ترندهای دیجیتال مارکتینگ

تجارت الکترونیک
دیجیتال مارکتینگ مقالات

ترندهای دیجیتال مارکتینگ

دیجیتال مارکتینگ سال ۲۰۲۰ غیرقابل پیش‌بینی بود. به صورتی که ترندهای دیجیتال مارکتینگ که پیش‌بینی شد، خیلی زود از بین رفت یا اصلا به وجود نیامد.

از همه قابل توجه‌تر، فروش الکترونیکی بسیار طرفدار پیدا کرد، مردم زمان بسیار بیشتری را در شبکه‌های اجتماعی سپری کردند و کنفرانس ویدیویی به یک امر عادی تبدیل شد. این امر منجر به تغییر عمده‌ای درمارکتینگ و نحوه ارتباط برندها با مصرف کنندگان خود شده است.

باتوجه به ترندهای دیجیتال مارکتینگ سال قبل، چه ترندهایی در سال ۲۰۲۱ ماندگار خواهدشد؟

به این نکات  در ادامه این مقاله از تدریس24 توجه کنید:

ترندهای بازاریابی دیجیتال مارکتینگ در شبکه‌های اجتماعی

۱. دیجیتال مارکتینگ ممکن است فیس‌بوک به اوج برسد.

فیس‌بوک دیگر پادشاه شبکه‌های اجتماعی نیست. بر اساس تحقیقات فوربز، حدود ۴۱ درصد از کاربران فیس‌بوک بالای ۶۵ سال سن دارند. جمعیت جوان‌تر استفاده از سایر شبکه‌های اجتماعی مثل اینستاگرام و تیک‌توک را به استفاده از فیس‌بوک ترجیح می‌دهند. همچنین فیس‌بوک در سال ۲۰۱۸ به دلیل رسوایی که به بار آورد، اعتبار قابل توجهی را از دست داد. به نظر می‌رسد که فیس‌بوک برای نسل جوان‌تر زد (Z) هیچ محبوبیتی نداشته و عملا مرده است.

با توجه به اینکه شاهد روند نزولی حضور نسل جوان در فیس‌بوک هستیم، بازاریابان باید ببینند که آیا هنوز هم می‌توانند از این شبکه اجتماعی برای دستیابی به اهداف خود استفاده کنند؟ البته فیس‌بوک هنوز هم سرپا است و مخاطبان خاص خود را داشته و ممکن است حتی به اوج برسد. پس از آن که مطمئن شدید مخاطب هدف شما در فیس‌بوک فعال است، بودجه بازاریابی خود را به این شبکه اجتماعی اختصاص دهید.

۲. اینستاگرام از نسل جوان اشباع شده است.

اینستاگرام یک میلیارد کاربر دارد و این موفقیت چشمگیری برای این شبکه اجتماعی است. این شبکه اجتماعی همچنان در حال رشد است و بیشتر کاربران او افراد جوان و زیر ۳۰ سال هستند. در حالی که فیس‌بوک به عنوان شبکه اجتماعی نسل مسن شناخته شده، اینستاگرام شبکه اجتماعی نسل جوان محسوب می‌شود.

دیجیتال مارکتینگ یکی از مشکلاتی که بازاریابان با این شبکه اجتماعی خواهند داشت، احتمالا حذف گزینه نمایش تعداد لایک‌ها است. چرا که فعالیت بسیاری از کسب‌وکارها و اینفلوئنسرها می‌تواند تحت تاثیر عدم نمایش تعداد لایک‌ها قرار بگیرد. به همین دلیل بازاریابان باید به دنبال افزایش کیفیت محتوای خود باشند.

دیجیتال مارکتینگ

۳. بازاریابی در پیام‌رسان‌ها افزایش خواهد یافت.

دیجیتال مارکتینگ پیام‌رسان‌ها فقط برای برقراری ارتباط با خانواده یا دوستان نیستند. کسب‌وکارهای بسیاری از پیام‌رسان فیس‌بوک یا واتس‌اپ برای بازاریابی محصولات و خدمات خود استفاده می‌کنند. واتس‌اپ ۶/۱ میلیارد کاربر فعال دارد و هر روز بیش از ۵۵ میلیارد پیام در آن ارسال می‌شود.

پیش‌بینی می‌شود تا پنج یا هفت سال آینده، پیام‌رسان‌ها به اولین شبکه بازاریابی دیجیتال تبدیل شوند. بنابراین تدوین استراتژی برای استفاده از پیام‌رسان‌ها به عنوان یکی از ترندهای دیجیتال مارکتینگ می‌تواند موفقیت بازاریابی شما را تضمین کند. پیام‌رسان‌ها به شما کمک می‌کنند تا  با محتوای کوتاه و شخصی سازی شده با مخاطبان خود در ارتباط باشید.

۴. چت بات‌ها بر خدمات مشتری تسلط خواهند یافت.

چت بات‌ها که یک نرم‌افزار هوش مصنوعی (AI) هستند، با مشتریان ارتباط برقرار کرده و به آن‌ها کمک خواهند کرد. با گذشت زمان و جمع‌آوری بیشتر داده‌ها، هوش مصنوعی درباره مشتریان اطلاعات بیشتری کسب کرده و می‌تواند بهتر به خدمات مشتری رسیدگی کند. در حال حاضر این چت بات‌ها، پیام‌های متنی را پوشش می‌دهند اما به زودی شاهد گفت‌وگوی کلامی هم خواهیم بود.

۸۰ درصد مشاغل به دنبال استفاده از چت بات‌ها هستند چرا که:

خدمات آن‌ها ۲۴ ساعته است.

به سوالات مشتری به سرعت پاسخ می‌دهند.

هیچ استراحت و تعطیلاتی نیاز نداشته و نیازی به پرداخت اضافه کاری به آن‌ها نیست.

بر اساس تحقیقات Tidio در ابتدای سال ۲۰۲۰، ۴۳ درصد از مشتریان ترجیح می‌دهند که از خدمات چت بات‌ها استفاده کنند. به طور یقین چت‌ بات‌ها از ترندهای دیجیتال مارکتینگ در سال پیش رو خواهند بود.

۵. ویدیو به عنوان یکی از ترندهای دیجیتال مارکتینگ دیگر فقط یک محتوای پیشنهادی نیست.

دیجیتال مارکتینگ اگر کسب‌وکار شما هنوز هم از بازاریابی ویدیویی استفاده نمی‌کند، باید بدانید که ویدیو دیگر فقط یک گزینه پیشنهادی نیست و باید آن را در برنامه دیجیتال مارکتینگ خود قرار دهید. محتوای متنی دیگر نمی‌تواند با محتوای ویدیویی رقابت کند، به خصوص وقتی پای فروش محصولات و خدمات از طریق اینترنت وسط باشد.

مردم این روزها بیشتر از هر زمان دیگری تمایل به تماشای ویدیو دارند، آن‌ها از موبایل‌های خود برای تماشا و به اشتراک‌گذاری ویدیو‌ها و یادگیری بیشتر درباره برندها استفاده می‌کنند. بر اساس آمار ImpactBND:

۷۰ درصد از مخاطبان، ویدیوی یک برند را به اشتراک گذاشته‌اند.

۵۲ درصد از مخاطبان ادعا کرده‌اند که تماشای فیلم محصولات آن‌ها را نسبت به خرید مطمئن کرده است.

۷۲ درصد از کسب‌وکارها باور دارند که محتوای ویدیویی نرخ تبدیل آن‌ها را بهبود بخشیده است.

بازاریابی ویدیویی به خصوص اگر زنده ( یا به اصطلاح لایو) باشد، بسیار جذاب است. پخش مستقیم ویدیوها ابزاری قدرتمند در دیجیتال مارکتینگ است. بسیاری از هنرمندان، ورزشکاران و اینفلوئنسرها از ابزار لایو برای تعامل بیشتر با مخاطبان خود استفاده می‌کنند.

برای مثال تلویزیون اینترنتی Twitch دارای بیش از ۱۵ میلیون کاربر فعال در روز است که بیشتر آن‌ها ویدیوهای ریچارد تیلور بلوینس معروف به نینجا را دنبال می‌کنند. او یک یوتیوبر و گیمر حرفه‌ای است که به عنوان یک شخصیت اینترنتی مشهور در جهان شناخته می‌شود. او با قدرت همین ویدیوها توانست به ماکروسافت قرار داد ببندد.

۶. همچنان محتوای خوب ارزشمند است.

دیجیتال مارکتینگ بازاریابی محتوایی هنوز هم از مهم‌ترین اصل‌های بازاریابی دیجیتال است. بااین‌حال کیفیت محتوا بیش از همیشه اهمیت پیدا کرده، چرا که گوگل با درک عمیق‌تر و هوشمندانه‌تری محتوای آنلاین را شناسایی می‌کند. گوگل توصیه می‌کند که به جای دنبال کردن فقط الگوریتم‌های سئو، به دنبال لینک‌دهی‌های مفید و نوشتن مطالب خوب باشید. همچنین از سرعت بالای سایت خود اطمینان حاصل کنید.

فراموش نکنید که بازاریابی محتوایی قرار نیست کنار گذاشته شود. گوگل روز به روز باهوش‌تر و دقیق‌تر می‌شود و این شما هستید که باید محتوایی باکیفیت و عالی مطابق سلیقه مخاطب و البته گوگل تولید کنید.

۷. ایمیل به عنوان یکی از ترندهای دیجیتال مارکتینگ شخصی‌تر می‌شود.

ایمیل از شبکه‌های اصلی ارتباطات در فضای آنلاین است که بسیاری از مردم از آن با  اهداف شخصی، تجاری و تحصیلی استفاده می‌کنند. به همین دلیل ایمیل مارکتینگ بسیار پررنگ بوده و همچنان دارای اهمیت است. بااین‌حال بازاریابی ایمیل در حال تحول است و دیگر ایمیل‌های تبلیغاتی مانند گذشته موثر و کارآمد نیستند.

ایمیل درحقیقت محرک نهایی برای ایجاد انگیزه در مخاطب برای اقدام است. استفاده از ایمیل مارکتینگ با کمک تکنیک‌های بازاریابی دیجیتال، به نحوی که بتوانید محتوای شخصی‌تر و اختصاصی‌تری را به مخاطب نمایش دهید، یکی از ترندهای دیجیتال مارکتینگ در سال ۲۰۲۰ خواهد بود.

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اعضا

‫بروز رسانی

سمیرا مردانی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل

محمد جواد محمدی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل

مریم نوری's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل

محمد امین طاهری's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل

نگار حجتی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل

فیلدهای نمایش داده شده را انتخاب کنید. دیگران مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد سفارش ، بکشید و رها کنید.
  • عکس
  • شناسه محصول
  • امتیاز
  • قیمت
  • در انبار
  • موجودی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیحات
  • محتوا
  • عرض
  • اندازه
  • تنظیمات بیشتر
  • ویژگی ها
  • ویژگی های سفارشی
  • زمینه های دلخواه
برای پنهان کردن نوار مقایسه ، بیرون را کلیک کنید
مقایسه
مقایسه ×
Let's Compare! Continue shopping