تبلیغات نمایشی چیست؟
25 شهریور 1401 1401-07-28 11:40تبلیغات نمایشی چیست؟
تبلیغات نمایشی چیست؟
تبلیغات نمایشی بیایید ماجرای CPM که مخفف Cost Per Mile (و یا Cost Per Thousand) است را با معنای این کلمه لاتین Mile به معنی هزار، شروع کنیم. CPM یعنی درواقع هزینه به ازای هر هزار بار نمایش تبلیغ شما. مثلا اگر هزینه تبلیغ نمایشی شما صد تومان باشد، یعنی تبلیغتان برای هر هزار بار نمایش داده شدن به کاربران، صد تومان هزینه برای شما در پی خواهد داشت. پس اگر 1 میلیون بار نمایش بگیرید، هزینه کلیتان ۱۰۰ هزار تومان خواهد بود.
همانطور که در دنیای دیجیتال مارکتینگ ابزارهای رایگان خوبی برای بازاریابی، تبلیغات، جذب مخاطب و مشتری وجود دارد، برخی ابزارهای پولی نیز هستند که در ازای پرداخت هزینه، فرایندهای تبلیغاتی شما را تسریع کرده و شما را به اهداف تجاریتان نزدیکتر میکنند.
گاهی هزینهی این ابزارها، در صورتی که صحیح به کار گرفته شوند، با توجه به میزان بازگشت سرمایهای که برای شما در پی دارند، به صرفه بوده و میتوانید خروجی بسیار خوبی از آنها بگیرید.
تبلیغات CPM نوعی از تبلیغات آنلاین است که هزینهی آن بر اساس میزان نمایش، محاسبه میشود و به همین دلیل در ایران، به عنوان تبلیغات نمایشی نیز شناخته میشود. در این مقاله از تدریس24 میخواهیم بیشتر در مورد آن صحبت کنیم و ببینیم با روشهای دیگر تبلیغات آنلاین مانند PPC یا Pay Per Click چه تفاوتهایی دارد.
تبلیغات نمایشی (CPM) چیست؟
تبلیغات Cost Per Thousand نوعی از تبلیغات دیجیتال است که شما براساس هزینهای که میپردازید میتوانید نمایش مورد نظر خود را دریافت کنید. در این روش از تبلیغات آنلاین به ازای هر ۱۰۰۰ بار نمایش تبلیغتان، باید هزینه مشخصی را بپردازید. در تبلیغات کلیکی به محض کلیک روی لینک مورد نظر هزینهی آن کلیک از شارژ شما کم میشود، اما در تبلیغات CPM هزینه زمانی کسر میشود که تبلیغ به کاربر نمایش داده شود.
به طور کلی، این مدل از تبلیغات یکی از مرسومترین روشها برای قیمتگذاری تبلیغات آنلاین در دنیاست. تبلیغ دهندگان معمولا موفقیت کمپینها را براساس CTR یا نرخ کلیک اندازهگیری میکند. این نرخ کلیک در واقع درصد افرادی است که از نسبت تعداد کلیکها به تعداد نمایش بنرها مشخص میشود. اگرچه لزوما این روش، روش دقیقی برای میزان اثربخشی این تبلیغات نیست، با این حال میتوان از آن به عنوان شاخصی برای سنجش میزان موفقیت کمپین استفاده کرد.

مشهورترین پلتفرمهای تبلیغات بر اساس CPM در دنیا
- YouTube
- گوگل ادز
- فیسبوک
- شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام
در حقیقت بر خلاف تصوری که اغلب میان بخشی از جامعهی مارکتینگ کشور وجود دارد، تبلیغات نمایشی به نمایش بنرهای تبلیغاتی در وبسایتها محدود نمیشود. بسیاری از پلتفرمهای بزرگ و مشهور در دنیا نظیر یوتیوب، فیسبوک و اینستاگرام، در حال حاضر از مدل تبلیغات بر اساس نمایش استفاده کرده و حتی در بسیاری مواقع، این روش به سایر روشهای تبلیغات آنلاین ترجیح داده میشود.
(که ما در ایران، به علت تحریمها، امکان استفاده از برخی از روشهای این تبلیغات را نداریم). البته این ترجیح مربوط به ناشران تبلیغات است. در حقیقت پلتفرمهای مورد نظر یا حتی وبسایتهای منتشرکنندهی تبلیغات، میتوانند درآمد بهتر و قابل توجهتری را از چنین روشی که نیاز به کلیک کاربر ندارد، کسب کنند.
البته این موضوع به این معنی نیست که چنین تبلیغی برای کسبوکارها مفید نیست. نکتهی مهم در به کارگیری صحیح این روش آن است که هدف و استراتژی استفاده از این تبلیغات به خوبی تعیین شود و این روش به صحیحترین شکل ممکن به کار گرفته شود. برای مثال، بدانیم که این روش بیشتر برای بحثهای افزایش آگاهی از برند کاربرد دارد و نه مثلا افزایش فروش.
فرایند هدفگیری تبلیغات نمایشی
یکی از مهمترین ویژگیهای تبلیغات نمایشی این است که این نوع از تبلیغات میتواند بخشهای مشخصی از مخاطبان را هدفگیری کند، گروههایی که با شرایط مورد نظر تبلیغکننده سازگاری دارند. ویژگی هدفگیری در تبلیغات نمایشی به شما کمک میکند که تبلیغات خود را به مخاطبان درستی نمایش دهید. این موضوع باعث میشود که از هدر رفتن منابع مالی خود برای افرادی که علاقهای به محصول یا خدمت شما ندارند پرهیز کنید.
امکانات گستردهای که در هدفگیری تبلیغات نمایشی در اختیار متخصصان بازاریابی قرار دارد میتواند موجب سردرگمی این گروه شوند. این موضوع باعث میشود آگاهی از ویژگیهای جمعیتی مخاطبان و انتخاب سیستم هدفگیری متناسب، اهمیت زیادی داشته باشد.
هدفگیری تبلیغات نمایشی فرایند نسبتاً پیچیدهای است، در این بخش به بعضی از گامهایی میپردازیم که میتوانید با کمک آنها به بهترین شکل از این ویژگی استفاده کنید.جامعه هدف خود را مشخص کنید. شما میتوانید مخاطبان خود را براساس جزئیات جمعیتشناختی آنها نظیر سن، جنسیت، علایق و موارد دیگر، بخشبندی کنید.
کلمات کلیدی هدف را شناسایی کنید. این موضوع به شما اجازه میدهد که به جامعه هدف خود براساس کلمات کلیدی منتخب مربوط به خدمت یا محصول خود دسترسی پیدا کنید. شبکههای تبلیغات نمایشی هوشمند از این قابلیت استفاده میکنند و کلمات کلیدی شما را با کلمات و عبارتهای موجود در وبسایتهای ناشران (موقعیتهایی که تبلیغات شما نمایش داده میشوند) تطبیق میدهند.
تمرکز بر موضوع کاری. این قابلیت به شما اجازه میدهد فضاهای تبلیغاتیای را انتخاب کنید که با موضوع یا دستهبندی مشخصی که کسبوکار شما در آن فعالیت میکند سازگاری داشته باشد.
تبلیغات را براساس سلائق مخاطبان نشان دهید. گوگل اطلاعات مربوط به رفتار کاربران را جمعآوری میکند و شما بسته به این که کاربر چه کلماتی را جستجو میکند، میتوانید به نمایش تبلیغاتی بپردازید که با علایق مخاطب سازگاری دارند. برای مثال علاقهمندان خودرو ممکن است به جستجو در مورد لاستیکها، سیستمهای پخش و غیره بپردازند. هدفگیری تبلیغات نمایشی براساس سلائق مخاطبان باعث میشود که تبلیغات شما در فضاهای مرتبط نشان داده شود.
هدفگیری مجدد براساس رفتار پیشین. هدفگیری مجدد یا ریتارگتینگ به شما اجازه میدهد کاربرانی را هدفگیری کنید که پیش از این تبلیغتان را دیدهاند، بنابراین این موضوع موجب تقویت تأثیرگذاری برند و یادآوری از جانب مخاطبان میشود.
انواع تبلیغات نمایشی
مدیریت کارآمد تبلیغات نمایشی به انتقال مؤثر پیام اصلی کمپین به مخاطبان وابسته است. هدف اصلی این است که در زمان بازدید کاربران از یک وبسایت یا اپلیکیشن موبایل، از جلب توجه آنها به سوی تبلیغ مطمئن شویم. بنابراین برای برجستهتر دیده شدن تبلیغ، گزینههای مختلفی وجود دارد که باید در زمان تعیین استراتژی مدیریت تبلیغات نمایشی در نظر گرفته و آزموده شوند.
deema-sign حتما بخوانید: داستان یک کمپین تبلیغاتی؛ افزایش برندآگاهی در صنعت بیمه
۱. تبلیغات بنری
تبلیغات بنری رایجترین شکل تبلیغات نمایشی است، زیرا این نوع از تبلیغات به شکل برجسته و واضحی در هر صفحهی وب یا اپلیکیشنی دیده میشود. این تبلیغات به واسطهی شکل نمایش خود تبلیغات بنری نامیده میشوند، زیرا مشابه بنرهای واقعی هستند.
این بنرها، تبلیغاتی مبتنی بر تصویر هستند که به صورت یک نوار در وبسایتها یا اپلیکیشنها نشان داده میشوند و در عین حال به صفحهی مورد نظر تبلیغدهنده لینک و متصل میشوند. این تبلیغات معمولاً در بالای صفحات وب قرار داده میشوند تا به میزان بیشتری موفق به جلب نظر کاربران شوند.
۲. محتوای بصری غنی
تقریباً ۳۰ درصد از کاربران اینترنت، تبلیغات بنری را موجب آزار و حواسپرتی میدانند. به همین دلیل تبلیغکنندهها به دنبال روشهای نوآورانهتری هستند که با کمک آنها تبلیغات خود را نمایش دهند. استفاده از محتوای بصری غنی (Rich Media) یکی از تاکتیکهایی است که در آن از عناصر تعاملی نظیر ویدئو، صدا و عناصر قابل کلیک برای ایجاد تعامل بیشتر با تبلیغ استفاده میشود.
۳. تبلیغات بینابینی
معمولاً تبلیغات بینابینی، پیش از آنکه کاربر به صفحهی مورد نظر خود در اینترنت یا اپلیکیشن هدایت شود، به شکل صفحهی جداگانهای ظاهر میشوند. این تبلیغات از این نظر کارآمد هستند که میتوانند با اشغال کردن کل صفحه نمایش کاربر، نظر وی را به طور کامل به سوی خود جلب کنند.
۴. تبلیغات ویدئویی
در تبلیغات نمایشی، هزینه تبلیغات ویدئویی از همهی انواع دیگر بیشتر است، با این حال این روش ارزش قابل توجهی برای بسیاری از کمپینها ایجاد میکند. این نوع تبلیغات میتوانند در وب یا درون اپلیکیشنها و بازیهای موبایلی نمایش داده شوند.
شبکههای اجتماعی نظیر یوتیوب، اینستاگرام و آپارات نیز این امکان را در اختیار متخصصان بازاریابی قرار دادهاند که به نمایش تبلیغات ویدئویی بپردازند و توجه و تعامل زیادی را به سوی خود جذب کنند.
پست های مرتبط
VDI چیست و چه کاربردی دارد؟
مزایا و معایب اس ام اس مارکتینگ چیست؟
فریم ورک چیست؟
توپولوژی مش چیست؟
دلایل عدم اتصال دامنه جدید به هاست چیست؟
اعضا
-
Active ماه 5, 2 هفته قبل
-
Active ماه 9, 2 هفته قبل
-
Active ماه 9, 3 هفته قبل
-
Active ماه 10, 3 هفته قبل
-
Active 1 سال, ماه 1 قبل
بروز رسانی
سمیرا مردانی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
محمد جواد محمدی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
مریم نوری's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
محمد امین طاهری's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
نگار حجتی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل