ترافیک ارجاعی یا (referral traffic) چیست؟
25 تیر 1401 1401-07-28 11:28ترافیک ارجاعی یا (referral traffic) چیست؟
ترافیک ارجاعی یا (referral traffic) چیست؟
ترافیک ارجاعی چیست؟ آیا تابهحال در مورد Refferal Traffic فکر کردهاید؟ امروزه هر وبسایتی برای اینکه بتواند به فروش بالایی برسد و درنهایت سود خودش را افزایش دهد، به روشهای متفاوتی سعی در به دست آوردن ترافیک دارد.
سئو کارانی که دائماً برای افزایش ترافیک طبیعی کار میکنند، گروه بازاریابی که روی کمپینهای مختلف تبلیغاتی فعالیت میکند و ریپورتاژ های آگهی که با هزینه گزاف منتشر میشوند. ترافیک ارجاعی یکی از روشهای افزایش ترافیک وبسایت است و به هر بازدیدی که از وبسایتهایی بهغیراز موتورهای جستجو به دست بیاید گفته میشود.
در این مقاله از سایت تدریس24 قصد داریم بگوییم ترافیک ارجاعی یا Refferal Traffic چیست و راههای افزایش آن کدام اند.
ترافیک ارجاعی چیست؟
ترافیک ارجاعی اگر تا به کنون وبسایت داشتهاید، حتماً میدانید که بزرگترین دغدغه هر مدیر وبسایتی افزایش ترافیک دریافتی آن از روشهای مختلف و درنهایت درآمدزایی است. برنامه اصلی اکثر افراد برای رسیدن به این هدف انجام سئو و بهینهسازی سایت برای موتورهای جستجو است که در مدت طولانی نتیجه دارد و در کوتاهمدت، شما هیچ سودی نخواهید داشت.
از طرفی دیگر، تبلیغات بهخودیخود بسیار گران هستند و شما برای اینکه چنین کمپینهایی را راهاندازی کنید، نیاز به بودجه زیادی دارید که طبیعتاً در ابتدای راه توان پرداختش را نخواهید داشت.
همین باعث میشود تا متخصصان بازاریابی و مدیران وبسایتها به دنبال راهی برای گذر این مشکلات باشند و سعی کنند تا راهحلی ارزان برایش پیدا کنند؛ یکی سادهترین و در عین حال ارزانترین راهها برای افزایش ترافیک وبسایت، ترافیک ارجاعی است.
هر وقت کاربری لینکی که مربوط به وبسایت شماست را در دیگر وبسایتها مشاهده کند و با کلیک روی آن وارد سایت َشما شود، اصطلاحاً یک ترافیک ارجاعی برای شما ثبت خواهد شد.البته همانطور که پیشتر نیز گفته شد موتورهای جستجو از این موضوع جدا هستند و کلیکهای انجامشده توسط کاربران آنان مربوط به ترافیک ارجاعی نخواهد شد.

دلیل اهمیت ترافیک ارجاعی
عامل افزایش ترافیک ارجاعی میتواند بک لینکها (Backlinks) و تبلیغات سایت شما در دیگر وبسایتها باشد. برای پی بردن به مفهوم بک لینک، از ذکر یک مثال استفاده میکنیم:
تصور نمایید که شما یک وب سایت با هدف آموزش دیجیتال مارکتینگ دارید. اگر شما با عملکرد مناسب خود به یک مرجع اینترنتی برای آموزش دیجیتال مارکتینگ تبدیل شوید، به مرور زمان دیگران نیز لینک سایت شما را در لا به لای نوشتههای وبسایت خود قرار میدهند و با استناد به مقالات شما، اعتبار سایت شما را برای کاربران و همچنین موتورهای جست و جو بالا میبرند.
توجه نمایید که ترافیک ارجاعی در بسیاری از موارد نیز به صورت رایگان به دست نمیآید و باید برای کسب آن هزینه نمایید؛ به این منظور باید از تبلیغات در سایتهای مرتبط به صورت بنر، رپورتاژ و موارد مشابه استفاده نمایید تا بتوانید ترافیک ارجاعی سایت خود را افزایش دهید.
ترافیک ارجاعی علاوه بر آن که بخشی از بازدید سایت شما را تشکیل میدهد، منافع دیگری را نیز برای شما به ارمغان میآورد؛ از جمله:
۱. آگاهی برند شما را بهبود میبخشد. هنگامی که لینک سایت شما در یک وب سایت دیگر قرار بگیرد، کاربران آن وب سایت با مشاهدهی لینک شما با برندتان آشنایی پیدا کرده و کسب و کار شما را به عنوان یک مرجع برای دریافت محصول یا خدمات مورد نظر خود میشناسند. این موضوع باعث افزایش میزان آگاهی از برند شما میشود.
۲. از آنجا که موتورهای جست و جو به تعداد و کیفیت بک لینکهای سایتها اهمیت میدهند، ترافیک ارجاعی بالاتر، سئوی بهتری را برای سایت به ارمغان میآورد. به عبارت دیگر، میزان ترافیک ارجاعی سایت شما از چشم موتورهای جست و جو پوشیده باقی نمیماند و باعث میشود که بر اساس میزان آن، تصمیم بگیرند به چه میزان برای سایت شما اعتبار قائل شده و آن را در کدام صفحه از نتایج جست و جو قرار دهند. در حالت کلی، ترافیک ارجاعی بالاتر، باعث افزایش میزان ترافیک جذب شده از موتورهای جست و جو نیز میشود.
۳. ترافیک ارجاعی به شما برای افزایش موقعیتهای بازاریابی و گسترش روابط تجاری با کسب و کارهای دیگر کمک میکند. در واقع این نوع از ترافیک، با توجه به اینکه نشان دهندهی میزان تعاملات کسب و کار شما با دیگر کسب و کارها است، باعث ایجاد نوعی اعتبار برای شما در میان همکارانتان خواهد شد.
راههای افزایش ترافیک ارجاعی
۱. سایت خود را در لیستهای کسب و کارهای آنلاین ثبت کنید. سعی کنید لیستهایی را انتخاب کنید که ارتباط بیشتری با زمینهی فعالیت شما دارند. این سایتها، کسب و کار شما را به عنوان یک مرجع برای دریافت یک نوع محصول یا خدمت خاص معرفی نموده و باعث افزایش میزان ترافیک ارجاعی سایت شما میشوند.
۲. در سایتهای معتبر و مرتبط با زمینهی کاری خود رپورتاژ آگهی منتشر کنید. این رپورتاژها در صورتی که به شیوهای اصولی نوشته و منتشر شوند، میتوانند تاثیر به سزایی در بهبود ترافیک ارجاعی و فروش شما داشته باشند.
۳. کسب و کار خود را در سایتهای نقد و بررسی خدمات و محصولات معرفی کنید. برای انجام این مورد، باید به معرفی خدمات و محصولات خود بپردازید؛ در غیر این صورت نتیجهی مطلوبی حاصل نشده و اعتماد کاربران به شما نیز از بین خواهد رفت.
پست های مرتبط
VDI چیست و چه کاربردی دارد؟
مزایا و معایب اس ام اس مارکتینگ چیست؟
فریم ورک چیست؟
توپولوژی مش چیست؟
دلایل عدم اتصال دامنه جدید به هاست چیست؟
اعضا
-
Active ماه 3, 3 هفته قبل
-
Active ماه 7, 3 هفته قبل
-
Active ماه 7, 3 هفته قبل
-
Active ماه 9 قبل
-
Active ماه 11, 1 هفته قبل
بروز رسانی
سمیرا مردانی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 4 قبل
محمد جواد محمدی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 4 قبل
مریم نوری's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 4 قبل
محمد امین طاهری's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 4 قبل
نگار حجتی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 4 قبل