تاثیر ارور 404 بر روی سئو سایت

ارور 404
سئو مقالات وردپرس

تاثیر ارور 404 بر روی سئو سایت

ارور 404 در سئو و تأثیر آن مبحثی است که هر مدیر وب سایت باید به آن اشراف داشته باشد تا در مواقع لازم بتواند اقدامات موردنیاز را به عمل آورد. وجود صفحات 404 احتمالاً شایع ترین خطای HTTP است که افراد هنگام مرور وب با آن مواجه می شوند. اگر بیش از یک سال از اینترنت استفاده می کنید، احتمال اینکه هنوز با آن برخورد نکرده اید بسیار کم است. آنها بسیار متداول هستند.

در ادامه این مقاله از تدریس24 همراه ما باشید.

ارور 404 چیست؟

ابتدا باید این ارور را به خوبی بشناسیم، سپس به موارد مربوط به ارور تاثیر ارور 404 در سئو بپردازیم، ارور 404 یک کد وضعیت HTTP استاندارد است که تحت عنوان کد پاسخ 404 هم نامیده می شود. هنگامی که سعی می کنید به آدرس اینترنتی یا یک سرور وب دسترسی پیدا کنی، سرور یک کد وضعیت را برمی گرداند تا نحوه عملکرد را نشان دهد.

با فرض اینکه اکثر سرورها به درستی کار می کنند، رایج ترین کد وضعیت 200 است. اگر اکنون این مقاله را می خوانید، به این معنی است که مرورگر شما قادر به دسترسی به سرور ما بوده است و سرور منبع درخواستی را پیداکرده است، بنابراین کد وضعیت 200 را باز می گرداند. یعنی کدی پاسخی مبنی بر درست کار کردن سرور و آدرس اینترنتی.

حال اگر مرورگر بتواند ارتباطی با سرور برقرار کند اما منبع درخواستی را پیدا نکند، کد وضعیت 404 را برمی گرداند. اساساً به این معنی است که صفحه یا هر منبع دیگری که درخواست شده است در آن آدرس خاص یافت نمی شود. حال یا کلاً وجود نداشته، یا وجود داشته ولی حذف شده است.

برای بررسی کد پاسخ یک صفحه می توانید بر روی هر نقطه از صفحه در مرورگر خود راست کلیک کرده، Inspect را بزنید و سپس به قسمت Network بروید. در این بخش معمولا چیزی برای نمایش وجود ندارد. شما با فشار دادن کلید های ترکیبی Ctrl + R وضعیت صفحه و عددی که برمی گرداند را مشاهده می کنید. معمولاً مجموعه ای از کدهای وضعیت را در آنجا مشاهده خواهید کرد، به این دلیل که یک صفحه چندین منبع را بارگیری می کند.

ارور 404کدهای پاسخ دیگری وجود دارد، به عنوان مثال، 500، 501 و 503 که معمولاً خطای های سرور را نشان می دهند، یا 301 و 302 مخفف تغییر مسیرها (redirect) هستند. این ها به همراه 200 و 404 رایج ترین کدهای وضعیت را در وب تشکیل می دهند.

ارور 404
تأثیر ارور 404 در سئو

ارور 404بسیاری از متخصصان وجود دارند که می گویند 404 رتبه سایت شما را در نتایج جستجو خراب می کند و شما باید آنها را در اسرع وقت اصلاح کنید، اما حقیقت این است که صفحات 404 بخشی عادی و مفید در وب هستند.

اگر مکان خاصی وجود نداشته باشد، بهتر است بدانید که وجود ندارد تا اینکه دائماً به مکان‌های تصادفی دیگر هدایت شوید. در وب هم همینطور است، این خوب است که صفحه قدیمی حذف شده را به صفحه جدید و مرتبط هدایت کنید ولی به عنوان مثال اگر هر صفحه ای وجود ندارد را (صفحه 404) را به صفحه اصلی خود هدایت کنید ایده خوبی نیست.

از لحاظ تئوری، تأثیر خطای 404 در سئو وجود دارد و بر رتبه بندی ها تأثیر می گذارند. اما نه رتبه بندی کل یک سایت. اگر صفحه ای کد خطای 404 را برگرداند، به این معنی است که وجود ندارد، بنابراین گوگل و سایر موتورهای جستجو آن را فهرست بندی نمی کنند.پس این همه هیاهو در مورد تأثیر صفحات 404 در سئو چیست؟

 بدیهی است که داشتن هزاران صفحه 404 می تواند روی وب سایت شما تأثیر منفی بگذارد. در واقع این خطاهای 404 صفحه نیستند که به سئو آسیب می رسانند، بلکه لینک هایی که حاوی URL هایی هستند که به ارور 404 ختم می شوند، در سئو تأثیر منفی دارند.

صفحات 404 از دید گوگل

گوگل همیشه اشاره کرده است که 404 ها طبیعی هستند، با این حال، اجازه دهید تأثیر صفحات 404 در سئو را با جزئیات بیشتر توضیح دهیم. مردم اغلب فراموش می کنند که دو نوع ارور 404 برای صفحات وجود دارد. موارد موجود در سایت شما و موارد موجود در سایر وب سایت ها. هر دو می توانند سایت شما را تحت تأثیر قرار دهند.

 اما مواردی که بیشتر روی سئو تأثیر می گذارد، لینک هایی هستند که از وب سایت های دیگر به سایت شما می آیند و به صفحه 404 می رسند. همچنین اگر شما در سایت خود لینک های خارجی یا داخلی داشته باشید که به صفحات دارای ارور 404 بروند، باز هم بر سئو شما تأثیر منفی دارد.

ارور های 404 ورودی

ارور های 404 ورودی، لینک هایی هستند که وب سایت های دیگر به وب سایت شما می دهند که با ارور 404 مواجه می شوند. تعمیر 404 های ورودی همیشه آسان نیست. به این دلیل که وب سایت های دیگر را در اختیار ندارید که URL لینک موردنظر را اصلاح کنید و نمی توانید آدرس آنها را تغییر دهید. با این حال، راه حل هایی مانند ریدایرکت 301 وجود دارد. در صورتی که نتوانید URL را اصلاح کنید، ریدایرکت 301 باید آخرین گزینه شما باشد.

اما این ها هم به خودی خود روی سئو سایت تأثیر منفی نمی گذارد. منظور این است که اصلاً چرا باید مجازات شوید؟ شاید کسی در URL غلط املایی داشته، یا شاید شما صفحه را حذف کرده اید زیرا دیگر مفید نبوده. آیا باید به خاطر آن مجازات شود؟

ارور 404 عقل سلیم می گوید خیر و گوگل هم با آن موافق است، با این حال، این امر بر ترافیک شما تأثیر می گذارد، زیرا وقتی سایتی به شما لینک می دهد، بازدیدکنندگان را برای شما ارسال می کند. که ممکن است منجر به تجربه بد کاربر در سایت شود. شما همیشه نمی توانید اقدامات دیگران را تحت کنترل دهید، اما می توانید با آنها سازگار شوید و اعمال خود را کنترل کنید.

اگر صفحه ای را حذف کرده اید که در سایر صفحات، چه در سایت خودتان و چه سایت های دیگر لینک هایی به آن می آیند باید مطمئن شوید که یک تغییر مسیر 301 را به درستی ایجاد کرده اید (هرچند حذف چنین صفحاتی توصیه نمی شود). در غیر این صورت، تمام رنک و ارزش مربوط به لینک ها از بین می رود.

در این مواقع ریدایرکت 301 اجباری است، زیرا نمی توانید تمام بک لینک های که به صفحه حذف شده می آیند را اصلاح کنید. به عنوان مثال در یک شبکه اجتماعی مانند فیس بوک، یک پست با لینک خراب و شکسته می تواند هزاران بار به اشتراک گذاشته شود، پس شما نمی توانید مشکل همه آن ها را مرتفع کنید.

در نهایت باید بگوییم صفحات دارای خطای 404 به خودی خود به سئو شما آسیب نمی رسانند، اما اگر آن ها را برطرف نکنید، ممکن است موارد مفید زیادی را از دست بدهید. به عبارتی دیگر تأثیر ارور 404 در سئو غیرمستقیم است و اگر لینک هایی به صفحات 404 در وبسایت خود دارید، سعی کنید آن لینک ها را اصلاح کرده یا با استفاده از ریدایرکت 301 آدرس های اینترنتی شکسته خود را به مکان های مرتبط هدایت کنید. اگر لینک هایی در سایت خود دارید که به خطای 404 می رسند، آن ها را در اسرع وقت اصلاح کنید تا جریان ارزش لینک و تجربه کاربری را به حداکثر برسانید.

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اعضا

‫بروز رسانی

سمیرا مردانی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل

محمد جواد محمدی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل

مریم نوری's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل

محمد امین طاهری's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل

نگار حجتی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل

فیلدهای نمایش داده شده را انتخاب کنید. دیگران مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد سفارش ، بکشید و رها کنید.
  • عکس
  • شناسه محصول
  • امتیاز
  • قیمت
  • در انبار
  • موجودی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیحات
  • محتوا
  • عرض
  • اندازه
  • تنظیمات بیشتر
  • ویژگی ها
  • ویژگی های سفارشی
  • زمینه های دلخواه
برای پنهان کردن نوار مقایسه ، بیرون را کلیک کنید
مقایسه
مقایسه ×
Let's Compare! Continue shopping