افزونه یا پلاگین وردپرس چیست؟
27 فروردین 1401 1401-01-29 23:24افزونه یا پلاگین وردپرس چیست؟
افزونه یا پلاگین وردپرس: بیشتر کاربران مبتدی از ما میپرسند که اصلا افزونه وردپرس چیست ؟ و چه کاربردی دارد؟ افزونهها بخش بسیار مهمی از محیط کاری وردپرس بوده و برای ساخت وبسایت هایبزرگ لازم و ضروری هستند. در این راهنمای مخصوص افراد مبتدی، ما به چیستی و چگونگی عملکرد افزونههای وردپرس میپردازیم.در ادامه این مقاله از تدریس24 همراه ما باشید.
آنچه در این مقاله میخوانید:
- افزونه یا پلاگین وردپرس چیست؟
- افزونه های وردپرس چه کارهایی می توانند انجام دهند؟
- افزونهها یا پلاگین های وردپرس چگونه کار میکنند؟
- لزوم نصب افزونه
- ساختار افزونهها
افزونه یا پلاگین وردپرس چیست؟
افزونه یا پلاگین وردپرس بعضی موقع در دنیای وردپرس با کلمه افزونه وردپرس یا پلاگین وردپرس برخورد میکنیم. اما واقعاً منظور از افزونه وردپرس چیست و نحوه کارکرد آن چگونه است؟
اگر شما با دنیای وردپرس تا حدودی کار کرده باشید بهطور حتم با افزونهها آشنا هستید. البته ممکن است شما بهطورکلی نسبت به افزونه شناخت نداشته باشید؛ که ما سعی داریم در این مقاله اطلاعات مفید و خوبی را در مورد افزونهها و کارکرد آنها برای شما شرح دهیم. همچنین در این مقاله سعی شده است که مهمترین و کاربردیترین افزونههای وردپرس را به شما معرفی کنیم، پس با ما همراه باشید.
مسلماً اولین سؤالی که ممکن است برای شما پیش بیاید این است که افزونه چیست و چه کاربردی برای شما دارد؟ افزونه یا پلاگین وردپرس درواقع امکانات و ویژگیهای جدیدی را به سایت شما اضافه میکند. به بیان ساده پلاگینها یک سری کد هستند که بهعنوان مکمل یک سایت عمل میکنند؛ و باعث کاملتر شدن ویژگیهای یک سایت اینترنتی میشوند.
پلاگینها بهصورت کلی دو نوع دارند، پلاگینهای رایگان و غیر رایگان، که تفاوتهای بسیار زیادی با یکدیگر دارند. که مهمترین آنها میزان امکاناتی است که در اختیار شما قرار میدهدند.
افزونههای رایگان در مقایسه با افزونههای پولی امکانات بسیار کمتری را به شما ارائه میدهدند. حتی بیشتر این پلاگینهای رایگان سازگاری مناسبی با سایتها ندارند. شما با استفاده از افزونههای غیر رایگان میتوانید ویژگیهای منحصربهفرد بسیار زیادی را در اختیار داشته باشید.

افزونه های وردپرس چه کارهایی می توانند انجام دهند؟
افزونه یا پلاگین وردپرس همانگونه که گفتیم، افزونههای وردپرس اپلیکیشنهای کوچکی هستند که با نرم افزار وردپرس ادغام شده و همراه با آن اجرا میشوند. این ویژگی، امکان ساخت هرنوع وبسایتی را به کمک وردپرس دراختیار شما قرار میدهد (و شما محدود به ساخت وبلاگ نخواهید بود).
برای مثال، شما میتوانید:
با استفاده از افزونه ووکامرس در وردپرس اقدام به ساخت فروشگاهی آنلاین کنید.
با استفاده از افزونه RankMath و Yoast Seo میتوانید وبسایت خود رو برای نمایش در نتایج موتور های جستوجو، بهینه سازی کنید. (به این امر سئو سازی نیز میگونید.)
افزونه المنتور که یک صفحه ساز معروف است به شما اجازه میدهد تا با کشیدن اشکال مختلف در کمترین زمان زیباترین صفحات را خلق کنید.
با استفاده از پلاگین Contact Form 7 امکان ایجاد یک فرم تماس برای ارتباط بهتر با مشتریان به شما داده میشود.
افزونهی Job Manager در وردپرس اقدام به ساخت یک فرم شغلی کنید
بهترین افزونههای دایرکتوری در وردپرس وجود دارند که با استفاده از آن ها می توان اقدام به ساخت یک دایرکتوری تجاری کرد.
با استفاده از افزونه WordFence، وردپرس شما بیش از پیش امن شده و قابلیت هایی از جمله دیوار آتشین (Firewall) برای شما به ارمغان خواهد آمد.
با استفاده از افزونهی Envira Gallery سایت عکاسی خود را بسازید.
با استفاده از افزونهی Knowledge base اقدام به ساخت سایت ویکی کنید.
با استفاده از وردپرس، پادکست خودتان را بسازید.
و بسیاری دیگر…
در جامعهی وردپرس، جملهای معروف وجود دارد که میگوید: “برای این هم افزونه هست”.
هرکاری که تمایل داشته باشید در سایت وردپرس خود انجام دهید، میسر است. اگر ویژگی مورد نیازتان به صورت پیش فرض در وردپرس نباشد، قطعاً افزونهای برای آن وجود دارد.
افزونهها ممکن است کوچک باشند و فقط یک ویژگی کوچک را ارائه دهند (مثل اضافه کردن یک تصویر به نوار کناری). یا ممکن است بسیار برزگ باشند و حتی پلتفرم خاص خود را داشته باشند (برای مثال: افزونه ووکامرس).
افزونههایی که ویژگیهای بیشتری دارند ممکن است خودشان هم افزونههای اضافی برای گسترش خود داشته باشند؛ درست مثل خود وردپرس.
افزونهها یا پلاگین های وردپرس چگونه کار میکنند؟
افزونه یا پلاگین وردپرس وردپرس به گونهای تنظیم شده که تولیدکنندگان دیگر نیز بتوانند کدهای خود را درآن بگنجانند. API در افزونه وردپرس ، فیلترها و قلابهایی قدرتمند در اختیار تولید کنندگان قرار میدهد تا علاوه بر تغییر کارکردهای موجود در وردپرس، کارکردهای جدیدی را نیز به آنها اضافه کنند.
همچنین وردپرس به تولید کنندگان امکان ذخیره اطلاعات در دیتابیس وردپرس را میدهد. پلاگینها میتوانند از ویژگی دستهبندی محتویات، طبقهبندیها و فیلدهای سفارشی استفاده نمایند که این امکان را به کاربران میدهد تا علاوه بر پستها و صفحات، محتویات متنوعی را ذخیره نمایند.
هر افزونه وردپرس که در سایت شما نصب شده باشد، در دیتابیس وردپرس شما نیز ثبت میشود. میتوانید هرزمان که بخواهید، آنها را فعال یا غیرفعال کنید.
لزوم نصب افزونه
افزونه یا پلاگین وردپرس اگر متوجه شدید افزونه وردپرس چیست حالا باید بدانید که داشتن برخی از افزونهها برای هر سایت وردپرسی که قصد دارد موفقیت زیادی در این عرصه کسب کند ضروری است و شما بهصورت حتم برای داشتن یک سایت با بازدید بالا نیاز به یک سری امکانات خاص دارید که از طریق افزونههای متنوع میتوانید به آنها دست پیدا کنید.
درست است که افزونهها امکانات جدید و متنوعی را به سایت شما اضافه میکنند اما به این نکته توجه داشته باشید که در برخی مواقع ممکن است یک پلاگین با قالبی که در سایت خود استفاده میکنید سازگاری نداشته باشید و یا اینکه کارکرد آن برای سایت شما مفید نباشد. به همین دلیل شما باید نسبت به کاربرد هر یک از افزونهها شناخت کافی داشته باشید و بااطلاع کامل برای سایت خود افزونه انتخاب کنید.
ساختار افزونهها
افزونه یا پلاگین وردپرس درنتیجه اینکه افزونه وردپرس چیست باید بدانید افزونههای وردپرس فایلهایی هستند که بهصورت زیپ (که داخل این فایل زیپ یک یا چند پوشه و فایل PHP وجود دارد) به شما تحویل داده میشوند؛ و با نصب آنها روی سایتتان، میتوانید امکانات بسیار زیادی را در عرض چند ثانیه به سایت خود اضافه کنید.
پست های مرتبط
پینگ چیست؟
Cloudflare چیست؟
تکنولوژی SD-WAN چیست؟
فایروال وب سایت یا WAF چیست؟
رایانش ابری چیست و چه کاربردهایی دارد؟
اعضا
-
Active 3 ساعت, 2 دقیقه قبل
-
Active 3 هفته, 1 روز قبل
-
Active 3 هفته, 1 روز قبل
-
Active ماه 1, 4 هفته قبل
-
Active ماه 4, 1 هفته قبل
بروز رسانی
سمیرا مردانی's بروزسانی مشخصات انجام شد ماه 9, 2 هفته قبل
محمد جواد محمدی's بروزسانی مشخصات انجام شد ماه 9, 2 هفته قبل
مریم نوری's بروزسانی مشخصات انجام شد ماه 9, 2 هفته قبل
محمد امین طاهری's بروزسانی مشخصات انجام شد ماه 9, 2 هفته قبل
نگار حجتی's بروزسانی مشخصات انجام شد ماه 9, 2 هفته قبل