تبلیغ نویسی چیست؟
22 شهریور 1401 1401-07-28 11:41تبلیغ نویسی چیست؟
تبلیغ نویسی امروزه برای آن که بتوانید کاربران را جذب کنید و از آن ها مشتری وفادار بسازید لازم است از روش های نوین و اصولی برای تبلیغ استفاده کنید. امروزه مفاهیمی مانند تبلیغ نویسی یا کپی رایتینگ به کار میروند که همه برای ورود به این حوزه باید به صورت اصولی آموزش ببینند.
در ادامه این مقاله از تدریس24 همراه ما باشید.
تبلیغ نویسی چیست؟
دیجیتال مارکتینگ دارای بخش های مختلف است که افراد برای پیشرفت کسب و کارشان باید از روش های مختلف برا جذب بیشتر مشتری و بهبود کسب و کارشان استفاده کنند. در این حوزه تبلیغ نویسی یا کپی راتینگ مطرح میشود که ممکن است این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که تبلیغ نویسی چیست و چگونه متوان این کار را به صورت حرف ای انجام داد؟
تبلیغ نویسی هنر و علم نوشتن است که این نوشتن میتواند در وب سایت ها ، تبلیغات بروشوری و کاغذی، تبلیغات رسانه ای و تبلیغات شبکه های اجتماعی و غیره باشد.
امروزه فقط گفتن ین که محصول ما خوب و باکیفیت است کاربارن را جذب نمیکند و آن ها را برای خرید محصول و استفاده از خدمات تان مجاب نمیکند. به همین دلیل شما باید از روش های جدید برای ایین کار استفاده کنید تا بتوانید کسب و کارتان را بهبود بخشید.
در تبلیغ نویسی اهدافی برای تبلیغ در بیلوبرد ها، بروشور ها، تبلیغات در رسشانه هیا اجتماعی مانند تلویزیون و رادیو، خبرنامه ها، پست های اینستاگرام، پست های وبلاگ ها و … دنبال میشود که در هر حوزه باید تخصص هایی را ارتقا بخشید.
در واقع هدف ار تبلغی نویسی این است که کاربارن بیشتری را جذب کنید و از آن ها مشتری و حتی مشتری وفادار بسازید این کار به راحتی انجام نمیشود و شمات باید به صورت اصولی آن را یاد بگیرید تا به یک کپی رایتر موفق تبدیل شوید.
اگر نمیدانید کپی رایتر یا تبلیغ نویس کیست و چه ویژگی هایی باید داشته باشد و درامد کپی رایتر در ایران چقدر است حتما مقاله کپی رایتر کیست را مطالعه کنید.شما میتوانید برای دریافت خدمات تبلیغ نویسی آنلاین . آفلاین با همکاران ما در آریا تهران تماس بگیرید تا تخصصی ترین خدمات ر با قیمت مناسب به شما ارا|ئه دهیم.

کاربردهای تبلیغ نویسی چیست؟
تبلیغ نویسی در حوزههای مختلفی از تبلیغات و بازاریابی کاربرد دارد که هرکدام از این حوزهها نیز به بخشهای مختلفی تقسیم میشوند، در زیر تعدادی از حوزههای مختلف تبلیغ نویسی را نام میبرم و در مورد هرکدام بهصورت مختصر توضیح خواهم داد.
1- تبلیغات چاپی:
تبلیغات چاپی شامل تمامی آگهیهای تبلیغاتی موجود در روزنامهها، مجلات، کتابها و… است که هرروز به تعداد زیادی از آنها برخورد میکنیم.
البته گفتنی است همهی آگهیهای موجود در روزنامهها و مجلات، تبلیغ نویسی نیستند و معمولاً برای خیلی از آنها تحقیق نشده و تنها شامل یک نام و شماره تماس هستند و البته درصد موفقیت آنها نیز بسیار کم است.
به این خاطر که آگهی تبلیغات باید طوری نوشته و طراحی شود که بین هزاران آگهی که در یک روزنامه یا مجله وجود دارند، خود را نشان داده و مخاطب موردنظر را تحت تأثیر قرار دهد، اما هیچکدام از آگهیهای گفتهشده در بالا چنین ویژگیهایی را ندارند.
2- نامه فروش مستقیم:
نوع دیگری از تبلیغ نویسی وجود دارد که در قالب نامه فروش مستقیم، به افرادی که از قبل انتخابشدهاند و مشخصات آنها جمعآوریشده ارسال میشود، تا محصول خاصی را به آنها بفروشد.
نامههای فروش اکثراً برای مدیران شرکتها یا افراد پرمشغله ارسال میشوند، پس باید تمامی بخشهای نامه حتی پاکت آن بهطوری طراحی و تبلیغ نویسی شوند که فرد باوجود مشغلههای زیاد، ترغیب شود نامه را باز کند و بخواند.
3- متن بروشور، کاتالوگ و نوشتههای دیگر:
کاتالوگها، بروشورها و سایر نوشتههای تبلیغاتی معمولاً سعی در معرفی یکی کالا یا خدمات خاص دارند، پس در این نوع از تبلیغات دادن کمترین اطلاعات و کنجکاو کردن مخاطب امر مهمی است، و متن باید به صورتی نوشته شود که افراد را ترغیب کند که برای اطلاعات بیشتر به فروشگاه یا وبسایت مراجعه کنند.
4- تبلیغات رادیویی و تلویزیونی:
یکی دیگر از کاربردهای تبلیغ نویسی، استفاده از آن در تبلیغات رادیویی و تلویزیونی است که این حوزه نیز قوانین و حساسیت خاص خود را دارد.
در تبلیغات تلویزیونی تبلیغ نویسی میتواند نوشتن سناریو برای اجرای یک تیزر تبلیغاتی بوده، یا نوشتن متنهای یک آگهی تبلیغاتی بیکلام باشد.
اکثر افراد موقع پخش پیامهای تبلیغاتی وسط یک فیلم جذاب یا سراغ یخچال میروند یا سرویس بهداشتی، بنابراین در تبلیغات تلویزیونی باید متنها یا سناریو بهقدری جذاب باشند که مخاطبان هدف را میخکوب کنند و آنها را ترغیب به تماشای آگهینمایند.
در تبلیغات رادیویی نیز معمولاً افرادی به تبلیغات گوش میدهند که مشغول رانندگی هستند و دسترسی به قلم و کاغذ ندارند، بنابراین آگهی باید مختصر و جذاب بوده و شماره تماس، یا آدرس وبسایت بهقدری راحت باشد که در ذهن افراد حک شود.
چرا در کسب و کار خودم به تبلیغ نویسی نیاز دارم؟
این سوال مهمی است و دوست دارم بیشتر با اهمیت تبلیغ نویسی آشنا شوید.
در کسب و کارهای اینترنتی تبلیغ نویسی جایگاه ویژه ای دارد و می تواند در فروش یا عدم فروش یک محصول نقش بسیار مهمی داشته باشد.
از تبلیغ نویسی می توان در بخش های مختلف وبسایت از جمله: محتوا، صفحات فرود، صفحات محصول، ایمیل ها و… استفاده کرد، در ادامه در مورد هرکدام از بخش های نام برده شده توضیح خواهم داد.
1- محتوا: احتمالا این جمله از بیل گیتس به گوشتان خورده که محتوا پادشاه است، اگر با در نظر گرفتن این جمله بخواهید برای وبسایت خود محتوا تولید کنید چگونه این کار را انجام می دهید؟
یک پادشاه اختیارات کامل را در مورد اداره ی کشور دارد و می تواند با تصمیمات درست خود کشور را به سمت رشد و با تصمیمات نامناسب خود همان کشور را به سمت تباهی پیش ببرد.
در مورد محتوای وبسایت هم همین موضوع صدق می کند، یک محتوا مناسب می تواند باعث شود خواننده ی آن برای همیشه جذب وبسایت شما شود و یک مشتری دائمی برای محصولات شما باشد و همینطور محتوا نامناسب و بد می تواند باعث شود خواننده ی آن برای همیشه از وبسایت شما خداحافظی کند و دیگر به آن برنگردد.
با در نظر گرفتن توضیحات بالا لازم است در نوشتن محتوا برای وبسایت خود با تامل بیشتری موضوعات را انتخاب کنید و وقت بیشتری را برای جذاب کردن آن محتوا و جذب خوانندگان به وبسایت خود انجام دهید، برای اینکار شما نیاز دارید که از کلمات و جملات به صورت مناسب و بهینه استفاده کنید که تبلیغ نویسی در اینجا می تواند کاربرد داشته باشد.
2- صفحات فرود:
اگر بخواهم به صورت خلاصه صفحه فرود را تعریف کنم باید گفت صفحه ی فرود در وبسایت یک وظیفه دارد که آن گرفتن اطلاعات بازدیدکنندگان در ازای دادن یک هدیه یا خدمت یا هر چیز دیگری به آنان است.
همانطور که گفتم صفحه ی فرود باید اطلاعات بازدیدکنندگان را از آنها دریافت کند و چیزی را به آنها تقدیم کند، پس در اولین مرحله باید در صفحه فرود بتوانید بازدیدکنندگان را قانع کنید و به آنها توضیح دهید چیزی که دریافت می کنند .
ارزش دادن ایمیل یا هر اطلاعات دیگری را دارد و می تواند برای آنها کاربردی و مفید باشد، در قانع سازی و نوشتن یک متن مناسب برای توضیحات صفحه فرود خود لازم است با انتخاب قالبی متناسب با هدیه یا خدمات خود تبلیغ نویسی را انجام دهید و هرچه بهتر اینکار انجام شود اطلاعات بیشتری دریافت خواهید کرد.
3- صفحات محصول:
صفحه محصول، صفحه ای است که در آن توضیحات و مشخصات کامل یک محصول قرار دارد و از آنجا بازدیدکننده می تواند خرید خود را انجام دهد.
بسیاری از افراد به وبسایت ها و فروشگاه های اینترنتی بی اعتماد هستند و فکر می کنند همه ی فروشگاه های اینترنتی کلاهبردارند.
پس اولین کاربرد تبلیغ نویسی در صفحه محصول اعتمادسازی و جلب اعتماد بازدیدکنندگان است، کاربرد دیگر تبلیغ نویسی در صفحه محصول بیان مزایا و ویژگی های محصول برای بازدیدکنندگان و دعوت آنها به خرید محصول است که این مورد در کتاب الکترونیکی 10 تکنیک تبلیغ نویسی در وب به خوبی آموزش داده شده است و چند تکنیک ساده نیز برای تبلیغ نویسی در آن وجود دارد.
4- ایمیل ها:
ایمیل مارکتینگ یک بخش جدایی ناپذیر در کسب و کارهای اینترنتی است و اکثر فروش ها از طریق ایمیل هایی انجام می شود که شما برای کاربران وبسایت خود ارسال می کنید.
اما چیزی که مهم است، رعایت نکات مختلف تبلیغ نویسی در ایمیل هایی است که برای کاربران ارسال می کنید.
در ایمیل های خود اولین کاربرد تبلیغ نویسی که باید رعایت کنید نوشتن یک عنوان جذاب است تا افراد را ترغیب کند ایمیل شما را باز کنند، بعد از آن نوبت به متن ایمیل می رسد، متن ایمیل باید باید طوری نوشته شود که افراد را دعوت کند روی لینک موجود کلیک کنند و به صفحه پیشنهاد شما یا هر صفحه دیگری هدایت شوند.
در مورد مهمترین موارد کاربرد تبلیغ نویسی در وبسایت توضیح دادم و حالا بد نیست به این موضوع بپردازیم که تبلیغ نویسی چطور می تواند به کسب و کار اینترنتی شما رونق دهد.
پست های مرتبط
VDI چیست و چه کاربردی دارد؟
مزایا و معایب اس ام اس مارکتینگ چیست؟
فریم ورک چیست؟
توپولوژی مش چیست؟
دلایل عدم اتصال دامنه جدید به هاست چیست؟
اعضا
-
Active ماه 5, 2 هفته قبل
-
Active ماه 9, 2 هفته قبل
-
Active ماه 9, 3 هفته قبل
-
Active ماه 10, 3 هفته قبل
-
Active 1 سال, ماه 1 قبل
بروز رسانی
سمیرا مردانی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
محمد جواد محمدی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
مریم نوری's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
محمد امین طاهری's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
نگار حجتی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل