اپن گراف (Open Graph) چیست؟

اپن گراف
طراحی سایت گرافیکی مقالات

اپن گراف (Open Graph) چیست؟

اپن گراف آیا میدانید اپن گراف (Open Graph) چیست؟ یا تابه‌حال از آن استفاده کرده‌اید؟ به‌صورت کلی با رشد روزافزون دنیای فنّاوری، نیازهای کاربران نیز دائماً گسترش می‌یابد و همین شرکت‌های مختلف را مجاب می‌کند تا به سمت ارائه ویژگی‌های جدید بروند.

وب‌سایت فیس‌بوک در سال ۲۰۱۰ که دارای کاربران زیادی بود، برای اینکه آنان بتوانند به‌راحتی محتوای وب‌سایت‌های موردنظرشان را منتشر کنند، متا تگ‌های اپن گراف را معرفی کرد؛ به کمک آنان، امروزه اگر شما محتوایی را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید (صرفاً با آدرس آن صفحه)، به‌صورت خودکار عنوان و تصویر شاخص مطلب شناخته‌شده و به افراد نمایش داده می‌شود.

به دسته تگ‌هایی که این کار را برای ما انجام می‌دهند اپن گراف میگوییم. در این مقاله از سایت تدریس24  قصد داریم بگوییم Open Graph چیست و در ادامه نحوه استفاده از آن برایتان شرح دهیم.

اهمیت تگ های اپن گراف برای سئو

 خیلی ها در مورد اهمیت تگ های اپن گراف در سئو سایت سوال میکنند. در جواب باید بگوییم؛ بسیاری از نکاتی که در مورد سئو وب سایت و تکنیک های مرتبط به آن ذکر میشود، اصلا به صورت مستقیم روی seo تاثیری ندارند. این یعنی اینطور نیست که ربات های موتور جستجو بعد از مشاهده تگ های اپن گراف در وب سایت شما، سریعا یک امتیاز مثبت برای سایت تان در نظر بگیرند.

اما تفاوت و تاثیر آنها زمانی روی سئو مشاهده میشود که باعث بهبود تجربه کاربری شوند. به عنوان نمونه، تصور کنید من به عنوان یک مخاطب، مقاله آموزش افزایش سرعت سایت در فرین آکادمی را مطالعه کرده و به آن علاقه مند میشوم. برای اینکه بقیه دوستان و همکاران من هم بتوانند از آن استفاده کنند، لینکش را در گروه تلگرامی آنها ارسال میکنم.

 به نظر شما احتمال اینکه آنها روی یک لینک آبی رنگ کلیک کنند بیشتر است یا لینکی که علاوه بر یک تصویر زیبا و مرتبط، دارای عنوان جذاب و توضیحات اختصاصی باشد؟ مطمئنا گزینه دوم. به این صورت تگ های اپن گراف میتوانند باعث افزایش دیده شدن محتوا، نرخ کلیک و برندسازی بیشتر سایت شما شده و روی سئو آن تاثیر مثبت بگذارند.

 همانطور که Jacek Blaut در سایت نیل پتل میگوید، محتوا پادشاه است، اما پادشاه بدون پیروانش ارزشی ندارد! بنابراین با کمک استفاده صحیح از تگ های اپن گراف میتوانید به خوبی پیروان پادشاه را پیدا کنید.

اپن گراف
انواع متا تگ های اپن گراف (Open Graph)

تا به حال و به طور رسمی 17 نوع متا تگ اپن گراف (Open Graph) معرفی شده است که ما در این مقاله فقط به چند نوع مهم آن اشاره خواهیم کرد:

1- og:title (عنوان سایت)

این متا تگ اپن گراف (Open Graph) عنوان محتوای شما را تعریف می کند. کارکرد این متا تگ مانند متا تگ title است و در صورتی که شبکه اجتماعی قادر به یافتن متا تگ og:title نباشد، از متا تگ title برای عنوان محتوا استفاده می‌کند. این متا تگ اپن گراف (Open Graph) به شکل زیر است:

2- og:description (توضیحات)

این متا تگ اپن گراف (Open Graph) مشابه تگ متا دیسکریپشن در HTML است. با استفاده از این متا تگ می‌توانید به توصیف بیشتر محتوای خود بپردازید؛ منتها این توصیف به جای نمایش در موتورهای جستجو، در زیر لینک به اشتراک گذاشته شده در فیسبوک و سایر شبکه های اجتماعی به نمایش گذاشته می‌شود.

 برخلاف متا دیسکریپشن، این متا تگ تاثیری بر روی سئو سایت ندارد، بنابراین وقت زیادی را برای نوشتن آن صرف نکنید. با این حال نوشتن بهینه این توضیحات می‌توان منجر به افزایش جذابیت آن و احتمال کلیک از طرف کاربر در شبکه های اجتماعی شود.

محدودیتی در این قسمت وجود ندارد، اما بهتر است تقریبا حدود 200 کاراکتر نوشته شود. در بعضی مواقع ممکن است فیسبوک تا 300 کاراکتر را نیز به نمایش بگذارد، اما پیشنهاد ما همان 200 کارکتر است.

3- og: url(/آدرس منحصر به فرد صفحه)

در این نوع متا تگ اپن گراف (Open Graph) از آدرس یا URL صفحه استفاده می‌شود.

 یک نکته مهم در هنگام استفاده از این متا تگ که باید رعایت کنید، این است که از URL اصلی (Canoniacal) استفاده شود. مثلاً اگر صفحه a به یک صفحه b ریدایرکت شده است، باید در این قطعه کد URL صفحه b وارد شود.

4- og:image (تصویر مطلب)

در این نوع متا تگ اپن گراف (Open Graph) نیز از یک URL استفاده می‌شود؛ اما URL متعلق به یک تصویر است. با استفاده از این متا تگ می‌توانید تصویر مورد نظر خود در هنگام به اشتراک گذاشتن یک محتوا را مشخص کنید. بنابراین استفاده از این متا تگ می‌تواند تاثیر زیادی در افزایش نرخ تبدیل داشته باشد.

مطمئن شوید که متا تگ og:image را به کار برده باشید، وگرنه فیسبوک و سایر شبکه های اجتماعی یک تصویر غیر مرتبط را از صفحه برداشته و به عنوان عکس مطلب استفاده می کنند. بعضی مواقع نیز هیچ عکسی را انتخاب نمی‌کنند.

5- Og:type (نوع محتوا)

در این نوع متا تگ اپن گراف (Open Graph) نوع محتوای به اشتراک گذاشته شده مشخص می‌شود؛ بنابراین در مقابل content در اسنیپت کد باید کلماتی مانند article (برای مقالات)، website (برای سایر صفحات سایت به جز پست‌ها و مقالات)، image و… قرار بگیرد. یک محتوا می‌تواند از نوع پست وبلاگ، ویدئو، تصویر یا هر چیز دیگری باشد.

6- Og:locale (زبان محتوا)

 همان طور که حدس می‌زنید، در این متا تگ اپن گراف (Open Graph) به زبان محتوا اشاره می‌شود و بیشتر برای محتوایی که به زبان‌های غیر از زبان انگلیسی نوشته شده باشد، کاربرد دارد چرا که در حالت پیش‌فرض انگلیسی است.

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اعضا

‫بروز رسانی

سمیرا مردانی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل

محمد جواد محمدی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل

مریم نوری's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل

محمد امین طاهری's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل

نگار حجتی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل

فیلدهای نمایش داده شده را انتخاب کنید. دیگران مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد سفارش ، بکشید و رها کنید.
  • عکس
  • شناسه محصول
  • امتیاز
  • قیمت
  • در انبار
  • موجودی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیحات
  • محتوا
  • عرض
  • اندازه
  • تنظیمات بیشتر
  • ویژگی ها
  • ویژگی های سفارشی
  • زمینه های دلخواه
برای پنهان کردن نوار مقایسه ، بیرون را کلیک کنید
مقایسه
مقایسه ×
Let's Compare! Continue shopping