بازاریابی درونگرا و برونگرا چیست و تفاوت های آن
21 اردیبهشت 1401 1401-02-09 22:12بازاریابی درونگرا و برونگرا چیست و تفاوت های آن
بازاریابی درونگرا و برونگرا چیست و تفاوت های آن
بازاریابی درونگرا و برونگرابرخلاف بازاریابی برونگرا، در بازاریابی درونگرا لازم نیست برای جلب توجه کاربران خود بجنگید. بازاریابی درونگرا یا بازاریابی ربایشی یکی از روشهای بازاریابی است که با ایجاد تجربههای ارزشمند برای مخاطب، تلاش میکند تاثیر مثبت و خوبی هم بر کاربران شما و هم بر کسبوکارتان بگذارد. بازاریابی درونگرا به شما کمک میکند با خلق محتوایی درخور و متناسب با نیاز کاربر، توجه او را به سمت کسبوکار خود جلب کنید.
پس از جذب کاربران، لازم است با استفاده از انواع بازاریابی دیجیتال تعامل خود را با آنها افزایش دهید و با خلق ارزش مستمر آنها را در حلقهی مخاطبان خود نگه دارید. در آخر با ارائه خدمات متناسب با نیاز و علاقهی مخاطبان، آنها را به مشتریانی راضی و وفادار تبدیل کنید.
فقط کافی است نیازها و مشکلات مشتریان خود را شناسایی و سپس بررسی کنید و متناسب با آن، محتوای جذاب و هدفمند تولید کنید. به مرور زمان از این طریق اعتبار و اعتماد مخاطبان به کسبوکار خود را افزایش دهید.
بازاریابی برونگرا چیست؟
بازاریابی درونگرا و برونگرا بازاریابی برونگرا (Outbound Marketing) روشی از بازاریابی است که در آن یک کسب و کار با استفاده از روشهایی سعی میکند با مشتری (Customer) ارتباط خوبی برقرار کند.
دستفروشی که در بازار نام و قیمت محصولاتش را بلند فریاد میزند و هم شرکتی که بیلبوردهای تبلیغاتی بزرگ سطح شهر را کرایه کرده است، هر دو در حال استفاده از روش بازاریابی برونگرا هستند. در این روش مشتری هیچ اطلاع و آمادگی از خدمات کسب و کار شما ندارد و تنها با یک روش مانند تبلیغ مستقیم، امکان دارد توجهاش جلب شده و مشتری خدمات شما شود.
کسب و کارهایی که از روشهای بازاریابی برونگرا استفاده میکنند، بهدنبال پیدا کردن مشتری جدید هستند تا زنجیره مشریان خود را طویلتر کنند و فقط به همین مورد توجه دارند. همچنین آنها در اغلب روشهای این مدل بازاریابی، هدفمندی خاصی را دنبال نمیکنند و صرفا با هرینههای بسیار بالا سعی میکنند در یک جامعه آماری گسترده، تعدادی مشتری جذب کنند. یعنی برای یک جامعه آماری گسترده تبلیغات انجام میدهند تا بازار هدف کوچک خود را پیدا کنند.
بعضی از کسب و کارهای بزرگ با توجه به بودجه و منابعی که در اختیار دارند، استفاده از روشهای بازاریابی برونگرا کاملا گزینهی منطقی برای آنها است. تبلیغات یکی از روشهایی اصلی است که در بازاریابی برونگرا مورد استفاده قرار میگیرد..

بازاریابی درونگرا چیست؟
بازاریابی درونگرا و برونگرا درست برعکس بازاریابی برونگرا، بازاریابی درونگرا (Inbound Marketing) که به نامهای بازاریابی جاذبهای و ربایشی هم معرفی می شود، وجود دارد. بازاریابی درونگرا به مدلی از بازاریابی گفته میشود که صاحبان کسب و کار سعی میکنند با استفاده از تکنیکهایی همانند آهنربا، مشتریان را جذب خود کنند.
یعنی مشتری به دنبال آنها برود. در یک مثال ساده وقتی یک شرکت آنقدر در یک موضوع خاص حرفهای کار کرده و مطرح شود، دیگری نیازی به بازاریابی برونگرا ندارد و هر کسی که در مورد موضوع آنها به دنبال خدماتی باشد با کمی پرسش و جستجو به آنها میرسد.
بازاریابی درونگرا روشی نیست که شما بخواهید آن را انتخاب و از همان روز اول اینگونه عمل کنید، بلکه برای رسیدن به این مرحله از بازاریابی، کسب و کار شما نیاز به تلاش مستمر و فعالیت حرفهای در طول بازه زمانی بلند مدت است.
بسیاری از کسب و کارها در ابتدا از روشهای بازاریابی برونگرا استفاده میکردند و بعد از اینکه به ایدهآل در تعداد فروش و یا برندسازی میرسیدند آن را رها میکردند تا بر روی تکنیکهای جذب مشتری برای بازاریابی درونگرا تمرکز کنند اما به هر حال با آشنا شدن با روشهای آن میتوانید گام به گام از ابتدای کسب و کار خود نیز از آن استفاده کنید تا پس از یک بازه زمانی به نتیجه دلخواه برسد.
بازاریابی درونگرا و برونگرا یکی از مهم ترین مواردی که در بازاریابی درونگرا باید به آن توجه کرد، محتوا است. استفاده از هر مدل محتوا شامل، متن و مقاله، عکس، ویدیو و فایل صوتی میتواند بسیار برای شما حیاتی باشد. بهخصوص برای این تعریف در دیجیتال مارکتینگ، محتوا بسیار پررنگتر از حالتهای دیگر است. در مدل کسب و کارهای سنتی این مدل از بازاریابی بر روی سایر روشهای بازاریابی تکیه میکند.
بازاریابی درونگرا و برونگرا یعنی برای مثال یک شرکت تولید کننده مایع ظرفشویی باید کیفیت محصولاتش را آنقدر بالا ببرد تا یک مشتری به مرحله رضایت رسیده تا آن را از طریق روش دیگر بازاریابی که در این مثال بازاریابی دهانبهدهان است، به سایر افراد معرفی کند. در مدل امروزی در بازاریابی دیجیتال یک وبسایت میتواند با تولید محتوا مفید و کاربردی، مخاطبین را از طریق موتورهای جستجو برای کسب و کارش جذب کرده و سپس با روشها و مراحل بازاریابی درونگرا آنها را تبدیل به مشتری کند.
تفاوت بازاریابی درونگرا و برونگرا
بازاریابی برونگرا
بازاریابی درونگرا و برونگرا بازاریابی پستی مستقیم یا چاپی: از زمان ظهور مطبوعات تا کنون عملا تبلیغات وجود دارد. اولین مجله در قرن هجدهم در آمریکا به چاپ رسید و از آن زمان تا الان مجلات پر از تبلیغات شده است. سپس نامه یا ایمیل مستقیم به وجود آمد. به صورتی که صندوق پستی روزانه پر از کاتالوگ ها و آگهی های تبلیغاتی ناخواسته بود که بعضا به طور مستقیم به سطل بازیافت میرفت.
تبلیغات رادیویی و تلوزیونی: هنگامی که رادیو در دهه ۱۹۲۰ محبوب شد، تبلیغ کنندگان شروع به حمایت از نمایش کردند. با به صحنه آمدن تلوزیون، نمایش رادیویی از بین رفت اما تبلیغات در آن همچنان ادامه داشت. پس از آن بازاریابان از محبوبیت تلوزیون مطلع شدند و تبلیغات خلاقانه و نوآورانه را برای جلب توجه و پول درآوردن از این طریق ایجاد کردند.
بازاریابی تلفنی: شما تازه مشغول به شام خوردن شده اید و قبل از اینکه اولین لقمه غذا را بخورید تلفن زنگ میزند. بله او یک بازاریاب تلفنی است که مزاحم غذا خوردن شما شده است. از اوایل دهه ۱۹۸۰، کسب و کارها میلیاردها دلار هزینه کردها ند تا میلیون ها تماس در ساعت های مختلف گرفته شود.
بازاریابی درونگرا و برونگرا بیلبوردهای تبلیغاتی: بیلبوردها در اواخر قرن نوزدهم در آمریکای شمال ظاهر شدند و تا اوایل قرن بیست و یکم در همه جا گسترش یافتند.
بازاریابی درونگرا
بازاریابی درونگرا و برونگراسئو (SEO): سئو یا بهینه سازی موتورهای جستجو به شما کمک میکند تا صفحه ی خود را در جستجوهای اینترنتی بالا بیاورید. چندین موتور جستجو وجود دارد که توسط افراد در سراسر جهان استفاده میشود. گوگل به تنهایی ۴۰ هزار جستجو در ثانیه را انجام میدهد و مهم است که وب سایت شما جزو لیست اول نتایج جستجو باشد.
بازاریابی درونگرا و برونگرا بازاریابی محتوا: کسب و کارها هر روز بیشتر و بیشتر مطلب در وبلاگ و وب سایت خود قرار میدهند و شما باید از بازاریابی محتوا به خاطر آن تشکر کنید. بازاریابی محتوا به کسب و کارها این فرصت را میدهد که بدون اینکه به مصرف کنندگان خود اطلاعات و آموزش بدهند.
بازاریابی درونگرا و برونگرا شبکه های اجتماعی: اگر شما حداقل در یکی از پلت فرم های رسانه های اجتماعی حساب کاربری ندارید، یک فرصت طلایی برای ارتباط با مخاطبین خود را از دست میدهید. شما میتوانید در توییتر یا فیس بوک با مشتریان واقعی ارتباط برقرا کنید و در طول زمان آنها را تبدیل به مشتریان وفادار خود کنید.
پست های مرتبط
منظور از علم OSINT چیست؟
شما چرا به طراحی لوگو نیاز دارید؟
معرفی افزونه تایمر شمارش معکوس برای وردپرس
آموزش بکاپ گیری از سایت وردپرسی
پریمیر یا افترافکت
اعضا
-
Active 4 ساعت, 21 دقیقه قبل
-
Active 3 هفته, 1 روز قبل
-
Active 3 هفته, 1 روز قبل
-
Active ماه 1, 4 هفته قبل
-
Active ماه 4, 1 هفته قبل
بروز رسانی
سمیرا مردانی's بروزسانی مشخصات انجام شد ماه 9, 2 هفته قبل
محمد جواد محمدی's بروزسانی مشخصات انجام شد ماه 9, 2 هفته قبل
مریم نوری's بروزسانی مشخصات انجام شد ماه 9, 2 هفته قبل
محمد امین طاهری's بروزسانی مشخصات انجام شد ماه 9, 2 هفته قبل
نگار حجتی's بروزسانی مشخصات انجام شد ماه 9, 2 هفته قبل