت
نرخ پرش سایت آیا نرخ پرش در سایت شما خیلی زیاد است؟ و این شماراعذاب میدهد؟ آیا به دنبال کاهش آن هستید؟ در این مقاله از تدریس24 روش هایی برای کاهش نرخ پرش در سایت شما ارائه خواهد شد.
بانس ریت (Bounce Rate) یکی از عوامل کشنده در زمینه فرایند تبدیل مشتریان احتمالی به مشتریان واقعی است. اگر اغلب کاربران تان از همان صفحه اول سایت، آن را ترک کنند، و بار دیگر به سایت شما نیایند یا قسمت های دیگر شمارا مشاهده نکنند. یعنی شانس تبدیل آنها به مشترک یا مشتری را از دست میدهید. حالا به محتوای بانس ریت و نحوه کاهش آن اشاره خواهیم کرد.
نرخ پرش یا بانس ریت چیست؟
نرخ پرش به تعداد کاربران وارد شده به سایت اشاره دارد که بدون بازدید از صفحه دوم سایت، آن را ترک میکنند. نرخ پرش بالا یعنی نتوانستهاید کاربر را برای ماندن در سایت و اقدام عملی متقاعد کنید یا بقوله معروف آنهارا در صفحه سایت نگه دارید.
بازدید کننده با کلیک روی لینک دیگر، کلیک روی دکمه بازگشت یا بستن پنجره و تب مرورگر، تایپ کردن URL جدید یا به خاطر session time out (حاصل از خطاهای وب هاستینگ) میتواند از سایت شما پرش کند. شاید این رفتارها را طبیعی و عادی بدانید، ولی این نرخ پرشهای خوب در برابر نرخ پرشهای بد قرار میگیرند.
در واقع تعداد افرادی که بدون استفاده از وبسایت شما یا بازدید، از آن خارج میشوند نرخ پرش را تعیین میکنند. یعنی به عبارت بهتر نرخ پرش یک استاندارد ترافیکی است که تعداد افرادی را نشان میدهد که فقط با دیدن یک صفحه از وبسایت شما خارج میشوند. هرچه بیشتر تلاش کنید که وبسایت با کیفیتتری داشته باشید، به همان نسبت نرخ پرش کاهش خواهد یافت.

روش های کاهش نرخ پرش سایت
اگر نرخ پرش وبسایت شما شدیدا بالا است یا مداوم تغییر میکند، ما در ادامه این مقاله روش هایی را به شما ارائه دادهایم تا بتوانید آن را بهبود دهید.
افزایش سرعت وبسایت
بالا بودن سرعت وبسایت و بارگذاری آن یکی از مهمترین و اصلی ترین مواردی است که باعث کاهش نرخ پرش میشود. بیشتر کاربرانی که در چند ثانیه اول از سایت شما خارج میشوند، به علت کند بودن یا درست بارگذاری نشدن آن است. حتی میتوان گفت سرعت بارگذاری از محتوا هم مهمتر محسوب میشود. زیرا اگر سایت به درستی بارگذاری نشود یا کند باشد؛ دیگر مهم نیست که محتوا خوب باشد یا بد. زیرا کاربر نتوانسته از آن استفاده کند.
- طبق آمار رسمی گوگل بیش از 47% کاربران انتظار دارند که وبسایت کمتر از دو ثانیه بارگذاری شود.
- شما میتوانید با استفاده از ابزارهایی همچون GTmetrix و… سرعت وبسایت خود را چک کنید.
- برای افزایش سرعت سایتتان باید به مواردی همچون بهینهسازی عکس و ویدئوها، هاست پرسرعت، بهینه سازی متنها، CDN و… توجه ویژهای کنید.
طرحبندی مناسب
توجه داشته باشید که شکل و ظاهر سایت شما باید به بهترین نحو طراحی شده باشد. باید تقریبا تمام مواردی که کاربران به آن نیاز دارند در صفحه اول گنجانده شده باشد تا بتوانند به راحتی قسمت مورد نظر خودش را پیدا کند. البته نباید حجم آن زیاد یا پیچیده باشد که در سرعت بارگذاری سایت تاثیر منفی بگذارد.
علت ترک سریع کاربران را بفهمید
فرض کنید صاحب یک فروشگاه بزرگ هستید و مشتریان پس از ورود به وبسایت شما به سرعت از آن خارج میشوند چه سوالاتی برای شما مطرح میشود. فکر میکنید علت ترک زود هنگام مشتری به چه دلیلی بوده است. فروشگاهها و وبسایتهای اینترنتی هم همینطور است سعی کنید ظاهر وبسایت خود، محصولات و مقالات موجود را به دقت بررسی کنید تا علت ترک کاربران را بفهمید. همچنین سعی کنید شخصیت خریدار را هم به درستی تشخیص دهید. سعی کنید با تاسیس انجمنهای مناسب و افزایش تعامل با کاربران از نیازهای آنها با خبر شوید.
هر چند وقت یک بار مشکلات صفحات مختلف وبسایت را تست کنید
یکی از مشکلاتی که باید به آن توجه لازم را داشته باشید برطرف کردن مشکلات صفحات وبسایت و لود شدن صحیح آن برای کاربر است. اگر شما تمام نکات بالا را رعایت کرده باشید اما وبسایت شما در زمان لود شدن دارای مشکل باشد تمام زحماتتان به باد خواهد رفت. چرا که کاربر عملا محتوای شما را مشاهد نمیکند.
از تصاویر جذاب برای محتوا استفاده کنید
یکی از اصولی که باعث جذب کاربر برای مطالعه محتوای وبسایت میشود استفاده از تصاویر بصری جذاب است. اما دقت کنید که استفاده بیش از حد از تصاویر برای یک محتوا باعث خسته کننده تر شدن آن برای کاربر خواهد شد. دقت کنید که ما انسانها موجوداتی بصری هستیم. برای درک بهتر مخاطب سعی کنید تصاویر کاملا مرتبط را مورد استفاده قرار دهید.
چرا نرخ پرش سایت مهم است!
- اگر صاحب یک فروشگاه اینترنتی هستید ممکن است وقتی کاربر وارد وبسایت شما شده قصد خرید را داشته باشد اما به علت سیاستهای نادرست تصمیم به خرید از رقبای شما بگیرد.
- نرخ پرش وبسایت شما در سئو وبسایت تاثیرگذار است و در واقع میتواند باعث رفتن وبسایت شما به صفحه اول گوگل شود.
- بعد از اندازهگیری نرخ پرش متوجه خواهید شد که آیا وبسایت شما نیاز به طراحی مجدد دارد یا خیر؟
- نرخ پرش به سوال کدام یک از صفحات برای کاربر جذابتر بودهاند پاسخ دقیقی میدهد.
- با اندازه گیری نرخ پرش صفحاتی که برای کاربران جذابیت خاصی ندارند را شناسایی کرده و برای کاهش نرخ پرش آنها را بهبود میبخشید.

کلام آخر
در این مقاله سعی کردیم توضیح دهیم که نرخ پرش چیست، گوگل آن را چگونه محاسبه میکند و چه مواردی روی آن تاثیر دارد. همچنین سعی کردیم کاربردی ترین راهکارهای کاهش نرخ پرش را بگوییم. امیدواریم توانسته باشیم به شما در حل مشکلتان کمک کنیم.
پست های مرتبط
کیورد استافینگ چیست؟
پرسونال برندینگ چیست؟
ترندهای دیجیتال مارکتینگ
الگوریتم گوگل برت چیست؟
تجارت الکترونیک یا Ecommerce چیست؟
اعضا
-
Active 3 ساعت, 37 دقیقه قبل
-
Active 3 هفته, 5 روز قبل
-
Active 3 هفته, 6 روز قبل
-
Active ماه 2 قبل
-
Active ماه 4, 1 هفته قبل
بروز رسانی
سمیرا مردانی's بروزسانی مشخصات انجام شد ماه 9, 3 هفته قبل
محمد جواد محمدی's بروزسانی مشخصات انجام شد ماه 9, 3 هفته قبل
مریم نوری's بروزسانی مشخصات انجام شد ماه 9, 3 هفته قبل
محمد امین طاهری's بروزسانی مشخصات انجام شد ماه 9, 3 هفته قبل
نگار حجتی's بروزسانی مشخصات انجام شد ماه 9, 3 هفته قبل