الگوریتم EMD گوگل چیست؟
23 آذر 1401 1401-07-27 21:23الگوریتم EMD گوگل چیست؟
الگوریتم EMD خیلی وقت پیش بود که گوگل متوجه شد که انگار سایتی که تمرکزش روی کمیت است و نه کیفیت، چندان شایستگی این را ندارد که در رتبه های اول باشد. کمیت در کلمه کلیدی، کمیت در لینک، کمیت در امور سئو و به طور کلی کمیت در هرچیزی دیگر برای گوگل نیست. بعد ها هم متوجه شد هر کسب و کاری که اسم کسب و کارش با کلمه کلیدی اش یکسان است هم دلیل نمی شود که در کارش خبره باشد.
حال الگوریتم EMD چیست ؟ الگوریتم یا بهتر است باز هم بگوییم آپدیتی است که گوگل برای اثبات این موضوع ارائه داده است. در این مقاله می خواهیم این آپدیت را مورد مطالعه قرار بدهیم و ببینیم که روی چه مواردی تاثیر گذاشته است و همچنین ببینیم که اصلا خود این کلمه EMD به چه چیزی اشاره می کند. پس در این مقاله از تدریس24 همراه ما باشید.
الگوریتم EMD چیست ؟
الگوریتم EMD باز هم بگذارید قبل از اینکه ببینم الگوریتم EMD چیست روی یک موضوع دیگر نیز تاکید کنیم. موضوعی که بار ها آن را تکرار کردیم و کلا هروقت قرار است درباره سئو سایت صحبت کنیم، باید به این نکته باز هم اشاره کنیم. بیایید لطفا آپدیت های گوگل را “الگوریتم” صدا نزنیم.
هرچند که درست است این آپدیت ها روی الگوریتم ها صورت می گیرند و عادت کردیم که به آن ها الگوریتم بگوییم، باز هم بد نیست لفظ درست آن را بدانیم، هرچند که طبق عادت ما از هر دو استفاده می کنیم. EMD
هم یکی از آپدیت های گوگل است که روی سئو سایت تاثیر بسیاری گذاشته است. یکی از موثر ترین و بهترین آپدیت های گوگل که قرار است حق را به حق دار برساند. از آن دسته آپدیت های بزرگی که واقعا باعث شد یک سری کسب و کار بی کیفیت از رده خارج شوند.
برای اینکه بهتر متوجه شویم “آپدیت EMD چیست” باید اول از همه خود EMD را بشناسیم. EMD مخفف Exact Match Domain به معنای “دامنه دقیقا مرتبط” است. تعریف EMD هم کاملا از نامش معلوم است، به دامنه هایی که دقیقا شبیه به کلمه ای هستند که کاربر آن را در موتور جست و جو سرچ می کند EMD می گویند. EMD ها قبلا برای سئو سایت عالی بودند اما دقیقا با آمدن آپدیت EMD، دیگر این خبر ها نیست و دیگر EMD به هیچ عنوان برای سئو خوب یا بد نیست.
قبلا سایت ها بدون اینکه روی محصول و خدمات خودشان تمرکز کنند و محتوای درست تولید کنند، دامنه خودشان را مطابق با کلمه کلیدی ای که کاربر سرچ می کند انتخاب می کردند و به همین دلیل هم رتبه خوبی در گوگل دریافت می کردند. در ادامه به شما خواهیم گفت که چرا دیگر از این خبرها نیست.

تاثیر اصلی الگوریتم EMD چیست ؟
الگوریتم EMD حال که می دانید الگوریتم EMD چیست بگذارید به شما بگوییم که این آپدیت هم باز هم از آن دسته آپدیت های بزرگ سال 2012 گوگل است. اینطور که معلوم است سال 2012 نه تنها دنیا برای گوگل تمام نشد، بلکه اصلا گوگل به خودش آمد و انقلابی در موتور جست و جویش در این سال بوجود آورد.
بیشتر آپدیت هایی که گوگل ارائه داد در این سال بودند و اینطور که معلوم است کارمندان گوگل احتمالا یکی از پر کارترین سال های خودشان را داشتند. به هر حال آپدیت EMD در 27 سپتامبر 2012 آمد و الگوریتم EMD به سلطنت سایت هایی که از EMD استفاده می کردند پایان داد. یعنی گوگل به این سایت ها نیز مانند سایت های دیگر نگاه کرد و کوچکترین تفاوتی بین آن ها و سایت هایی که نام برندشان با کلمه کلیدیشان فرق داشت قائل نشد.
در واقع گوگل قرار نبود به جنگ سایت هایی برود که از EMD استفاده می کنند. بلکه می خواست به سراغ سایت هایی برود که با وجود استفاده از EMD هم کیفیت محتوای پایینی داشتند و هم خدمات خوبی را ارائه نمی دادند. اما حالا که می دانیم الگوریتم EMD چیست شاید یکم باید در انتخاب دامنه بیشتر دقت کنیم. با وجود این الگوریتم، دیگر می دانیم که گوگل قرار است نسبت به سایت هایی که نام دامنه آن ها کاملا با خدماتی که ارائه می دهند یکی است.
(و به طبع با Query کاربران هم یکسان است)، حساس تر شود و سختگیرانه تر با آن ها برخورد کند. اما هنوز ما به شما نگفتیم که این آپدیت چگونه قرار است کار کند. آن را به شما خواهیم گفت اما قبل از آن می خواهیم ببینیم چه سایت هایی از این الگوریتم ضرر می بینند.
چه سایتهایی توسط EMD جریمه میشوند؟
الگوریتم EMD همانطور که گفتیم، گوگل اگر یک درصد بفهمد که شما قصد فعالیت اسپم را دارید، فورا توسط الگوریتم های گوگل مورد بررسی قرار میگیرد تا فعالیت شما را زیر نظر داشته باشند. یکی از این الگوریتمها، EMD است.
طبق بررسیهایی که انجام شده، این الگوریتم بر روی سایتهای زیر بیشتر حساسیت نشان میدهند:
۱. محتوای بی کیفیت
گوگل همیشه مخالف محتوای بی کیفیت بوده و این موضوع را به دفعات زیاد اعلام کرده. الگوریتمهای زیادی هستند که به جستجوی محتوای بی کیفیت و جریمه آنها میپردازند که یکی از آنها، الگوریتم EMD است.
سعی کنید تا محتوا خودتان را برای کاربر بنویسید؛ نیاز کاربر را بررسی کنید و یک محتوایی بنویسید که از خواندن آن لذت ببرد.
۲. تکرار بی رویه کلمات کلیدی
الگوریتم EMD تکرار بی رویه کلمات کلیدی یا همان کیوورد استافنیگ یکی از ترفندهای کلاه سیاه منقضی شده است که در قبل از معرفی الگوریتمهای نسل جدید گوگل، جوابگو بود. به این شکل که هر چه کلمه کلیدی مدنظر را بیشتر تکرار میکردید، رتبه بهتری میگرفتید.
کیوورد استافینگ درواقع یکی از همان فعالیتهای اسپم است که اصلا و به هیچ وجه نباید به سراغ آن بروید.
چگونه از الگوریتم EMD بهبود یابیم؟
الگوریتم EMD در حال حاضر ، بسیاری از شما که با IM سر و کار دارید و روی موضوعات فصلی مانند جمعه سیاه ، سال جدید بر اساس حوزه های دقیق مسابقه کار می کنید ، ممکن است دوست داشته باشید استراتژی های خود را دوباره برنامه ریزی کنید.
در واقع شما باید به جای هدف قرار دادن کلمه کلیدی دقیق نام دامنه ، به دنبال نام دامنه های منطبق جزئی باشید. پیشوند یا پسوندی را در نام دامنه خود اضافه کنید و می توانید از خدمات مانند Bustaname برای دریافت ایده های بیشتر نام دامنه استفاده کنید.
اگر وبمستر هستید و توسط این الگوریتم جدید جریمه شده اید، خواندن این مطلب برای شما زمانبر خواهد بود ، زیرا زمان مجازات شما بیشتر در سطح دامنه است و با الگوریتم پاندا و پنگوئن متفاوت است.
بنابراین باید بیشتر روی محتوا و نام تجاری خود کار کنید. دامنه شما اقتدار دامنه چیزی است که تفاوت عمده ای در اینجا ایجاد می کند. اگر محتوای با کیفیت ضعیفی دارید ، می توانید کار خود را برون سپاری کرده و آن را به نویسندگان ماهر داده تا کمک شما در این زمینه باشند.
الگوی دیگری که در بین رتبه بندی گوگل مشاهده شده است، این است که تمام صفحات گوگل فهرست بندی میشوند.این صفحات شامل برچسب ها ، دسته ها و صفحات بایگانی نیز می شوند. بهتر است اجازه دهید گوگل فقط صفحات باکیفیت و مفید دامنه خود را فهرست بندی کند.
سوشیال سیگنال ها یکی از عوامل مهم SEO است. شما باید روی ادغام نشانک های اجتماعی و به اشتراک گذاری نمادها در اطراف پست وبلاگ خود کار کنید. همچنین با ایجاد کانال یوتیوب ، پروفایل Pinterest ، پروفایل توییتر و صفحه فیس بوک ، ردپای حضور وبلاگ خود را در رسانه های اجتماعی تنظیم کنید.
پست های مرتبط
VDI چیست و چه کاربردی دارد؟
مزایا و معایب اس ام اس مارکتینگ چیست؟
فریم ورک چیست؟
توپولوژی مش چیست؟
دلایل عدم اتصال دامنه جدید به هاست چیست؟
اعضا
-
Active ماه 5, 2 هفته قبل
-
Active ماه 9, 3 هفته قبل
-
Active ماه 9, 3 هفته قبل
-
Active ماه 11 قبل
-
Active 1 سال, ماه 1 قبل
بروز رسانی
سمیرا مردانی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
محمد جواد محمدی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
مریم نوری's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
محمد امین طاهری's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل
نگار حجتی's بروزسانی مشخصات انجام شد 1 سال, ماه 6 قبل