با وردپرس چه سایت هایی میتوان ساخت؟
7 فروردین 1401 1400-12-13 13:27با وردپرس چه سایت هایی میتوان ساخت؟
با وردپرس چه سایت هایی میتوان ساخت وقتی که همه ی کاربران مثل من و خود شما برای اولین بار تصمیم میگیریم تا یک وبسایت راه اندازی کنیم اولین سوال مهمی که بعد از بررسی ایده و محوریت سایت برای ما پیش خواهد آمد این است که آیا با وردپرس میتوان چنین وبسایتی را راه اندازی کرد؟ به معنای واقعی و کامل کلمه مطمئنا حتی شده برای یک بار هم برای شما پیش خواهد آمد که از خودتون بپرسید که با وردپرس چه وبسایت هایی میتوان راه اندازی کرد؟
آیا وردپرس از انعطاف پذیری بالایی برخوردار هستش که بتونه نیاز من رو برای سایتی که قصد طراحی اون دارم برطرف کنه؟ اصلا میشه اینجور سایتی رو با وردپرس راه اندازی کرد؟ خب در جواب به این سوال باید گفت که بله، همونطور که در مقاله وردپرس چیست؟ و چرا باید از آن استفاده کنیم؟ اشاره ای به انعطاف پذیری وردپرس داشتم همین قدرت بالا و انعطاف پذیری که وردپرس تونسته بعد از انتشار و به روزرسانی های متنوعبه دست بیاره و اونو کسب کنه این روزها میشه دیگه هر نوع سایتی را با اون راه اندازی کرده و ایده خودمون رو پیاده سازی و اجرایی کنیم.
اما دراین بین هستند کاربرانی که سخت راضی میشن تا از وردپرس برای این چنین کاری استفاده کنند و درواقع ریسک پذیر نیستند تا وردپرس را به عنوان CMS و سیستم مدیریت محتوای سایت خودشون انتخاب کنند. بنابراین در این مقاله از تدریس24 قصد دارم تا به انواع وبسایت هایی که میتوان با وردپرس راه اندازی کرد بپردازم تا بتونید انتخاب راحتی داشته باشید و از این انتخاب سخت خودتونو خلاص کنید :).
چرا طراحی با وردپرس به نفع ما است؟
بگذارید پیش از هر چیز کمی درباره علت استفاده از وردپرس صحبت کنیم. اگر طراحی وب سایت با وردپرس بد یا به نفع ما نبود، هیچگاه ۳۰ درصد از سایتهای دنیا و یا بیشتر، به آن اعتماد نمیکردند و از آن استفاده نمیکردند. بنابراین با تکیه بر آمار میتوان به خوب بودن آن پی برد. اما اگر بخواهیم وارد جزئیات وردپرس شویم، ویژگیهای بی نظیر این سایت ساز بسیار گسترده و زیاد است و ما در یاس وب به معرفی برخی از امتیازات مثبت این پلتفرم میپردازیم:
رایگان بودن: این سیستم مدیریت محتوا کاملا رایگان بوده و شما هیچ هزینهای را برای استفاده از وردپرس پرداخت نخواهید کرد.
منابع فراوان: وجود منابع فراوان برای یادگیری و رفع اشکالات وردپرس، به شما کمک میکند تا هر مشکلی را با یک سرچ ساده در اینترنت به راحتی حل کرده و نیازی به یک برنامه نویس متخصص نداشته باشید.
مدیریت آسان: مدیریت سایتهای وردپرسی نسبت به سایت های اختصاصی بسیار راحت بوده و از نظر بسیاری از طراحان سایت و تولید کنندگان محتوا، این پلتفرم بسیار کاربرپسند می باشد.
سئوی آسان: طراحی سایت با وردپرس به سئوی سایت شما نیز کمک خواهد کرد. اگر سئوی سایت برای شما اهمیت دارد، میتوانید از آن به راحتی استفاده کنید. به عنوان مثال این سیستم مدیریت محتوا، برخی از کدها مانند کنونیکال را به صورت پیش فرض به مقاله ها اضافه میکند. چیزی که در سایر روشهای سایت ساز وجود ندارد.
متن باز بودن (open source): یکی از مهمترین نکات مثبت وردپرس که در این مقاله میخواهیم آن را بررسی کنیم، متن باز بودن آن است. به کمک این قابلیت شما قادر خواهید بود که کدهای دلخواهتان را به سایت خود اضافه کنید و از امکانات مختلف بهره مند شوید.

باوردپرس چه سایت هایی میتوان ساخت؟
شاید اگر این سوال را از دیگران و بقیه کاربران بپرسید به دلیل اینکه وردپرس در ابتدای کار و در نسخههای اولیه به عنوان یک وبلاگ ساز معرفی شد که با استفاده از آن میشد صرفا یک وبلاگ شخصی یا شرکتی راهاندازی کرد همچنان هم بر همین عقیده باشند، اما این دیگر مثل گذشته نبوده و به لطف افزونههای وردپرس و کدنویسی که در قالب وردپرس قابل پیاده سازی است به راحتی میتوان هر امکان سفارشی و دلخواه را به سایت اضافه کرده و انواع سایت شرکتی، فروشگاهی، خدماتی، کسب و کار و… را ساخت.
ساخت سایت شخصی با وردپرس
اگر از اولین سایتهایی که با وردپرس راهاندازی شدند شروع کنیم و آنها را مورد بررسی قرار دهیم خواهیم دید که عموما موضوعات انها حول محور سایت شخصی بودهاند. حال تا به امروز که وردپرس در نسخه 4.9.5 خود به سر میبرد و به زودی نسخه 5 وردپرس رونمایی خواهد شد، عموم هنرمندان، خوانندگان و هر شخصی که بسته به حرفه و شغل خود نیاز به ساخت سایت شخصی دارد در اولین انتخاب خود وردپرس را به عنوان سایت ساز انتخاب خواهد کرد.
ساخت وبلاگ با وردپرس
به بالا گرفتن حجم عظیمی از دادهها و بیگ دیتا در دنیای امروزی استفاده از وبلاگ برای هر کسب و کار به یک امر ضروری تبدیل شده است. استفاده از وبلاگ در شرکت و هر کسب و کار به دلیل اینکه باعث تولید محتوا میشود میتواند در رشد و توسعه هر کسب و کار نقش موثری داشته باشد.
در این گونه وبسایتها هر کسب و کار سعی میکند علاوه بر اخبار و اطلاع رسانی مربوط به کسب و کار خود پیرامون موضوعات آموزشی مرتبط با کسب و کار خود بپردازد و از طریق آن کاربران بالقوه و مشتری خود را جذب نماید.
ساخت سایت برای معرفی کسب و کار با وردپرس
معرفی کسب و کار یکی از نیازهای اصلی و مهم هستش که برای هر شرکت یا گروه تولیدی میتونه لازم باشه تا در اون بتوانند در قالب یک سایت به معرفی کسب و کار و محصولات و خدماتی که ارائه میدهند بپردازند.
وردپرس میتونه به عنوان بهترین گزینه برای ساخت سایت هایی برای معرفی کسب و کار مناسب باشه تا با استفاده از اون بتونید تا به معرفی کسب و کاری که دارید بپردازید و علاوه بر اون بخشی از کارهای خرید رو در کسب و کارتون به صورت آنلاین ایجاد و راه اندازی کنید و یا اینکه در این سایت به انتشار کاتالوگ انلاین محصولاتتون بپردازید.
ساخت سایت کاریابی با وردپرس
با یک جستجوی ساده در اینترنت این روزها میتوانیم تا به انواع سایت های استخدام و کاریابی دسترسی داشته باشیم که در اون ادارات و سازمان ها اقدام به ارسال آگهی برای استخدام کردند و کسانی که بر اساس شرایط استخدام آگهی دهنده میتونند تا در اونجا استخدام بشوند اقدام به ارسال رزومه و درخواست برای استخدام شدن میکنند.
وردپرس هم در این زمینه خیلی موفق و عالی عمل کرده و میتونید با استفاده از افزونه ها و ایجاد بستر مناسب در پوسته وردپرس یک سایت برای استخدام و کاریابی در اون ایجاد کنید تا کاربران در اون عضو شده و رزومه کاریشون رو کامل کنند و در نهایت سازمانها، شرکت ها و اداراتی که قصد جذب نیرو را دارند بتونند تا از بین کاربران سایت شما اقدام به جذب نیرو کنند.

حرف آخر
خُب همونطور که در این مقاله دیدیم به دلیل انعطاف پذیری بالایی که وردپرس داره با استفاده از اون قادر هستید تا هر نوع وبسایتی با هر نوع ایدهای که دارید راه اندازی کرده و و شروع تجارت الکترونیک و پرسود خودتونو کلید بزنید. از سوی دیگه یکی از مزیت هایی که با راه اندازی و ساخت سایت با وردپرس میتونید به اون برسید اینه که با وجود منابع آموزشی غنی و بسیار زیاد در زمینه وردپرس قادر هستید.
تا بدون صرف هزینه بسیار زیادی که برای رفع مشکل و یا پیاده سازی قابلیت های اضافی برای سایت در صورت استفاده از سیستم مدیریت محتوای اخصاصی برای شما پیش خواهد اومد به راحتی و بدون نیاز به صرف هزینه بالا اونو پیاده سازی کنید و یا مشکلتون رو به راحتی با استفاده و تکیه بر همین محتواهای آموزشی برطرف کنید.
پست های مرتبط
کیورد استافینگ چیست؟
پرسونال برندینگ چیست؟
ترندهای دیجیتال مارکتینگ
الگوریتم گوگل برت چیست؟
تجارت الکترونیک یا Ecommerce چیست؟
اعضا
-
Active 4 ساعت, 43 دقیقه قبل
-
Active 3 هفته, 5 روز قبل
-
Active 3 هفته, 6 روز قبل
-
Active ماه 2 قبل
-
Active ماه 4, 1 هفته قبل
بروز رسانی
سمیرا مردانی's بروزسانی مشخصات انجام شد ماه 9, 3 هفته قبل
محمد جواد محمدی's بروزسانی مشخصات انجام شد ماه 9, 3 هفته قبل
مریم نوری's بروزسانی مشخصات انجام شد ماه 9, 3 هفته قبل
محمد امین طاهری's بروزسانی مشخصات انجام شد ماه 9, 3 هفته قبل
نگار حجتی's بروزسانی مشخصات انجام شد ماه 9, 3 هفته قبل